Evet arkadaşlar ilk kariyer hikayem olduğu için heyecanlıyım birazŞuan ligde 7. haftadayım . Bu zamana kadar olan bitenleri sizlere aktarcam ... Beni takip edin
Antalyaspor Portalından DUYURU !
Kısa bir süre önce ligdeki kötü performansı yüzünden yollarımızı
ayırdığımız hocamızın yerine ,
genç teknik direktör Turgay GÜLAP getirilmiştir .
Tüm spor ve kamuoyuna ve Antalyaspor taraftarlarına duyurulur !
Başkan
Sedat Peker
Antalyaspor Taraftarları ; yeni teknik direktör hakkında temkinliler . Çünkü daha ilk defa teknik direktörlükte boy gösterecekti.
Medya ; Antalyaspor Başkanı BEDAVACILIĞA kaçtı ! ( Hiçte bile)
Hazırlık Kampı
Yararlı bir hazırlık kampı olduğunu düşünüyorum oyuncular baya bir ısındı lig öncesi . En çok PSG yenilgisine şaşırdım . " Acaba ne kadar fark yiyeceğiz ? " derken baktım durum 1-0 yeniyoruz90. dakikada PSG ' ye beraberliği kaptırdık ama sağlık olsun
Tek eksiğim defans gelen topları uzaklaştırmada zorluk çekiyor ve rakip takım , ara paslarla defansın arkasına sızıyor . Defansa adam lazım
En etkilendiğim oyuncu ise Serdar Sınık . Takımın golcüsü ve onla ilgili birçok planım var
Gelen - Giden Oyuncular
Takımda ilk önce yabancı oyunculardan kurtuldum . Bieniuk hariç herkesi satmayı düşündüm ama Ali Zitouni elimde kaldı . Ali Zitouni hazırlık kampında çok kötüydü 50.000 £ bile vermediler ona bu nedenle yedeklerde bekliyor .
Defanstaki eksiğimi Ramazan Tunç ile kapatmak istedim . Serkan Calik ile forveti güçlendirmek istedim ama malesef Galatasaray'ın gönlünü edemedim . Kimsede genç ve yetenekli oyuncularını kiralatmaya yanaşmadı .
İşte Kadrom ...
Evet arkadaşlar işim olduğu için lig maçlarını sonra yazacağım .
Ne kadar kariyerime ilgi gösterirseniz o kadar uzun süre kariyerimi size aktarırımUmarım beğeneceğiniz uzun ve eğlenceli bir kariyer olur