Sanırım bu ceza mahkeme tarafından verildi. İşte bu verilen cezalara uyulmadığı için, böyle liderlerin şakşakçılığını yapanların onları durduk yere yüceltmelerinden dolayı bu tribin terörü bitmiyor ülkemizde.

Sadece Beşiktaş için konuşmuyorum, tüm tribünler için konuşuyorum. Geçen Karşıyaka maçına gitmiştim, amigonun biri tribüne alınmadı diye bağıranları o şakşakçılar susturmaya çalışıyordu. Neden, adamın biri maça girmemiş diye. İyi de bana ne adamdan ben takımımı desteklemeye gelmişim.

Buradaki yorumları da kusura bakmayın ama komik buluyorum. Koca hukuk sistemi Beşiktaş aleyhine çalışacak ha, bu ülkede adalete, hukuğa güven kalmadıysa vay halimize. Cumhuriyet'in temel taşlarından değil midir bu değerler?

Neyse mahkeme kararı varsa uygulanmalı, uygulanamaz, o yine de girer demek bu ülkenin sistemine karşı çıkmak demektir. Kendisinin çıkıp evet 6 ay ceza aldım, gelmiyorum demesi lazım, kaçak içeriye girmesi değil?

Tribünde bu tür insanları örnek alan, onlara yaranabilmek için, kendini göstermek için akla gelmeyecek şeyler yapabilecek ergenlik çağında, henüz kişiliğini oturtmaya çalışan gençler var. Bu tür kendine tribün lideri diyenlerin bu gençlere iyi örnek olması gerekir, kötü değil...

(Lafım sadece Alen'e veya Beşiktaş'a değil, tüm takımlarımıza ve amigolarına)

Mahkeme böyle bir karar verdiyse tartışmak yersiz. Alen temyize gider, dava tekrar görüşülür. Konu kapanmıştır.