1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: FM 2008 Patch 8.0.1 Bêta[2] Yeni!

Hybrid View

@sardokar
    Türkiye ile ilgili ne hata var ki seni bu kadar sinirlendirdi?
    @Murderer26
    Tam sürümde data güncellemesi de olacağı için benim tahminim 80-100 mb arası bir şey olur.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bu versiyon 27.5 mb 10 mb anlamadım yardımcı olursanız sevnırım?lk indirdigim zaman 10. mb tı?

Quote Originally Posted by zebeedy View Post
    @sardokar
    Türkiye ile ilgili ne hata var ki seni bu kadar sinirlendirdi?
    @Murderer26
    Tam sürümde data güncellemesi de olacağı için benim tahminim 80-100 mb arası bir şey olur.
    En basiti ilk aklıma gelen yabancı sınırlamısının konulamaması!
    Daha bi sürü şey var ama malezyadaki ligin yabancı haklarını düzeltmeyi aklına getiren sigames şampiyonlar ligine ve uefaya takım gönderen bizim ligimizi aklına getirmemiş!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yabancı sınırlaması kuralı büyük oranda doğru. Oyunda takıma ne kadar yabancı alırsanız alın, 7 tanesine forma numarası verebiliyorsunuz. Ve 6 yabancıyı maç kadrosuna alabiliyorsunuz. Tek sorun 6+1'in halledilememiş olması, ki onun da Süper Lig'e has bir kural olduğunu düşünürsek halletmek biraz zor, ki SI'ın Türkiye Liglerine verdiği önem az.

Yabancı kuralı ile alakalı asıl sorun forma numarası alamamış yabancıların Avrupa Kupalarında ve Türkiye Kupası maçlarında oynatılabilmesi. Örneğin 3 tane yabancı oyuncunuz var forma numarası alamayan fakat UEFA'ya bildirilen listede bulundurulabilen 3 oyuncunuz rastgele bir forma numarası ile oynayabiliyorlar Avrupa Kupası maçlarında. Buna bir çözüm getirmek gerek, çünkü en gerçekçi olmayan tarafı bu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri