Bütün Gollerde Sabrinin Ve aykutun hatası var..Aykut Orkun gibi seri degil Sykut baya agır...Ah kalli Senmevkisini yadırgamayan birfutbolcuyu neden kesiyorsun..Ugur kesilirmi..Sonra sag bekarıyorum diyorsun resmen ugura küfür ediyorsun...Ugur melekenindededigi gibi Kramponlarda kaybetmemize etkiyaptı...herkez kayak yapıyor sahada..Aslında yagmuru görünce yanımdaki arkadasa söyle yorum yaptım...Bu hava tam rakibin havası dedim..

Dünkü maçın birkaç satır başı var gayet net :

1- Takımda haftalar geçtikçe olması gereken uyum yok.

2- Bir takım dünkü gibi pozisyonlar harcıyorsa bunun ismi şanssızlık değil Beceriksizliktir.

3- Takımda fizik güçte gözle görülür azalma var.Kimileri erken form tutmaya bağlıyor falan filan.Ama ciddi sorun.

4- Kimse kızmasın forvette bitirici golcü yok.Karan beyinsiz galiba..Kafanın kaldırbir bak larsson gibi yavassende köseye topu bırak..Bir larsson ders verdi..dünkü maçtabizde bir larssson olsa skor böyle olmazdı..

5- Kalecimiz YOK.Bir mondragon u dün aramayan yoktu sanırım.Tecrübesini bizde kazanacak değil, tecrübesini kazanmış kaleci lazım.

6- Yap-boz gibi bir takımla bu kadar oynanmaz.Kimin nerede nasıl oynadığı oynamış olduğu bellidir.Sürekli ve yersiz oyuncu değişikliği olmaz.

7- Futbolcuların sorunları mı var konusu ciddi olarak araştırılmalıdır.Artık sezgin mi yapar başka biri mi bilemem.Ama sabri nin hareketleri hasan ın hareketleri kabul edilir gibi değil.Takımda sorun olduğu ve konuşulamadığı açık.Lincoln olayı vb diğer olaylar bu konuda ciddi bir ilgi sorunu olduğunu,iletişimsizlik olduğunu ortaya koyuyor.Ben kallinin iletişimi sağladığına inanmıyorum.Sosyal açıdan destek olacak birileri lazım.

Lincoln takıma gitgide zarar vermeye baslıyor suçlu(Kalli)

8.Bu takıma Kaleci sart,Saglam stoper sart,Gecende arkadaslar forvete gerek yok diyordu gördük...Bence forvete acele etmemiz lazım....3 tane oyuncu sart....Madem kalli uguru begenmiyor birde sag bek alınsın bari...