-
435-1 Boluspor-Antalya 2.90
532-1 Kayserispor-Fenerbahçe 3,50
542-1 Bolton-Middlesbrough 1.95
642-1 Villarreal-Sevilla 2,10
------------------------------
41,564
< Maç Yorumları >
435-1 Boluspor-Antalya 2.90
Boluspor bu maçı saha avantajıyla alacaktır.Bolu soguk bir ilimiz.Antalya ise yaz kış sıcak.Antalya'lı topcuların iklim şartlarından etkilenecegini düşünüyorum.Eee bunlara birde Bolu'nun güzel oyunu eklenirse galibiyet kaçınılmaz olur.Banko Boluspor..
532-1 Kayserispor-Fenerbahçe 3,50
Biliyoruzki, Kayseri evinde özellikle büyük takımlara karşı kolay kolay yenilmiyor.Fenerin Psv macından sonra böyle saglam bir deplasmanı kaldırabilecegini düşünmüyorum.[+] Olarak buna Fenerbahce'nin ciddi sakatlıklıkları eklenince.Banko Kayserispor bu oran kaçmaz..
542-1 Bolton-Middlesbrough 1.95
Bolton Perşembe günü güçlü Bayern deplasmanından 1 puan almayı başardı.Ben Bolton'un bu maçla birlikte çıkışa gecicegini düşünüyorum.Middlesbrough'u bu kadar kötü yakalamışken affetmez..
642-1 Villarreal-Sevilla 2,10
Villareal'in kadrosu gerçekten çok kaliteli.Geçen hafta ligde Atletico Madrid gibi takımı deplasmanda yendiler.Sevilla ise istikrarsız bir görüntü çiziyor.Villareal taraftar desteginide arkasına alarak kazanır.Üst diger bi tercih...
Herkese bol şans.Umarım tahminlerimde yanılmam..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugün yatan kuponumuz..
215-1 Dortmund 1.65 Yattı
232-1 Charlton 1.60 Tuttu
324-1 Brondby 1.70 Tuttu
351-1 Genk 1.55 Tuttu
362-0 Paris S.G 2.60 Tuttu
364-1 Valenciennes 1.80 Tuttu
-
Bolton macina katiliyorum Fenerbahce de kazanamaz bence fakat berabere bitme olasiligi yuksek.Gecen seneki mac 2-2 bitmisti.Diger maclarin ise bence baya riskli.Ayrica Antalya sporda cenk cok formda dikkat.
Mesaj Yetkileri