Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
Yok artık daha nelerzuhaha.Tamam anladık gruptanın çıkmanın sevinci ama bu kadar abartmayalımKomik duruma düşüyorsunuz

abartıLacak birşey yok,Kendimizi küçük görmeyeLim.Appiah Deivid Kezman Lugano bunLar takımın en önemLi yıLdızLarından Kezman Formsuzdur ayrı meseLe.ama bunLar biLe oLmadan Psv yi ne hale getirdik herkes gördü.

Fenerbahçe ŞampiyonLar Liginde Her takımLa Kafa kafaya oynar,Dişini geçirir bu bir gerçek Gözümüzün Önünde önümüzdeki MaçLardada Göreceksiniz.Şansında BizimLe oLması Lazım.

Gökhan GönüL bu takımda Şımaracak en son oyuncudur.Genç yaşına rağmen Son derece oLgun bir oyuncudur yaptığı açıkLamaLar uslubu herkesin takdirini kazanmaya adaydır.Barca bize rakip oLabilr CümLesi Zico nun oyuncuLarını motive etmek için kuLLanıdığı bir cümLe başlıga göre yorum yapmayaLım,okuyalım sonra yorumlayım.Gökhan finale kadar gideceğine İnanmış bunuda beLirtiyor(finaLde Barca geLsin diyor) bundan güzeL ne olabiLrki ne deseydi Çeyrek FİnaLden öteye gidemeyiz Orda biter bu iş mi diyecekti ? İnanmakLa başlar bu işler.FenerbahceLi futboLcuLarda inanıyorLar artık hiçbir takımın kendiLerinden üstün oLmadıgına..Buda birşeyLerin BaşLangıcı..

Fenerbahce gidebildiği yere kadar gidecektir bu sezon Gruptan cıkmaları bile kafi ama Çıtayı daha yukarda en doğaLıda o zaten yapabileck durumdayken neden çekiniyoruz ki ? Bir FinaL bence HayaL değiL.daha erken beLki ama oLabiLir.Porto-MarsiLya FinaLi Çok uzakta değiL kimsenin tahmin etmediği bir finaLdi

Gökhan'ı Çok beğeniyorum.soLda da CarLos ALLAH nazar değirmesin İki Bekimizinde MaşaLLah'ı var.MiLLi takım için ve Fenerbahce için uzun yıLLar boyunca önemLi hizmetLer vereceğini düşünüyorum.Ona Şans tanıyan Zico'yuda KutLuyorum.