Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Sabri: "Benim için Galatasaray bitti"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Sabri: "Benim için Galatasaray bitti"

"Benim için Galatasaray bitti"

Galatasaray’da krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Sezona teknik direktör Feldkamp ile birlikte parlak başlangıç yapan ancak, Alman teknik adamın beklenmedik kararları yüzünden son maçlarda düşüşe geçen Galatasaray’da, Helsingborgs maçı sonrasında Sabri’nin isyanı sarı kırmızılı kulüpte yeni bir gerginliğe neden oldu.

DHA’nın Kadir Çetinçalı imzalı haberi şu şekilde devam ediyor;

Helsingborgs maçının 41. dakikasında teknik direktör Feldkamp tarafından oyundan alınan Sabri, hocasının bu kararını protesto edercesine kulübeye gelmeden saha içinden el kol hareketleri ile tünele yürümesi şaşkınlık yarattı. Ancak Sabri’nin isyanı bununla bitmedi. Maçtan sonra sinirle Ali Sami Yen’i terkeden Sabri, takım otobüsüne binmeyip, arkadaşları ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitmedi. Üzerinde eşofmanları ile Ali Sami Yen’i terkeden Sabri, "Galatasaray benim için bitti" diyerek söylene söylene taksiye bindi ve herkesten ayrı olarak evine gitti.

Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

anLık tepki bence buda.o kadar koLay değiL,Kendinide bitirebiLir bu hareketi.

FutboLcuLarın başına geLecek eLbet yuhalanır yeri geLir aLkışLanır,Hemen böyle küstüm oynamıyorum oLmaz.O anLık Sinirden vermiştir bu tepkiyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Birisi çıkar 2 maç süper oynar Barçaya gidecem der ötekisi gelir 1 maç oyundan alındım diye benim için bu takım bitti der.

Türk Futbolcusu işte ne diyeyim.Bence profesyonel değiller.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

2 golde hata yapmış..Tabiki Tepkiyle karsılasacak...Birinde pashatası yaptı...Digerinde topu kaptırdı..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Birisi çıkar 2 maç süper oynar Barçaya gidecem der ötekisi gelir 1 maç oyundan alındım diye benim için bu takım bitti der.

Türk Futbolcusu işte ne diyeyim.Bence profesyonel değiller.
    Kastetiğin kişi Gökhan GönüL ise ki öyle Barca ya gidecem demiyor barca bize rakip geLsin diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gebzeli merak etme onu derler yakında ben sadece onun için dememiştim bizim oyuncularımız böyledir zaten.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya zaten Sabrinin cıkması haklıydı...Sabri onun için Galatasaray bitti demiyorki..Taraftar yuhaladıgı için diyor..Bende diyorumki İlk 2 golde senin hatan var tabiki tepki olacak diyorum..Bence cıkıp özür dilesin.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlık bir söz ve buna çok pişman olacaktır , eminim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlık bir sözdür tabi eger söylenmişse.Bi anlık sinir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benim içinde Sabri bitti artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sakatlığı nedeniyle uzun bir aranın ardından sahalara dönen Sabri, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından oyundan alınmasına tepki gösterdi

Helsingborg’un ilk golünde topu uzaklaştıramayan, 2. golünde ise atak başlangıcında Larsson’a topu kaptıran isim olan Sabri, 43. dakikada sahadaki yerini Arda’ya bırakırken, doğrudan soyunam odasına gitti.

Çıkarılmasına kızan Sabri’nin soyunma odasına yönelmesine üzerine yanına gelen Hasan, onu yedek kulübesine gitmesi için ikna etmeye çalıştı, ancak bu çaba yeterli olmadı.

Bu arada teknik direktör Feldkamp, maçta 2 oyuncu değişikliği yaptı. 43. dakikada Sabri’nin yerine Arda’yı sahaya süren Alman teknik adam, 63. dakikada da Hakan’ın yerine Ümit’i oyuna aldı.

UEFA Kupası 2. Tur (H) Grubu karşılaşmasında İsveç’in Helsingborg takımına 3-2 yenilenen Galatasaray, grupta 2. maçında da puanla tanışamadı.

İlk maçında Fransa’nın Girondins De Bordeaux takımına deplasmanda 2-1 yenilen sarı-kırmızılı takımın, 2. maçında Ali Sami yen Stadı’nda Helsinborg’u yenerek ilk puanlarını alması beklenirken, elde edilen sonuç büyük bir düş kırıklığı yarattı.

SAVUNMA YİNE AÇIKLAR VERDİ
    Galatasaray’da eleştirilerin hedefi olan savunma, Helsinborg maçına da damgasını vurdu.
    Sarı-kırmızılı savunma oyuncuları, kontraatak oynayan İsveç temsilcisi karşısında zor anlar yaşarken, yaptıkları her önemli hata, sarı-kırmızılı kaleye gol olarak döndü.

Öte yandan Galatasaraylı Nonda, gruptaki 2. maçta da gol atmayı başardı.
    Girondins De Bordeoux ile yapılan ilk maçta 1 gol atan Kongolu futbolcu, Helsingborg maçını da boş geçmedi ve takımının 2 golüne birden imza attı.

