Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Gökhan: Bizim şampiyonlar liginde aslında rakibimiz Barcelona

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başlık yanlış olmuş bence.Çünkü benim anladığım asıl rakibimiz Barca dememiş.Eğer finale çıkarsak inşallah Barca ile oynarız demiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Evt bende beLirtmiştim o cümLe Zico nun futboLcuLarı motive etmek için kuLLandığı cümle , Gökhan'ın Sözü değiL

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu başlık böyle değildi sonradan değiştirilmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

o başLıkda Gökhan BarceLona yı istiyor şekLindeydi miLLet okumadan BaşLığa göre yorum yapıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence fenerbahce bu yıl ilk SEKİZe girebilir tabi biraz kura şansıda olmalıdır yani 2. turda man utd arsenal real barça gelirse eleniriz ama özellikle bir italyan takımı veya lyon fln gelirse fenrbahce ilk SEKİZe girebilr

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    1 2 maç kazanmakla olmaz bu işler ..gökhan bi havaya gelmiş sölemiş.Barca kim fener kim

Ben de Galatasaray kim, Helsinborg kim diyeyim mi??

O bir iki maç dediğin maçlarla Ş.L. gruplarından çıkılıyor, gruptan sonra bir iki maçla da yarı finale,finale çıkıyorsun..

Gel buyur, bir iki maç yapalım seninle, çayımı,kahvemi iç..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu şimdi kafam karıştı.Zico mu demiş başlıktaki lafı yoksa Gökhan'mı.

Asıl rakibimiz Barcelona demek için gruptan çıkmak yeterli değil bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Barça kim diyorsunuz, şöyle diyelim Fener Barça ile eşleşti gruplardan sonra, ilk maç Kadıköy'de Fenerin şansı yanında gitti. Barça 10 kişi kaldı bocaladı Fenerbahçe 2-0 kazandı. Deplasmanda 10 kişi kaleye kapanarak oynarsak Barça gol bile atamaz. Turu Fener geçer. Bu açıdan düşünün birazda. Tabii kazanmak hayal hatta zor ama eskiden grupta üçüncülüğe hedef koyan bir Fenerbahçe bu gün Şl'de final hedefi koyuyorsa bir kaç sezon Final oynarsak hiç şaşırmayın... Devir Fenerbahçe devri.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

Hocamız Zico'nun daha önce de söylediği bir şey var. Bizim şampiyonlar liginde aslında rakibimiz Barcelona diyordu.

İnşallah Barcelona ile final oynarız. ben onların finale kalacağını düşünoyorum"

Mavi kısmı Gökhan SöyLüyor.

Fenerbahce cok iyi oynuyor Avrupada,insAllah böyle devam ederler.Galatasaray`dan aldi direksiyonu Fenerbahce.Avrupada takimlarimizin iyi gitmesi bizleri sevindirir.Keske Galatasaray ve Besiktasta zor durumlardan cikip Avrupada basarili olsalar yine ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Haklı kendisi, Henry vs. Edu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O zaman başlık yanlış olmuş.

Batuhan abi Barcelona'yı eleyebilir Fenerbahçe.Buna bir şey diyen yok.Zico zaten o lafı oyuncuları motive etmek için söylemiştir.Ben Gökhan'ın böyle bir şey demesinden dolayı öyle dedim.

Ayrıca Messi,Henry,Eto'o,Ronaldinho gibi yıldızlar karşısında Fenerbahçe'nin savunma olarak nasıl bir mücadele verdiğini seyretmek ilginç olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

uAmurat91 :

İbrahimovic' karşı oynadı ona karşıda oynar takım oLarak iyi kapanıyor Fenerbahce birebir savunma oyuncuLarıyLa kıyasLanacak birşey değiL

Nesil
    2006

Tamam Gökhan tecrübesiz bir oyuncu bunları demesi belki yanlış ama şu gerçek PSV'ye karşı oynadığı iki maçta öyle bir perf. gösterdiki inanın bana Cafu'yu andırdı. Geleceğin Cafu'su olacak. Yeterki final oynayalım zaten şampiyon olacazda demiyor. Final oynacağız diyor. Final oynayalımda yeterki 10-0 yenilelim.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

FinaLe kadar gidersek Dişimizi geçirirz Barca'yada Ceyrek FinaLi aştık mı ondan Sonra hiçr sonc süpriz değiL.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gebzeli kardeş bak yanlış anlama Fenerbahçe'nin başarısını küçümsemek değil amacım ama o maçtada İbrahimoviç'e adam gibi top taşındımıki böyle diyorsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

tmm işte Genc KartaL bende onu dedim takım oLarak Savunmayı iyi yapıyor buda Forveti etkisiz haLe getiriyor.Top taşıtmadı Fenerbahce İbrahimovic'e

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim dediğim başka bir şeydi ama neyse uzatmayalım.

Fenerbahçe'nin gelecek turlarda nasıl bir performans göstereceği hakkında San Siro'daki İnter maçı biraz fikir verecektir.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri