Galatasaray'ın Avrupa macerasını konuşmak için çok erken. Eğer konuşacak biri varsa bence bu Galatasaray camiasının içinden olmalı.

Ayrıca her Galatasaray maçını izlediğim gibi bu maçıda izledim. Galatasaray son 5-6 maçtır Hakan Şükür olsa dahi topu şişirmek yerine yerden oynamayı tercih ediyor. Tamam elbette ki orta yapılıp gol atılacak ama daha çok yerden oynuyoruz.

Anadolu kulüplerine Fenerbahçe küfür etmiyor. Belki ortam sadece derbi maçlarında geriliyor. Peki o zaman Fenerbahçe niye tüm Türkiye takımlarını içine alacak bir küfür ediyor bunu merak ediyorum..

Burada Hasan Şaş veya Tuncay'î tartışmak saçma olacak. Ne kadar Hasan Şaş'ın hatası varsa bir o kadar Tuncay'ında hatası vardır. Çünkü iki futbolcuda sinirlerine hakim olamıyor.

Son olarak bir yorum yapıp başka konulara geçeceğim. Rıdvan Dilmen bana kalırsa yorumculuğu bırakmalı veya sadece mümkünse Fenerbahçenin Anadolu kulüpleri ile oynadıkları maçlarda yorum yapsın. Ben bir Galatasaraylı olarak televizyonda maç izlerken, devamlı bir Fenerbahçeye övgü gönderen, karşı takımı ezici bir üslupla konuşan bir yorumcu dinlemek istemiyorum.

Herkese saygılar, iyi akşamlar.