Sayfa 1 / 23 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Arrow Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Arkadaslar forumda aradim ve böyle bir konunun olmadigini gördüm.Gecen sezon böyle bir konu acilmisti,ve biz Tff 1.lig takimlarini o konu altinda konusuyorduk,bilgileri vs.yaziyorduk.Yine böyle bir konu acmayi düsündüm ben,yok modlar uygun görmezlerse gerekli yere gönderebilirler konuyu,ama bence önemli bu konu.
    Tff 1.lig takimlarini bu konu altinda konusabilir,degerlendirebilir,puan durumunu,fikstürü,maclari ekleyebiliriz.

TFF 1.Lig mac sonuclari:

Puan Durumu:

12.hafta maclari:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçlar 17.00'de değil yahu orada bir sorun var Barancım

Konu için eline sağlık.

Giresun'da 15.00 'da falan hava kararıyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Tamamdir Murat,sporx sallamis fikstürü Tff resmi sitesinden aldim 12.hafta maclarini simdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamamdır sağolasın

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Diyarbakırspor'da kaos!

Diyarbakırspor teknik heyeti istifa etti. Bazı futbolcular ise kenti terk etti.

Diyarbakırspor'da yaşanan maddi kriz nedeniyle Teknik Direktör Murat Yiğiter ve yardımcısı Mehmet Budak'ın basın toplantısı düzenleyerek istifa ettiklerini açıkladılar. Yiğiter, ekip halinde istifa kararı aldıklarını belirterek, "Sezon sonuna kadar devam etmek isterdik. Ancak, futbolculara karşı bizlerde mahcup olmaya başladık. Maddi açıdan kötü günler geçiren Diyarbakırspor, futbolculara alacaklarını ödeyemez duruma geldi. Birileri çıkıp Diyarbakırspor'u sahiplenmezi gerekiyor. Amacımız, Diyarbakırspor'a zarar vermek değildir. Diyarbakırspor taraftarının bugüne kadar bize göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ederik. Bir kusurumuz olduysa bizleri affetsinler" dedi.

Diyarbakırspor kaptanı Serkan Özsoy da, Verilen sözlerin yerine getirilmediğini ve kimsenin kendilerini ciddiye almadığını belirterek, "Ailesini geçindiren futbolcular ve personeller var. Kredi kartı borçlarımız artmaya başladı. Ödeyemeyecek duruma geldik. Peşinatlarımız ödenmediği takdirde kente dönmeyeceğiz" dedi.

Diyarbakırspor'da yaşanan bu gelişmeler üzerine Beden Terbiyesi İl müdürü kulüp başkanı İslam Çetin ve Diyarbakırspor yönetim kurulu üyeleri Vali Hüseyin Avni Mutlu ile soruna çözüm bulmak amacıyla toplantı düzenledi.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Diyarbakır'da işler karışmış..futbolcuların gerçekten zor durumda oldugu ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Baran son durum nedir ?

Gelmiyor musunuz Giresun'a

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Elazıgspor Maçında 11 tane net gol kacırırsak en sonunda golü yeriz...Kacırdıgımız gollerin hepsi karsı karsıya..Çok iyi oynadık ama kendi kalemize sansız gol attık..Adamların kalecisini Ogün Real Madrid İzlese idikesin alırdı...

Baskan Bodur hoca arayıslarını sürdürüyor...Yılmaz Vural Ve Aykut Kocamandan birini Takımın basına gelmesi bekleniyor...

Yılmazhoca 750 milyar istemiş+5 tane oyuncu her biri 500 Milyar degerinde olacak...Yönetim görüsmeleri sürdürüyor...Bir hoca Orduspora haber yolladı ama Yönetim tecrübeli hoca almak istiyor uzun vadeli planlar yapmak istiyor..

Ordulu OLan Giray bulak Orduspora İhsan Derelioglunu Önerdi ama onuda yönetim istemedi...

Haber yollayan Hocalar arasında Metin yıldızve Hüsnü Özkara var...Sakarya hocası hüsnü Özkara paralarını alamadıkları için ayrılmak istiyormus...

Yönetim Aykut hoca ve Yılmaz Hocaya Takdı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emrah , Giresunda da bir ara Suat Kaya sesleri duydum ama vazgeçilmiş galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ondan Haberim yok valla...
    Murat bu konu sabitlensin bence....

