Quote Originally Posted by DisCo View Post
Ben kişisel birşey oluşturmamak adına alıntılar yapmadan bir arkadaşa cevap vermek istedim. Zaten o payına düşeni alırsa ne ala almazsa önemi yoktur. Ancak sizlere ne oluyor anlamadım.

Beşiktaş maçından cidden utandım. Yediği skordan dolayı değil bu şekil oynamasından. Biz bundan bahsediyoruz. Galatasaray bugün yeniliyor. Birisi çıkıyo salı günü utananlar şimdide utansın diyor. Ne alakaysa. Ben ona karşı yazdım.

Galatasaray ne Liverpool'lar ne Leeds'ler ne Manchester'lar ne Arsenal'ler görmüştür. O açıdan bu konuya değinmeyeceğim kim kime ne atar diye. Ama şunuda biliyorum. Tromsolar ve Helsingborlarda var. Siz lafları istediğiniz yerden değiştirip istediğiniz gibi anlamaya devam edin. Tek bir önerim olur. Yazılanları okuyun. Yada böylede devam edin benim için dert değil.
Valla mesajın benimkinin hemen altında ama uzun bir yazı,bana yazıldıysa bende bileyim ona göre cevabını vereyim...Benim kimseden saklayacağım bir şeyim yok,sevinmiş olsam sevindim,oh iyi oldu diye yazardım yani,rahat olabilirsin..
Şunu da söyleyeyim Galatasaray Liverpool'lar,Leeds'ler gördüyse..Beşiktaş 15 gün önce aynı L'pool'u İnönü çimlerine gömdü..Sizin Tromso'nuz varsa bizde ne Valerenga'lar gördük,bizde dünkü Avrupa takımı değiliz..
Bu akşam ki skor Galatasaray SK'ne yakışmadı,benim düşüncem budur..Nasıl Salı akşam ki skor Beşiktaş'a yakışmadıysa,o skorun da sebepleri var,onları çok uzun anlatabilirim ama ne gerek var?
Birde bu tip mesajları yazarken kime yazdığınızı söyleyin açıkça,kimseyi zan altında bırakmayın..sonra da insanlar cevap atınca size ne oluyor,anlamadım demeyin en azından..Yoksa öyle ortaya yazılan mesajlarla sonuca ulaşılmaz..