Serkan abi UEFA'da başarılar![]()
Serkan abi UEFA'da başarılar![]()
Elemen kötü olmuş Serkan abi ama rakip Arsenal sonuçta.Üzerinde pek durmamak gerek.Young Boys'u rahat geçersin bence.
abi noldu yazico düzeldi sen bozuldun
![]()
Young Boys sana rakip olamaz Serkan Abi.Yeni maçları sabırsızlıkla bekliyorum.
valla birader bende fb ile yeni başladım takımı ziconun taktiğiyle oynatıyorum ve oynattığım 2 maçta [oftaş(D 0-2) anderlecth(E 3-0)] hiç gol yemedim deplasmanda 1-0 yenildiğim anderlecthi 3-0 yendim bence çift ön libero (aurelio-selçuk iyileşince appiah) sağa ali bilgin veya colin ama colini alexin yedeği olarakta düşüne bilirsin o bölgeded ii oynuyo sola tümer veya boralı koyabilirsin gersi zaten belli başarılar
Başarılar...
İlginç bir anket olmuş. 4-4-1-1 oynatırsanız, takım iyi yerlerlere gelir ama takıma başka taktikleri de verebilirsiniz. Bence siz Zico'dan daha yaratıcı olup taktik geliştireceksiniz. Bir de "Closing Down"'ı tam sahada yaparsanız vay karşı tarafın haline!![]()
Olsun Serkan abi Arsenal çok zor bir rakip.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok iyi gitmiyor.
Başarılar.
;yi dileklerlerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim tek tek. Tüm mesajlardan alıntı yapıp görüntü kirliliği olmasın diye genel yazdım.
Zico'dan iyi olmak için çalışıyorum. Zico'nun taktiğini kullanmayı düşünmüştüm, oyunculara da uygun taktik. Ama dediğim gibi o zaman ben Zico gibi olurdum.Teşekkürler önerilerin için.
Değişik taktikler deniyorum. 3'lü defansı severim. Ama sezon başında deneyemedim pek. İlerleyen maçlarda duruma göre göreceğiz neler olacak bakalım?![]()
young boys u rahat geçersin başarılar
Süper Lig 4.Hafta
Trabzon maçında değişik bir taktik kullandık. Sezon içersinde bu tür fanteziler yapacağım demiştim. Zor pozisyona girmemiz beni bu taktikle oynamaya itti. Yediğimizden çoğunu atabilirdik ama olmadı.
Maçta kullandığımız taktik;
Ve maç sonucu;
Sırada OFTAŞ deplasmanı var, sonrasında da İsviçre’ye gideceğiz.
abi bize inat mı yapıyosun![]()
Trabzon inatçılığını göstermiş :P
Abi sendeki de ne fantezi ama2-3-5
![]()
Sinirlendim yahu. Basit goller yiyip zor gol atınca...
İyi ki kazanmadık yoksa ben bu taktikle oynamaya devam ederdim.![]()
Serkan abi senden kötüleride var mesela ben![]()
Süper Lig 5.Hafta
Oftaş karşısına normal bir taktikle çıktık. Ali Bilgin ve Kezman’ın golleriyle maçı 3-2 kazandık. Artık yükselişe geçme zamanı.
UEFA Kupası 1 Tur 1.Maçı
Maç 2-1 devam ederken riske girdik ve İlhan’ın golüyle maçı berabere tamamlayabildik. Deplasmanda berabere kaldık. İçerde rahat galip gelip gruplara kalacağımıza inanıyorum.
Hayret ligde galibiyet gelmiş.Ama Uefa'da hayal kırıklığı yine
.Serkan Özışık istifa!
Çok iyi gidiyorsun. Trabzon yenilgisine üzüldüm ama taktik muhteşemdi. Acaba o taktik forumda var mı? Denemek istiyorum da. Çok çılgın 2-3-5.
Barcelona yanında halt etmiş o taktiğin.![]()
Ligde düzelmişin Serkan abi.İnsAllah Avrupa'da da böyle gidersin.
Bugünlük yeter arkadaşlar. Önümüzdezorlu Beşiktaş maçı var. Onu artık ilerleyen günlerde oynarım. Takımı bu maça iyi hazırlamak lazım.![]()
Serkan abi, takımı bizzat ben hazırlayabilirimKondisyon benim, taktik antrenman senin olsun
![]()
(/s)
Toparlanmışsın Serkan Abi.Young Boys'u da yener gruplara kalırsın diye düşünüyorum.