1 ile 30 arası toplam 246 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray

Hybrid View

Quote Originally Posted by ABOOO
    Tartışmanızı futbolun içine çekmeniz konusunda uyarıyorum!
    Bu şekilde tartışılırsa konuyu kapatırım..

Avrupa'da Alex'in golünü vermeyen hakemin hakemlik kariyeri anında biterdi!
    Büyük rezalettir..

Evet biterdi bence de foul yok ama sende şunu kabul et daha doğrusu sadeec sen değil kabul etmeyenler..Maç Fener'in hakkımıydı
    -

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Evet biterdi bence de foul yok ama sende şunu kabul et daha doğrusu sadeec sen değil kabul etmeyenler..Maç Fener'in hakkımıydı
    Bir ara kaleyi bulan hiç şutu yoktu Galatasaray'ın.
    Fenerbahçe'nin de 7de 4 kaleyi bulan şutu vardı.

Fenerbahçe'nin bir çok pozisyonu vardı, Galatasaray'ın 2 pozisyondan 1 gol çıkarmayı başardı.

Maç kesinlikle Fenerbahçe'nin hakkı idi, Daum risk alarak önde pres yaptırsa idi çok değişik bir skor ile bitebilirdi.

Galatasaray'da orta saha adına kimse kalmadı ikinci yarı.Herkes çok kötü oynuyordu..

Çok fazla yorum yapılamaz aslında, sonuçta çok kötü hava şartları altında oynandı..

Futbol dışı polemik yaratabilecek tartışmalara izin veremem, sonrasında kişisel tartışmalara sebep veriyor.Bkz. bir kaç cevap yukarısı..
    Hizlioglu konuyu alevlendirme lütfen, bir daha uyarmam kimseyi..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Maç kesinlikle Fenerbahçe'nin hakkı idi, Daum risk alarak önde pres yaptırsa idi çok değişik bir skor ile bitebilirdi.

Herkesin görüşüne saygılıyım ...
    -

Bir ara kaleyi bulan hiç şutu yoktu Galatasaray'ın.
    Fenerbahçe'nin de 7de 4 kaleyi bulan şutu vardı.

Fenerbahçe'nin bir çok pozisyonu vardı, Galatasaray'ın 2 pozisyondan 1 gol çıkarmayı başardı.

Galatasaray'da orta saha adına kimse kalmadı ikinci yarı.Herkes çok kötü oynuyordu..

Çok fazla yorum yapılamaz aslında, sonuçta çok kötü hava şartları altında oynandı..

Futbol dışı polemik yaratabilecek tartışmalara izin veremem, sonrasında kişisel tartışmalara sebep veriyor.Bkz. bir kaç cevap yukarısı..
    Hizlioglu konuyu alevlendirme lütfen, bir daha uyarmam kimseyi..
    yazdığım yazıda konuyu alevlendirecek bişey yok GÖrdüklerimi yazdım hiç bir kimseye hakaret yazmadım,bir gs li olarak sadece ;FB yi değil GS yide eleştirdim. Mesajımda Hiç bir KÜFÜR de yok. Yada takımlara alaycı sözde yok Uyarı alacakta bişey yapmadım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hizlioglu
    yazdığım yazıda konuyu alevlendirecek bişey yok GÖrdüklerimi yazdım hiç bir kimseye hakaret yazmadım,bir gs li olarak sadece ;FB yi değil GS yide eleştirdim. Mesajımda Hiç bir KÜFÜR de yok. Yada takımlara alaycı sözde yok Uyarı alacakta bişey yapmadım.
    Abi sinirlenme onu sana yazmadı ki....Aranızda(msjlarınızın arasında) 1 dk var onu başka üyeye yazdı... nolur sinirlenmeyin hemen böyle yaw...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Abi sinirlenme onu sana yazmadı ki....Aranızda(msjlarınızın arasında) 1 dk var onu başka üyeye yazdı... nolur sinirlenmeyin hemen böyle yaw...
    hocam ABOO yazmışki;
    hizlioglu: konuyu alevlendirme. bi daha kimseyi uyarmam...

benim tepkim buna. Konuyu alevlendirecek bişey yazmadım tek tek okuyun yazdığımı...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

hocam ABOO yazmışki;

benim tepkim buna. Konuyu alevlendirecek bişey yazmadım tek tek okuyun yazdığımı...
    Konu tartışıldı ve bir çok üye birbirine karşı mesajlar yazmaya başladılar.
    Hoşuma gitmiyor bu durum; yarın yazarsın,sonraki gün yazarsın.

Şu an sadece futbol konuşulsun istiyorum.Birbirinizi kırarsanız hem çok üzülürüm hem de ceza vermek zorunda kalırım.

Şu andaki gerilim biraz alt seviyeye insin, o zaman rahat bir şekilde tartışılabilir.
    Kızmadan, büyük harfleri bağırmak anlamında kullanmadan ciddi bir seviyede tartışılabilecek bir konu olarak görülüyor bu konu.Sadece kişisel tartışmaları önlemeye çalışıyorum ama maalesef kişisel tartışmaların önüne geçemiyorum ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

hocam ABOO yazmışki;

ya kardeş modların %90 fbli olunca böle oluyor buyrun kardeşler banlayın beni bu maçın sami yeni var herşey orda çözülecek bakın temiz futbolun çalışmaları yapılırken böle bi stat ve taraftar helal olsun fenere sizin statta hiç kötü olay olmaz küfür hiç yoktur

Mesaj Yetkileri