Nesil
    2006

paraya kıyarsam Maça gidicem...
    altay-sakarya maçında sürpriz olabilir. bence

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konuyu sabitledim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Giresun Kümeye.

İnş.Erciyes TSL'e geri döner.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

çırpın Samsun çırpın..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aygün lütfen böyle devam et

Sen geçen sene çok dalga geçtin 1.Lig'e çıktık.

Sezon başında da dalga geçiordun baya iyi başladık son 3-4 haftadır dalga yok puan da yok Sana ihtiyacımız var M.Ayg.22

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    paraya kıyarsam Maça gidicem...
    altay-sakarya maçında sürpriz olabilir. bence
    Böle giderse maça gidemicem ben Ömer 15 YTL açık yahu Ama liderliğe yükselirsek düşünürüm
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Pazar Günü GİRESUN-DİYARBAKIR maçındayız.

İddaa'da az da olsa favori gösterilmişiz.

En son 2 yada 3 sene önce Diyarbakır ile kupada oynamıştık maç Giresun'da idi.1-0 önde götürdüğümüz karşılaşmayı defansımızın büyük çabaları sonucu yediğimiz gollerle 2-1 kaybetmiştik.Maç sonunda hiç unutmam İlyas'ın çok çirkin açıklamaları vardı.Herneyse o zamandan bu zamana çok şey değişti.

O zamanlar Diyarbakır Süper Lig'de Giresun ise 2.Lig B Kategorisine yeni çıkmıştı.

Şimdi roller değişti.O zamanlar Maznov falan vardı hiç unutmam onun özel FAN CLUB'u vardı Giresunda.

İşin özeti şu Giresun çok kötü günler geçiriyor.Son 4 hafta 1 puan dahi alamadık enson P.Tesi günü Lider Sakarya deplasmanından 1 puanla döndük.Hoca çok kötü gitmek için gün sayıyor.Zaten ölüm tehditleri alıyormuş sürekli.Sanırım kovulmak için bekliyor çünkü tazminatı varmış.Taraftar yine tepki hazırlanıyor.Yedek Kulübesine 2 tane BAVUL atılacakmış galiba.Hoca artık gitsin de taraftarın yüzü gülsün.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

TFF 1. Lig'de 12. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. İşte zorlu maçlarda düdük çalacak isimler..

Gaziantep BLD-Orduspor: Kuddusi Müftüoğlu
    Karşıyaka-Elazığspor: Vedat Yüksel
    Eskişehirspor-Samsunspor: Deniz Çoban
    Mardinspor-Kocaelispor: Koray Gençerler
    Giresunspor-Diyarbakırspor: Hakan Sivriservi
    Boluspor-Antalyaspor: Abdullah Yılmaz
    Altay-Sakaryaspor: Mehmet Fatih Gökçe
    Kartalspor-İstanbulspor: Serkan Çınar
    Malatyaspor-Kayseri Erciyesspor: Cem Deda

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakan bey başımızı yakmaya mı geliyor acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Murat o degil bizim maça Hep kuddusiyi vermişler..İyiki maç orduda degil..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aman aman aman iyi ki değil hakkaten

Bu arada Emrah 17.haftaya az kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor-Samsunspor: Deniz Çoban

Haftanın belki de en önemli maçına verdikleri hakeme bak.

Maçı canlı izleyeceğim yarın. İnşallah Samsunspor'uda malup edip yolumuza devam edeceğiz.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresun - Diyarbakır maçına Ordu'dan Ferdi kardeşimde gelecek güzel bir maç olur inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kartalspor çok büyük işler beceriyo bence. son yıllarda çok iyi çıkış yakaladılar. önümüzdeki sezon kartalı süper lig de görmek isteriz inş.

diyarbakıra 4-1 yenilmiş olsada

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor kazandı maçı ve bugünlük lideriz. Maçta Samsunspor'un bir organize atağı vardı oda gol oldu. Sergen yine maestroluk yaptı takıma. İlk golü penaltıdan attı Eskişehirspor Coşkunla. Pozisyon gerçekten penaltıydı. Kaleci Mehmet Bölükbaşı Serkan Özdemir'e kontrolsüz dalınca penaltı oldu. Golden sonra Sergen %100'lük golü kaçırdı. Daha sonra oyuna 2. yarıda giren Engin'in ortasına Ömer iyi vurdu top ağlara gitti. Sonra Engin'in vuruşu kaleciyi geçti ama direkten döndü. Ama maçın adamı Serdar Özbayraktar'dı. 2.yarıda oyuna Birol Hikmet'in yerine girdi. Süper bir mücadele gösterdi ve her topa koştu. Orta sahanın ortasında ise Doğa ile Serkan Özdemir müthiş enerjileriyle takıma bol bol top kazandırdılar...
    I'm back...

Eskişehirspor sonradan açıldı: 2-1
    TFF 1. Lig'de 12. hafta karşılaşmasından Eskişehirspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Sezona flaş transferler yaparak başlayan ve mutlak Süper Lig parolasıyla mücadele eden Eskişehirspor, 1-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada ikinci yarıda bulduğu gollerle, Samsunspor karşısından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Eskişehirspor, Samsunspor'u yenerek son 6 haftadaki 5. galibiyetini aldı.

Büyük bir çekişme ve mücadelenin yaşandığı karşılaşmada Eskişehirspor'a galibiyeti getiren goller, 60. dakikada penaltıdan Coşkun ve 70. dakikada Ömer'den geldi. Samsunspor'un tek golünü ise 15. dakikada Caner kaydetti. Eskişehirspor bu zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak TFF 1. Lig'de puanını 25'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Öte yandan Eskişehirspor'un yıldız futbolcusu Sergen Yalçın, Samsunspor karşısında 90 dakika sahada kaldı ve oynadığı futbolla göz doldurdu.

STAT: Eskişehir Atatürk
    HAKEMLER: Deniz Çoban, Fatih Kalaycı, Neşet Merdin
    ESKİŞEHİRSPOR: Cenk, Zafer, Birol (Serdar dk. 46 ), Coşkun, Sergen, Ersin, Ömer, Doğa, Tufan, Serkan (Engin dk. 66 ), Sezgin (Koray dk. 57 )
    YEDEKLER: Sinan, Mehmet, Mustafa, Ulaş
    TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin
    SAMSUNSPOR: Mehmet, Hakkı, Kenan, Caner, Furkan, Fatih (Samet dk. 85 ), Can (Kemal dk. 76 ), Sefa, Ömür (Sinan dk. 57 ), Murat, Celil
    YEDEKLER: Ercüment, Marciel Rodger, Serkan, Emre
    TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz
    GOLLER: Caner (dk. 14), Coşkun (dk. 59 pen), Ömer (dk. 71)
    SARI KARTLAR: Birol, Tufan, Cenk (Eskişehirspor)
    10.11.2007

Kaynak : Sporx.com ve İHA

İzmir'de sessiz gün: 0-0

TFF 1. Lig'in 12. hafta mücadelesinde Karşıyaka evinde Elazığspor'la 0-0 berabere kaldı. 14 puanla haftaya giren ev sahibi ekip, düşme hattının hemen üstünde yer alan 11 puanlı Elazığspor'u geçmeyi başaramadı ve 1 puana razı oldu.

Bu sonucun ardından haftayı 1'er puanla kapatan iki takımdan Karşıyaka 15, Elazığspor puanını 12'ye çıkardı.

Stat: Altay Alsancak
    Hakemler: Vedat Yüksel, Hilmi Erman Ercan, Uygar Bebek
    Karşıyaka: Onur, Ozan, Sezer, Ahmet, Savaş (Dk. 64 Gurur), Mustafa Cevahir, Cihan Yılmaz (Dk. 80 Mehmet), Oğulcan, İnanç, Özgür (Dk. 77 Serkan), Şehmus
    Elazığspor: Erşen, İbrahim, Mehmet Türkmehmet, Erhan, Ali, Bahtiyar (Dk. 84 Haluk), Can, Mustafa, Korhan, Ali Kemal (DK. 46 Kerem), Bülent (Dk. 71. Mehmet Al)
    Sarı Kart: Dk. 63 İbrahim, Dk. 89 Erhan (Elazığspor), Dk. 66 Ozan (Karşıyaka)
    10.11.2007

Kaynak : Sporx.com ve AA

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eses maçını izledim rezil bir hakem.

Samsun ofsayttan kabak gibi gol attı sonra hakem gitti Esese bir penaltı uydurdu...

Ama ESES'e helal olsun çok iyi bir çıkış yakaladılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Es Es tutulmuyor 2-1

1. Lig'de Samsunspor'u iki golle geçen Eskişehirspor, maç fazlasıyla zirveye yükseldi.

Eskişehirspor’un tek kale oynadığı maçta Samsunspor, ilk golü atmasına rağmen beraberliği bile kurtaramadı. Kırmızı Şimşekler, tam bir takım... Hocasıyla, taraftarıyla, futbolcusuyla Süper Lig’i hak ediyorlar. Süper Lig’de mücadele eden bir çok takımdan daha fazla seyircisi var ve gerekli dakikalarda oyuna müdahale ediyorlar.
    Henüz 2. dakikada Ömer Yalçın, karşı karşıya pozisyonda topu auta attı. İki takım birbirini tartarken, 15. dakikada biraz da ofsayt kokan pozisyonda Caner, Samsunspor’u öne geçirdi: 0-1.
    18’de Coşkun, 24’te Serkan ve 28’de yine Coşkun, Eskişehirspor adına mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Kontratak futbolunu tercih eden Samsunspor, ikinci pozisyonunu 36’da Celil’in cılız şutu ile harcadı. Devre 1-0 Samsunspor’un galibiyetiyle tamamlandı.
    Metin Diyadin, ikinci yarıya aksayan sağ taraftan Birol’u çıkarıp, Serdar’la başladı. Serdar, gerçekten maça her şeyini koydu. Gelişen tüm ataklarda emeği vardı. Dalga dalga gelen Şimşekler, 46’da Sergen, 54’te Serdar, 58’de tekrar Sergen’le müsait pozisyonları değerlendiremedi.
    59. dakikada kaleci Mehmet, Eskişehirli Serkan’ı düşürdü. Kazanılan penaltı atışını 60’da Coşkun gole çevirdi: 1-1.
    70. dakikada karambolden Engin ortaladı, Ömer’in kafası filelerle buluştu: 2-1.
    75’te Sergen iyi döndü, kötü vurdu, 85. dakikada ise Ömer’in pasıyla buluşan Engin’in şutu direkten döndü.
    Samsunspor’un çabaları beraberliği getirmedi. Puanını 25’e çıkaran Eskişehir, Süper Lig yolunda büyük bir engeli daha aşmış oldu. Hakem Deniz Çoban’ın pozisyonlarda zayıf kalması Eskişehirsporlu futbolcular başta olmak üzere herkesi çıldırttı.

STAT: Atatürk
    HAKEMLER: Deniz Çoban, Fatih Kalaycı, Neşet Merdin
    ESKİŞEHİRSPOR: Cenk 6, Ersin 8, Zafer Şahin 6, Tufan 7, Sezgin 6 (Dk.58 Koray 6), Serkan 5 (Dk.66 Engin 8), Birol 5 (Dk.46 Serdar 9), Doğa 6, Sergen Yalçın 7, Coşkun Birdal 7, Ömer 7
    SAMSUNSPOR: Mehmet 6, Murat 6, Kenan 5, Hakkı 5, Can 6 (Dk.76 Kemal 4), Furkan 7, Sefa 5, Celil 7, Caner 7, Ömür 5 (Dk.58 Sinan 5), Fatih 6 (Dk.85 Samet ?)
    GOLLER: Caner (Dk.15) (Samsun), Coşkun Birdal (Dk.60 pen.), Ömer (Dk.70) (Eskişehir)
    SARI KARTLAR: Cenk, Tufan, Birol (Eskişehir)
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

10 Kasım 2007
    Karşıyaka - Elazığspor 0 - 0
    Eskişehirspor - Samsunspor 2 - 1

11 Kasım 2007
    Altay - Sakaryaspor 1 - 1
    Mardinspor - Kocaelispor 0 - 4
    Giresunspor - Diyarbakırspor 0 - 0
    Kartalspor - İstanbulspor 0 - 0
    Gaziantep B.B. - Orduspor 1 - 2
    Boluspor - Antalyaspor 0 - 0

12 Kasım 2007
    Malatyaspor - K.Erciyesspor 19:00

Orduspor Kazandı Oley be........Gecen hafta 11 tane net golden sonra puan kaybedince bugün kazanmak iyi oldu...

Diyarbakir yine berabere kalmis Bu sene en cok berabere kalan takim olarak rekor kiracaz galiba

Sayfa 1 / 23 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri