Ben uzun zamandan beri Fenerbaçe’yi bu kadar koşarken görmedim. Özellikle Ümit Özat’ı bu kadar hırslı görmüyordum bayadır. İki takım oyuncuları da mücadele etti. Yalnız GS taraftarları hiç kusura bakmasın, GS topu ayağına alınca sürekli şişiriyor. Forvetler topu arkadaki AMC ye indirirse ne ala ama indiremezse böyle oyun sistemi olmaz. Gelecek sene GS Avrupa’dan hemen elenir bu şekilde oynamaya DEVAM EDERSE.

Burada şimdi dürüst olun. 5 maçta 15 puan kaybeden Fenerbahçe’yi bu şekilde hırslı oynatmayı her Teknik Direktör becerebilir mi? Takımı 3 günde bu şekilde motive edebilir mi? Daum hakkında konuşanlar şimdi dürüstce yanıtlasın.

Maç ile ilgili olarak GS golü attığında kaleyi bulan şutu YOKTU(veya 1 taneydi tam hatırlamıyorum), ayrıca topu sürekli şişiriyorlardı demin de söylediğim gibi. Fenerbahçe öne geçemeseydi çok yazık olurdu bu mücadeleye. Fenerbahçe bugünkü oyunu ile rakibinden üstün olduğunu gösterdi bana gore, sürekli uzun top atarak futbol olmaz.

Ayrıca hakem 1 golümüzü vermedi hepimizin hemfikir olduğu üzere. Buna ilaveten Nobre’nin kayıp topa vuramadığı pozisyon sonrasında Ayhan topu ceza sahası dışına çıkaramayacağını anlayınca kendini yere bırakıverdi, hakem de gözünün önündeki pozisyona foul çaldı. Oyun devam etseydi gol olacağını söylememe gerek yok herhalde.

Küfür konusuna gelince. Ben sürekli FENER stadına giden, gidemediğim zaman da kahveden mutlaka maç izleyen biriyim. FENER stadında KÜFÜR YOK normalde, bu son 2 derbide oldu küfür. Siz tabi sadece bu maçları izlediğiniz için bu şekilde konuşuyorsunuz. FB taraftarı en azından Anadolu kulüpleri ile oynarken maçın ortasında diğer büyük kulüplere küfür etmiyor.

Hasan Şaş’ın nasıl biri olduğunu burada anlatmaya gerek yok heralde. Her zaman yapıyor bunu. Tribünleri gerene kadar da küfür yoktu, bundan sonra Hasan’ın sürekli seyirciye oynaması ile seyirci çıldırdı.

Ayrıca Tuncay’a KESİNLİKLE kasıtlı olarak ÇİFT DALDI büyük bir SÜRATLE. Tuncay atlamasa kesin kırılcak ayağı. Del Horno’ya kırmızı kart veriliyorsa HASAN neden atılmıyor? Oyundan çıktıktan sonra da Hasan’ın sürekli ortamı gerici hareketleri gözden kaçmamıştır heralde. Küfür ettiği de bariz. Dua okumuyordu heralde. Bunları GÖRMEDİNİZ Mİ siz? Gördünüzse neden bahsetmiyorsunuz?