altıpastan vurduğu 3 topun 2si kaleyi bulmayan bir adamın bu kadar ünlü olması bence muhteşem bir kitap senaryosu olur.. ki olmuş bile..
altıpastan vurduğu 3 topun 2si kaleyi bulmayan bir adamın bu kadar ünlü olması bence muhteşem bir kitap senaryosu olur.. ki olmuş bile..
bence Hakan Şükür türkiye liglerinde metin oktaydan,tanju çolaktan sonra en iyi futbolcu ben hakan şükür'ün oyun stiline hayranım bu benim görüşüm.ben fenerbahçeliyim ama en begendigim,dürüst futbolcu Hakan Şükür
en iyi futbolcuydu ama o kendini rezil etmeyi seçtiOriginally Posted by Kemal_Milan
-Türk Milli Takımı'nın en çok gol atan oyuncusudur.Originally Posted by Frank_Castle
-2002 Dünya kupası üçüncülük maçında güney kore'ye karşı 9. saniyede attığı gol dünya kupaları tarihinin en erken golüdür
-1998 yılında FIFA tarafından dünyanın en iyi golcüsü seçildi.
-2000 yılında Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kaldirdi
içinde Hakan şükür olan 1-2 olay...
var mı başka Hakan Şükür...![]()
ayıp saygı denen bişey yok adam türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi santroforlarından biri ve senin konuştuklarına bak bence futbolu biraz öğreninde öle yorum yapın hakan şükür gibi bi gölcü adam türk futbolunda ender bulunana değerlerdendirOriginally Posted by Frank_Castle
Bence de arkadasım sana katılıyorum,Hakan Şükür hem Galatasaray için hem de Türkiye için gol olmuyacak pozisyonları gol yapmıştır.Bence adamın o kadar kariyeri var,adam herşeyini galatasaray ve türk milli takımına adamıştır lütfen saygı duyalım birazOriginally Posted by hurmet