BARAJ ÖNÜNDE BARAJ
    Karşılaşmanın 17. dakikasında kazanılan serbest vuruşta Galatasaraylı oyuncuların, rakip barajın önüne ayrı baraj kurması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Lincoln’un kullandığı serbest vuruşta, Helsingborg takımı oyuncularının kurduğu baraj önüne sarı-kırmızılı oyuncular ikinci bir baraj kurdu.

Brezilyalı oyuncunun vuruşunda bir anda barajı kaldıran Galatasaraylılar, rakip savunmayı şaşırtmaya çalıştı

Şimdi agzımı Bozucam ama iyi olmaz..Leyn Sabri 2 golde senin hatan var..4tane iyi pozisyon geldi ortayı rakibe yaptın daha ne ne bekliyorsun..Adama bakya Yenilgide bas sorumlu birde oyundan niye alındım diye kızıyormus...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çok kaliteli bir oyuncunun kaybedildiğini düşünüorum

Kendisi kaybeder,hicbirsey Galatasaray`dan üstün degildir !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

begenmedigim bi oyuncuydu zaten kişiligide hosuma gitmiyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu gidişle Feldkamp cok oyuncuyu kaybeder.Sadece Sabri olayı için söylemiyorum.Lincoln Hakan ve niceleri..

Yazık...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kime bu hava ? Bu adamı hiç sevmiyorum zaten.Formayı giydiği iLk günden beri çok havaLı.Ne oLdu şimdi tavır koydu da ? Kim kaybetti ? GaLatasaray kLübümü ? Kimse, hiç bir oyuncu kLübünden daha üstün ve kıymetLi değiLdir.Herkes haddini biLecek.Ayıp.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kendisi Fanatik sayılacak ölçüde Beşiktaşlıdır ... Okulda Beşiktaş yüüznden bir çok kavgaya karışmıştır ... aynı dönemde öğrenci olan birinden aınmış sözler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kendisi Fanatik sayılacak ölçüde Beşiktaşlıdır ... Okulda Beşiktaş yüüznden bir çok kavgaya karışmıştır ... aynı dönemde öğrenci olan birinden aınmış sözler
    Zaten kendisi İnönü'de ki her maçta,maçtan önce ısınırken pür dikkat tribünleri izler...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Bu gidişle Feldkamp cok oyuncuyu kaybeder.Sadece Sabri olayı için söylemiyorum.Lincoln Hakan ve niceleri..

Yazık...
    Lincoln konusunda haklısın(Kaybettide).....Varsın Hakanı Kaybetsin..

Bu arada Sabri olayındada Kalii Haklı..Maçı izleyen varsa bana katılır..2golde sabri asist yaptı..Yenilgide bas sorumlu tabiki oyundan cıkacak..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sabri yalanladı!
    Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Helsingborg karşılaşmasında oyundan alınmasının ardından stattan ayrılırken, ''Galatasaray benim için bitti'' şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Sabri, ''Benim için Galatasaray bitti'' başlığı altında yayınlanan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Ben 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Haberlerde, stadı izinsiz terk ettiğimin iddia edilmesine de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi, stadı ailem ile beraber terk ettim. 'Benim için Galatasaray bitti' ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim.''

* DHA'nın Kadir Çetinçalı imzalı haberi bugün sabah saatlerinde servis edilmiş ve gündem konusu olmuştu...

09.11.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Haber de zaten yalanlanmış.Ama Sabri'nin Beşiktaşlı olduğunu duymam iyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Açıklama ile olayı açıklığa kavuşturması iyi olmuş..

Feldkamp için işler iyi gitmiyor şu sıralar kara bulutlar var takımın üzerinde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Doğru olsa bile Yalan diyecekti normal bir açıklama

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Doğru olsa bile Yalan diyecekti normal bir açıklama
    Ne alakası var. Yaptığı işin arkasında durmayacak kadar kişiliksiz biri mi Sabri ?

bitsin tabi sen 12313213213213tane orta yap biri isabetli olamsaın anca koş başka bişey yok bide utanmadan yuhlanınca benim için gs bitti de bu yorumu son maçtaki performanstan sölemiyorum genel sabriye tek söyliyeceğim "güle güle sabri güle güle"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sabri'den bekLediğim ikinci açıkLama geLmiş.

Bitti desede ya yaLanLıyıcaktı yada Özür dileyecekti YalanLadı demekki.

Sabri kesin bize gelir koyu Beşiktaş lıymış

Bir oyuncuyu ilk yarıda sakatlık vs. sorunu olmassa çıkarırırsen kim olursa olsun tavır koyar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Ne alakası var. Yaptığı işin arkasında durmayacak kadar kişiliksiz biri mi Sabri ?
    Bunun cevabını herkes biliyor zaten

Size birşey söyleyeceğim beyler;
    Konunun başlığı " Sabri: "Benim için Galatasaray bitti" değil mi ?Neden başka şeyleri burada tartışıyorsunuz?Forumu kirletiyorsunuz..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri