Maçlar

1. Hafta

İlk yarıda çok iyi gidiyorduk . Serdar ve Cenk ' in gollerinden sonra Gaziantep dağıldı . Ama ikinci yarıda takım taktiğini iyi ayarlamamam ve Gaziantep Belediyesi'nin de bundan yararlanmasından dolayı maçı kaybettik Bu maçta daha yeni geldiği için ve kondisyonu eksik olduğu için Ramazan Tunç yoktu .

2. Hafta

4-1-2-1-2 taktiği bu maç iyice oturdu . Sadece rakip , sahanın ortasından gidince DM oyuncum Hasan yetersiz kalıyor ve adamları ancak defansın önünde durdurabiliyoruz . Yine de genç oyuncum Serdar iyi oynadı Orta Saha da harika oynadı . Kanattan rakibi iyi tuttuk ve AMC oyuncum Ersan Tekkan ' ın yerine Ertuğrul Arslan iyi oynadı . Geçen haftayı telafi etmeye çalıştık

Fortis Türkiye Kupası 1. Raund

Sert bir oyun oynadım ve rakibe elimden geldiğince pres yaptım . Kalecim Fevzi gerçekten iyi toplar çıkardı . Ramazan ilk çıktığı maçta gol attı pek mutluyum Kolay bir maç oldu

3. Hafta

Ligin favori takımı Malatya ile oynadım . Kötü gidişatına son vermek istiyorlardı . Tabi defansım ve Levent le Serdar buna izin vermedi

4. Hafta

Baya bir zorlandım oyunda . Yine bir derbi maçı ve yine ben kazandım Malatya maçındaki defans resmen duman oldu bu maçta . Cenk olmasaydı halim yaman Yinede kazandık ve ligde emin adımlarla ilerliyoruz

Fortis Türkiye Kupası 2. Tur

Elazığspor ' a karşı çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama Serdar yine beni kurtardı

5. Hafta

Rakip yine zorluydu . Ama önceden attığım erken golde Karşıyaka dağıldı , 2. yarıdaki golümle de sonucu ilan ettim .

6. Hafta

Yine Elazığ yine galibiyet

7. Hafta

Gerçekten yere çöktüğümüz bir maçtı . Oyunun başından itibaren galip iken son dakikada haksız bir gol yedik Oyuna bile şikeciler karışmış Oyuncular üzerinde büyük bir etkisi oldu bu mağlubiyet .

8. Hafta

Gerçekten oynadığımız en kritik maçtı ! Rakibe çok pozisyon verdik ve ikinci yarıdaki düşük oyun beraberliği getirdi Uğur ' u kaybetmek en büyük şanssızlığmız . Koskoca klüpte bir tek 16 yaşındaki oyuncum Selçuk Yasin DRC oynuyor . Bu yüzden Selçuk karataş ile sözleşme imzaladım ve takıma bedava getirdim .

9. Hafta

Oyun başında yediğimiz golün altından kalkamadık ve kötü bir oyun oynadık . Defans sağında oynattığım genç oyuncum Yasin , iyi bir performans gösterdi . Son dakikada tecrübeli isim Cenk olmasa ağır bir mağlubiyet alacaktık . Kötü gidişat devam ediyor

Fortis Türkiye Grup Maçı

Kayseri'ye ultra defansif ve kontralarla gol arayan bir taktikle çıktım . Her ne kadar çok iyi bir defans yapsakta Kayseri'ye karşı tek golle yenildik . Artık oyunculara iyi bir terapi zamanı geldi

Lig Tablosu

Oyuncular ve İstatistikler

Fortis Türkiye Kupası Tablosu ve Maçlar

Umarım kariyerimi beğeniyrsunuzdur . Yorumlarınız için teşekkürler Kalan maçlarla devam edeceğim