Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
Aurelio konuşabiliyor mu?..

Bence en kısa zamanda federasyonun teklif yapması gerekli..
Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
Hayalimdeki Milli takım

_____________________________Buffon_______________ _____________________

____Carlos_____Nesta_____Puyol____Thuram

____Messi___Ronaldinho___Rooney____C.Ronaldo

_______________Etoo______Henry________

Eeee hepsi mevkisinde iyi oyuncular hepside bize lazım..Mahestro gibi yönetirler takımı...Ama bunlar ne Fenerbahçede nede Galatasarayda oynamıyor onun için sorun çıkmaz dimi
şu yazdıgın ilk onbir kadar kaliteli , kendi ülkesinin milli takımında oynamamış, bir futbolcu daha göster, bu konuya mesaj yazmam bundan sonra...

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
Eğer yabancı biri milli takımımızda oynayacksa bu lincoln gibi biri olmalıdır ben oynamasını isterim şahsen
ihtiyaç olan bir bölge bence de, mehmet'in oynadıgı yer şimdi çok sağlam olmaya başladı ve adam milli takımla sahaya çıktıgından beri, fenerbahce de de eskisinden daha iyi bir performans sergiler oldu, adamın hayatı futbolu yön degiştirdi, herkes milli takım formasını giymek ister, benim brezilya milli takımında oynayabilmek gibi bir şansım olmamışsa yıllarca bana böyle bir teklif gelirse bende kabul ederim, ve bana kalırsa lincoln milli takımda sırıtmaz, yani tabiri caizse cuk diye oturur, adam gibi bir on numaramız olur, ne emreler, ne yıldıraylar, hele hele şimdi 10numara diye oynatılan, gökdenizler aslen Türk'tü de.. senelerdir, hezimet yaşıyoruz, küresel futbol diye bişiy var, şu an her yanımızla uygar milletler seviyesine ulaşmak için çabalıyoruz, bu neden sporda da olmasın, hem neden muhalif insan sayısı arttı ki, hiç geriye bakmadınız mı?, bir elvan.., bir naim süleymanoglu.., bunlara da karşı mısınız?