Taraftarlarımızı Statta gene Tek Renk Tek Yürek olmaya çağırıyoruz.
Pazarlama A.Ş.
taraftarla buluşacağımız ilk lig maçımızda satışa çıkarmak üzere bir T-Shirt Tasarım Yarışması düzenliyor.
Bize e-mail yolu ile 12 Ekim e kadar ulaştırılan tasarımlar 13 - 20 Ekim tarihleri arasında Galatasaray Resmi Sitemizden sizlerin oylamasına sunulacak.
Belirlenen kriterlere uygun olarak hazırlanan ve oylama sonucu 1. olan tasarım Galatasaray Pazarlama profesyonel kadrosu ile yapılacak ortak çalışmanın sonucunda üretime girecek ve Gençlerbirliği maçı öncesi Galatasaray Storelarda satışa hazır olacak.
T-Shirt Yarışmamız için gerekli kriterler aşağıdaki gibidir:
- T-Shirt ün uzun kollu tasarlanmış olması.
- Tasarımda oval beyaz logomuzun kullanılması
- Çalışmada kırmızı ya da sarı-kırmızı renklerin kullanılması
Yarışmada 1. olan tasarım sahibine;
1 Adet 2007 - 2008 sezonu Kapalı Tribün Kombine Kartı
1 Adet Orijinal İmzalı Futbolcu Forması
1 Senelik Galatasaray Dergisi Aboneliği
Florya Metin Oktay Tesislerinde Futbolcularımız ve Teknik Ekibimiz ile Tanışma ve Yemek Organizasyonuna Katılma Hakkı
Yarışmada 2. ve 3. olan tasarım sahiplerine;
1 Adet Orijinal İmzalı Futbolcu Forması
1 Senelik Galatasaray Dergisi Aboneliği
Florya Metin Oktay Tesislerinde Futbolcularımız ve Teknik Ekibimiz ile Tanışma ve Yemek Organizasyonuna Katılma Hakkı verilecektir.
Tasarımların
[email protected] adresine
en geç 12 Ekim 2007 Cuma günü saat 17.00 e kadar gönderilmesi gerekmektedir. Kişisel Bilgileri ( adı -soyadı, doğum yeri, doğum tarihi, TC kimlik No ), İletişim adresleri ( Adres ve telefon numarası) bulunmayan katılımcılar ve içerisinde kişisel hakları zedeleyici slogan içeren tasarımlar yarışmaya katılamayacaktır.
Bütün katılımcı arkadaşlara şimdiden başarılar dileriz.
Galatasaray Pazarlama A.Ş.