Maçlar
1. Hafta
İlk yarıda çok iyi gidiyorduk . Serdar ve Cenk ' in gollerinden sonra Gaziantep dağıldı . Ama ikinci yarıda takım taktiğini iyi ayarlamamam ve Gaziantep Belediyesi'nin de bundan yararlanmasından dolayı maçı kaybettikBu maçta daha yeni geldiği için ve kondisyonu eksik olduğu için Ramazan Tunç yoktu .
2. Hafta
4-1-2-1-2 taktiği bu maç iyice oturdu . Sadece rakip , sahanın ortasından gidince DM oyuncum Hasan yetersiz kalıyor ve adamları ancak defansın önünde durdurabiliyoruz . Yine de genç oyuncum Serdar iyi oynadıOrta Saha da harika oynadı . Kanattan rakibi iyi tuttuk ve AMC oyuncum Ersan Tekkan ' ın yerine Ertuğrul Arslan iyi oynadı . Geçen haftayı telafi etmeye çalıştık
Fortis Türkiye Kupası 1. Raund
Sert bir oyun oynadım ve rakibe elimden geldiğince pres yaptım . Kalecim Fevzi gerçekten iyi toplar çıkardı . Ramazan ilk çıktığı maçta gol attı pek mutluyumKolay bir maç oldu
3. Hafta
Ligin favori takımı Malatya ile oynadım . Kötü gidişatına son vermek istiyorlardı . Tabi defansım ve Levent le Serdar buna izin vermedi
4. Hafta
Baya bir zorlandım oyunda . Yine bir derbi maçı ve yine ben kazandımMalatya maçındaki defans resmen duman oldu bu maçta . Cenk olmasaydı halim yaman
Yinede kazandık ve ligde emin adımlarla ilerliyoruz
Fortis Türkiye Kupası 2. Tur
Elazığspor ' a karşı çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama Serdar yine beni kurtardı
5. Hafta
Rakip yine zorluydu . Ama önceden attığım erken golde Karşıyaka dağıldı , 2. yarıdaki golümle de sonucu ilan ettim .
6. Hafta
Yine Elazığ yine galibiyet
7. Hafta
Gerçekten yere çöktüğümüz bir maçtı . Oyunun başından itibaren galip iken son dakikada haksız bir gol yedikOyuna bile şikeciler karışmış
Oyuncular üzerinde büyük bir etkisi oldu bu mağlubiyet .
8. Hafta
Gerçekten oynadığımız en kritik maçtı ! Rakibe çok pozisyon verdik ve ikinci yarıdaki düşük oyun beraberliği getirdiUğur ' u kaybetmek en büyük şanssızlığmız . Koskoca klüpte bir tek 16 yaşındaki oyuncum Selçuk Yasin DRC oynuyor . Bu yüzden Selçuk karataş ile sözleşme imzaladım ve takıma bedava getirdim .
9. Hafta
Oyun başında yediğimiz golün altından kalkamadık ve kötü bir oyun oynadık . Defans sağında oynattığım genç oyuncum Yasin , iyi bir performans gösterdi . Son dakikada tecrübeli isim Cenk olmasa ağır bir mağlubiyet alacaktık . Kötü gidişat devam ediyor
Fortis Türkiye Grup Maçı
Kayseri'ye ultra defansif ve kontralarla gol arayan bir taktikle çıktım . Her ne kadar çok iyi bir defans yapsakta Kayseri'ye karşı tek golle yenildik . Artık oyunculara iyi bir terapi zamanı geldi
Lig Tablosu
Oyuncular ve İstatistikler
Fortis Türkiye Kupası Tablosu ve Maçlar
Umarım kariyerimi beğeniyrsunuzdur . Yorumlarınız için teşekkürlerKalan maçlarla devam edeceğim
![]()