1 ile 30 arası toplam 246 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

maç fenere daha yakındı.alexin pozisyonunun gol olması gerekirdi bence.

imperius abi en ufak bi kıvılcımdan yangın çıkarıyorsun.her takımın taraftarıyla tartışabiliyorsun.azıcık sakin ol be abi.

Quote Originally Posted by comandante

imperius abi en ufak bi kıvılcımdan yangın çıkarıyorsun.her takımın taraftarıyla tartışabiliyorsun.azıcık sakin ol be abi.
    kesinlikle katılıyorum imperius ortalağı saldırıyor anlamadım gitti

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by comandante

pekii benım kızdıgım yenılgıyı ort pas edıp hemen kufuru konusmaları..mac dewam ederken gs ıyı oynuo dıye yazan da benım ama gozarda etme

Quote Originally Posted by imperius
    pekii benım kızdıgım yenılgıyı ort pas edıp hemen kufuru konusmaları..mac dewam ederken gs ıyı oynuo dıye yazan da benım ama gozarda etme
    ya kardeş iyi güzel yazmışsında allah rızası için ortamı gericek şeyler yamayalım bu maçın üstüne konuşulcak bi sürü iyi ve kötü şey varken burda birbirimiz girmenin manası yok.... futbol güzel seyirci kötü benim tek yorumum bu maçla ilgili sami yende olaylar daha sarpa saracak bunuda biliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by imperius
    abicim benim göz ardı ettiğim birşey yok.ben de fenerin hakkıydı diyorum yani.demek istediğim bu ilk değil be abi.kaç kere bjkli arkadaşlar ile de tartıştığını gördüm.sakin ol abi bi anlık sinirle yazma aklına geleni.yani siz yenilseniz siz de hasan şaş şöyle yaptı golümüz verilmedi diye kızgılıkla girerdiniz di mi buraya?ister istemez yapılan birşey bu bahane bulma olayı.bak ben de yazmışım küfür var falan die.yok da değildi hani.ama bahane olmamalı.çıktınız yendiniz.iki takımı da tebrik edip görüş bildirmek düşer bizlere di mi???tartışmanın falan lüzmu yok bu kadar.

Mesaj Yetkileri