bence bu maci fb alir kalede mondide yok bakalim ne olcak fb de galibiyete hasret herkesi super mac bekliyor bence
bence bu maci fb alir kalede mondide yok bakalim ne olcak fb de galibiyete hasret herkesi super mac bekliyor bence
photographer ya ağzından bal damlıyo...denizin oynayabilme ihtimaline bile sevindimgerçi luciano da iyi ama
aykuta güveniyorum ben ya...
luciano ve gol 1-0 onde fenerrr..
su an ıtıbarıyle mac 1-1 oldu..
gooooool ümit zımbaladıııı febe ye 10. golü
yaa mondi niy e kadro dışııı![]()
(
:
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ya bu adam tr kupasında hep aykutu oynadıyo...Originally Posted by cifaaa
yaa hakem yine golümüzü saymadıyaaaa :'(![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
alex attı ya frikick ten...
2-1
aleexxxxx super bı gol 2-1 oldu..ama gs ye yazık olduu mac boyle bıterse..bı fenerlı olarak bunu soylemek cok acı ama mac gs nın hakkı su an ıcın
1-hasanın kafasına taş atılar
2-tuncay gs li taraftarlara harekeet çekti
3-golü mondi olsa tutardı
şansımız tutmuyor diyorum ..
ayrıca aziz yıldırımın küfüre ne kadar karşı olduğunu bir kere daha gördük ..
aziz yıldırıma kızamıyorum , küfredenlere de kızamıyorum ; asıl kızdıklarım aziz yıldırım küfüre karşı savaşıyor diyen fenerbahçeliler .. yahu küfürbaz olun, aptal olmayın yahu ..
Tribünler Hasan'a küfür ediyor.. Hani kadıköy'de küfür yoktu!!! Hasan yine korneri kullanmadı. Kafasına taş geldi...
gerets nobre nin girmesine gerekli önlemi alamadı ..
ortasahayı güçlendirmesi lazımdı ..
2-1 bitti bakalım...
Sami Yende ne olacak...
2. maçı yeniceez
allahtan ne zaman düşüşe geçsek gs maçı çıkıo ortaya![]()
yarı fınale cıktık sayılır samı yen de ısımız daha kolay,uzerımızdekı stresı attık artık ohh bee
kotu gun dostu gsOriginally Posted by Navras
![]()
...inşaallah...Originally Posted by cifaaa
böyle rezalet görmedim ya.gerets aykutu oynatıyo.sanki petr cech.sanki mersin idy ile oynuyoruz...ike gölü de mondi çıkarır dı.hele ikincisi.tomas zaten ayrı bi mal.pas veremiyo bi de gidip faul yapıyo...
ayrıca kadıköyde cidden küfür yokmuş ya.mikrofona kadar geldi hepiniz bilmem nesiniz diye.aziz yıldıvım çıksında konuşsun bakalım.
hakanı da biri sürgüne göndersin yoksa çıkıp ben vururum.
Masallah macta kar,yagmur,çer,çöp ne varsa yagdi.Bu mactan sonrada febe ceza almazsa kim ne cezasi alir cok merak ediyrum?!
Kadıköy'de Küfür yok diyen Aziz Yıldırım'a kapak olsun..Hasan Şaş'a neelr yaptılar Ama bunun Samiyen'i var..Allah'tan küfür yoktu olsa ne yapıcaz Ana bacı kalmaz artık..Hepiniz ... ..... diyen .. .. .. hasan diyen taraftar küfür etmiyorsa o zaman biz adam öldürelimm...
Gelelim maça ..Bence maçın hakkı beraberlikti..Alex'in sayılmayan golü gol idi foul falan yok orada..Orhan'ın Golü 2 adım ile ofsayt ama 2 metreyi görmeyen hakemin bu posizyonu veremesi yadırgadı beni ..Tebrik Ederim Fenerbahçe'yi ama haketmediler..Aykut'un golde tecrübesizliği var asla bir frikikte tahmin olmamalı öbür köşeye atacak diye oraya gitmemeli sonra kapattığı köşeden golü yer..
Hasan Şaş ve Necati bugün etkisizdi..Bu hırs ile Galatasary'ın tur atlaması lazım..
Fener ceza almazsa artık sölenecek birşey kalmıyor..
-
cidden alexin o pozisyonu goldu bence de.aykutu oynatan geretse laf bulamıyorum.
lucianonun golü de güzeldi.bence alexinkinden daha güzeldi
Originally Posted by comandante
Aykut'u oynatmakla bence hata etmedi..Kupa maçlarında Aykut'u oynuyordu Fener ile diğer takımların bir farkı yok dedi Gerets..Ve sözünün arkasında durdu..Aykut tecrübesizlikten yedi golü frikikler tahminle olmaz..Ama görürsünüz böle oynarsa 2-3 sene sonra diceksiniz ki helal olsun Gerets..
-
Kesinlikle haklisin.Gerets Türk teknik adamlarin yapamadigini yapiyor.Ben Aykut ugruna 1 Türkiye Kupasina RaziyimOriginally Posted by Maymuncuk
![]()
Tribünler Hasan'a küfür ediyor.. Hani kadıköy'de küfür yoktu!!! 80' Hasan yine korneri kullanmadı. Kafasına birşeyler geldi... adamın kafasına TAŞ attılar yaa bu ne böyle aziz yıldırım konuştu okadar şimdi ne oldu bide tuncak hareket çekiyo gs li taraftarlara
ne diyecek acaba aykut ile alakalı soruları(kesin sorulur herhalde neden oynatmadığı)...
yoksa bu adam önem mi vermiyor Türkiye kupasına
Olan oldu.. Yinede Aykut iyidi. Daha önce doğru düzgün bir maç oynamamasına rağmen öyle bir maçta o performans çok çok iyi.. Şimdi Samiyendeki maça bakacağız. Bu maça topluca gitmeyi düşünüyoruzYani bu maçta bu kadar sinirlendim ama acısını koltuklar çekti. Şimdi giderim Samiyenime mis gibi izlerim maçımı.. 1-0 olsun bizim olsun. Galatasaray, Fenerbahçeden kat kat daha avantajlı!!
Ayrıca Cifaa çok haklı. HANİ KADIKÖYDE KÜFÜR YOKTU? yalan!!! Aziz Yıldırım şimdi çıkar derki bir kaç kendini bilmez taraftar yaptı. Neyse. Samiyende görüşmek üzere![]()
gs lı oyuncuların ozellıklede hasan ın kıskırtmalarını goz arda etmeyın!!kım olsa eder kufur..yenılgınızı ort pas etmek ıcın kufure sıgınmayın..
ne bir kaç kendini bilmezi yaa bütün stad bağırdı hepiniz ......... diye
bu arada bende rövanşta mmaça geliyorum zaten bütün maçlara gidiyorum konbine varda bende
abim marmara uni başkanı eski açıkta olanlar varsa bilir pankartın orada durucaz
buda açık adres veerirmiş gibi oldu be![]()