-
Beni tanıyan tanır ortamı germek ve tartışmaya girmeyi seven bir üye değilim. Bir galatasaray lıyım ve olayları objektif olarak kendi düşüncelerim şular ;
maç bence denge de gitti. bölüm bölüm 2 takımında etkili olduğu anlar oldu. Ancak Hakem in sert futbola izin vermesi,saçma sapan düdükler çalması (özellikle sabri orta sahada FB li bir oyuncuyla resmen güreş tuttu hakem dewam dedi.),FB nin buz gibi golu verilmedi.Bunlar futbol kalitesinin düşmesine ve oyunun daha da gerilmesine yol açtı.
Trübünlere gelirsek. FB-BJK maçındada trübünlerden yabancı madde atılması olayı dikkatimi çekmişti. Bu maçtada oyunu ciddi biçimde etkileyecek şekilde trübünlerden yabancı maddeler atıldı. Peki hasan şaş'a (p.ç hasan) diye edilen küfürler de neydi? Peki ya tüm gs camiasına (hepiniz O.Çocuğusunuz.) diye bağırmalara nedemeli. Hani sizin stadınızda KÜFÜR yoktu. Daha geçenlerde AZİZ YILDIRIM bey efendi BJK TARAFTARINI BEN ADAM EDERİM. demiyormuydu? Bu maçta neden kendi taraftarına sahip çıkamadı ? Kendinden o kadar emin konuşmamak gerekiyormuş demekki. Ayrıca şunuda önemle vurgulamak istiyorum. " O KÜFÜRLERİ BÜTÜN STAD ETTİ. 2,3 ÇUPULCUNUN yaptığı bir şey değildi o stad o küfürlerle inledi çünkü.
Birde işler iyi giderken stadda küfür olmaması ÇOK BÜYÜK başarı değil. Önemli olan İşler kötü giderken küfürü önlemek. Buna en iyi örneğe bu maçta rastladık. Maç 1-1 hasan şaş korner kullanıyor trübünden yabancı madde geliyor ve ardından HASAN a küfür ediliyor. Bu olaydan sonra maç 1-1 giderken top HASAN a geldiğinde BÜTÜN stat hasan ı ıstıklıyor. Şimdi asıl önemli yeri şurası. ALEX golü atıyor maç 2-1 oluyor ve ardındanda HASAN ŞAŞ oyundan alınıyor ama oyundan çıkarken en ufak bir tepki,en ufak bir küfür yok. NEDEN Mİ? ee ÇÜNKÜ 2-1 de iken skor işler iyi gidiyor. fenerbahçe galip çünkü. HASAN 1-1 de iken çıksaydı hasan a çok büyük tepki verileceğindende eminim. Yani konunun özeti = işler yolundayken küfürsüz stad,bozulmaya başlarsa KÜFÜR lü bir stad halini alıyor SARAÇOĞLU.
hasan şaş a gelirsek çok fazla artislik yaptı. her pozisyonda kendini yere attı. Resmen tiyatro oynadı sahada. Aykut kalede çok kötü değildi. ALEX o frikiği kullanırken ben gol olacağını sezdim ve FB li arkadaşıma bu gol dedim. o gol değil dedi. iddaa ya girdik iddaa yı kazandık
Amacım galibiyetinize GÖLGE düşürmek değil FB li kardeşlerim. Hepinizi tebrik ediyorum. Ben aklımda kalan pozisyonları çirkin görüntüleri Bir gs li oalarak değilde OBJEKTİF olarak yansıtmaya çalıştım. Ha bu arada şimdi AKLIMA geldi GALATASARAY lı taraftarlarda bulundukları yerde koltuk kırdılar ve tel örgüleri kırdılar. Onların yaptıkları da APTAL lıktan başka bişey değildir ve KLÜBE YARAR ı değil sadece ve sadece ZARARI vardır. Onlarıda kınıyorum...
Mesaj Yetkileri