1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İnanılmaz derecede tekniği ve soğuk kanlılığı yüksek bir oyuncu, 20 verilse bu özellikler kimse niye 20 verdiniz diyemez..
    Ben derim. 20'ler seker gibi dagitilmiyor.

Bu ozelliklere sahip oyunda bir oyuncu var. Ismi Adi Barshazky. Israilli ve CA'si 60. Ozelliklerine bakarsaniz, fanatik ve 10 yasinda bir cocugun yapmis oldugunu dusunursunuz. Ayni torbaya girmenin anlami yok.

Oyuncunun belli ozelliklerini begenebilirsin. Bu ozelliklerinin on plana cikmasinin dogru oldugunu dusunebilirsin. Ancak kimse 20 verdiniz demez diye iddiali bir lafi ortaya atarak sadece guvenilirligini tamamen sarsarsin.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben derim. 20'ler seker gibi dagitilmiyor.

Bu ozelliklere sahip oyunda bir oyuncu var. Ismi Adi Barshazky. Israilli ve CA'si 60. Ozelliklerine bakarsaniz, fanatik ve 10 yasinda bir cocugun yapmis oldugunu dusunursunuz. Ayni torbaya girmenin anlami yok.

Oyuncunun belli ozelliklerini begenebilirsin. Bu ozelliklerinin on plana cikmasinin dogru oldugunu dusunebilirsin. Ancak kimse 20 verdiniz demez diye iddiali bir lafi ortaya atarak sadece guvenilirligini tamamen sarsarsin.
    Abi top sürüşten bahsetmiyorum ama göz var nizam var adam topu ayağına alınca daha önce hiç bir futbolcuda görmediğim bir rahatlık görüyorum(Türkiye'de).. Ne heyecan var ne panik var, adam sanki programlanmış topu aldığında ne yapacağına.. Sadece top ayağındayken değil mesela hava topuna çıkarken kendinden okadar emin çıkıyorki (daha doğrusu alabile ihtimali yüksek olan toplara çıkıyor) yani farklı, bu gözle görülebiliyor.. Ha o 20'yi ben biraz abartarak söylemiştim yani 20 verilsin demek istemedim sadece 20 verilse bile itiraz edilmeyeceğini düşündüm..

Dribling özelliğini zaten belirttim şu ana kadar izlediğim kadarıyla bir 16-17 yi hakediyor gibi.. Messi ve Collin i karşılaştır diyen arkadaşada teknik ne demek önce onu öğrenmesi gerektiğini belirteyim ve Messi gibi top sürüş yeteneğinin çok az futbolcuda olduğunu ancak Messi kadar teknik bir çok oyuncu olduğunuda belirteyim..

Semih demiş bir arkadaşımızda.. Ama ben yıllardır Semih'i izlerim öyle çok savunulacak veya araştırmada eksik belirtilmiş pek bir özelliğini göremedim.. Yani araştırmada Semih'in normal olduğunu düşünüyorum..

Mesaj Yetkileri