1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Amasyalı Antalya'da [ Antalyaspor Kariyeri ]

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Default Amasyalı Antalya'da [ Antalyaspor Kariyeri ]

Evet arkadaşlar ilk kariyer hikayem olduğu için heyecanlıyım biraz Şuan ligde 7. haftadayım . Bu zamana kadar olan bitenleri sizlere aktarcam ... Beni takip edin

Antalyaspor Portalından DUYURU !

Kısa bir süre önce ligdeki kötü performansı yüzünden yollarımızı
    ayırdığımız hocamızın yerine ,
    genç teknik direktör Turgay GÜLAP getirilmiştir .
    Tüm spor ve kamuoyuna ve Antalyaspor taraftarlarına duyurulur !

Başkan
    Sedat Peker

Antalyaspor Taraftarları ; yeni teknik direktör hakkında temkinliler . Çünkü daha ilk defa teknik direktörlükte boy gösterecekti.

Medya ; Antalyaspor Başkanı BEDAVACILIĞA kaçtı ! ( Hiçte bile )

Hazırlık Kampı

Yararlı bir hazırlık kampı olduğunu düşünüyorum oyuncular baya bir ısındı lig öncesi . En çok PSG yenilgisine şaşırdım . " Acaba ne kadar fark yiyeceğiz ? " derken baktım durum 1-0 yeniyoruz 90. dakikada PSG ' ye beraberliği kaptırdık ama sağlık olsun Tek eksiğim defans gelen topları uzaklaştırmada zorluk çekiyor ve rakip takım , ara paslarla defansın arkasına sızıyor . Defansa adam lazım En etkilendiğim oyuncu ise Serdar Sınık . Takımın golcüsü ve onla ilgili birçok planım var

Gelen - Giden Oyuncular

Takımda ilk önce yabancı oyunculardan kurtuldum . Bieniuk hariç herkesi satmayı düşündüm ama Ali Zitouni elimde kaldı . Ali Zitouni hazırlık kampında çok kötüydü 50.000 £ bile vermediler ona bu nedenle yedeklerde bekliyor .

Defanstaki eksiğimi Ramazan Tunç ile kapatmak istedim . Serkan Calik ile forveti güçlendirmek istedim ama malesef Galatasaray'ın gönlünü edemedim . Kimsede genç ve yetenekli oyuncularını kiralatmaya yanaşmadı .

İşte Kadrom ...

Evet arkadaşlar işim olduğu için lig maçlarını sonra yazacağım .
    Ne kadar kariyerime ilgi gösterirseniz o kadar uzun süre kariyerimi size aktarırım Umarım beğeneceğiniz uzun ve eğlenceli bir kariyer olur

Başarılar Dilerim...

Başarılar Amasyalı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

bir üst ligde görmek isteriz başarılar

Başarılar dostum..

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Maçlar

1. Hafta

İlk yarıda çok iyi gidiyorduk . Serdar ve Cenk ' in gollerinden sonra Gaziantep dağıldı . Ama ikinci yarıda takım taktiğini iyi ayarlamamam ve Gaziantep Belediyesi'nin de bundan yararlanmasından dolayı maçı kaybettik Bu maçta daha yeni geldiği için ve kondisyonu eksik olduğu için Ramazan Tunç yoktu .

2. Hafta

4-1-2-1-2 taktiği bu maç iyice oturdu . Sadece rakip , sahanın ortasından gidince DM oyuncum Hasan yetersiz kalıyor ve adamları ancak defansın önünde durdurabiliyoruz . Yine de genç oyuncum Serdar iyi oynadı Orta Saha da harika oynadı . Kanattan rakibi iyi tuttuk ve AMC oyuncum Ersan Tekkan ' ın yerine Ertuğrul Arslan iyi oynadı . Geçen haftayı telafi etmeye çalıştık

Fortis Türkiye Kupası 1. Raund

Sert bir oyun oynadım ve rakibe elimden geldiğince pres yaptım . Kalecim Fevzi gerçekten iyi toplar çıkardı . Ramazan ilk çıktığı maçta gol attı pek mutluyum Kolay bir maç oldu

3. Hafta

Ligin favori takımı Malatya ile oynadım . Kötü gidişatına son vermek istiyorlardı . Tabi defansım ve Levent le Serdar buna izin vermedi

4. Hafta

Baya bir zorlandım oyunda . Yine bir derbi maçı ve yine ben kazandım Malatya maçındaki defans resmen duman oldu bu maçta . Cenk olmasaydı halim yaman Yinede kazandık ve ligde emin adımlarla ilerliyoruz

Fortis Türkiye Kupası 2. Tur

Elazığspor ' a karşı çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama Serdar yine beni kurtardı

5. Hafta

Rakip yine zorluydu . Ama önceden attığım erken golde Karşıyaka dağıldı , 2. yarıdaki golümle de sonucu ilan ettim .

6. Hafta

Yine Elazığ yine galibiyet

7. Hafta

Gerçekten yere çöktüğümüz bir maçtı . Oyunun başından itibaren galip iken son dakikada haksız bir gol yedik Oyuna bile şikeciler karışmış Oyuncular üzerinde büyük bir etkisi oldu bu mağlubiyet .

8. Hafta

Gerçekten oynadığımız en kritik maçtı ! Rakibe çok pozisyon verdik ve ikinci yarıdaki düşük oyun beraberliği getirdi Uğur ' u kaybetmek en büyük şanssızlığmız . Koskoca klüpte bir tek 16 yaşındaki oyuncum Selçuk Yasin DRC oynuyor . Bu yüzden Selçuk karataş ile sözleşme imzaladım ve takıma bedava getirdim .

9. Hafta

Oyun başında yediğimiz golün altından kalkamadık ve kötü bir oyun oynadık . Defans sağında oynattığım genç oyuncum Yasin , iyi bir performans gösterdi . Son dakikada tecrübeli isim Cenk olmasa ağır bir mağlubiyet alacaktık . Kötü gidişat devam ediyor

Fortis Türkiye Grup Maçı

Kayseri'ye ultra defansif ve kontralarla gol arayan bir taktikle çıktım . Her ne kadar çok iyi bir defans yapsakta Kayseri'ye karşı tek golle yenildik . Artık oyunculara iyi bir terapi zamanı geldi

Lig Tablosu

Oyuncular ve İstatistikler

Fortis Türkiye Kupası Tablosu ve Maçlar

Umarım kariyerimi beğeniyrsunuzdur . Yorumlarınız için teşekkürler Kalan maçlarla devam edeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

10. Hafta

Kayseri yenilgisinden sonra iyi bir oyun oynadık . Rakibe çok fazla pozisyon verdik ama Fevzi kalede günündeydi Allah'tan !

11. Hafta

İlk mağlubiyetim Maçta sanki orta saha yoktu . Adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya defansın dibine girdiler . Ersan olmasa rezil olacaktır . Bu maçtan sonra Serdar ve Cenk ile konuşma vakti geldi .

12. Hafta

Ucuz atlattık . Yine orta saha yoktu oyunda ! Levent olmasa ...

13. Hafta

Bu maçtan sonra antrenmanları biraz daha ağırlaştırdım . Defans solda Bieniuk ve Şenol sakatlandı . Yine sinirim tepeme çıktı

14. Hafta

Yorum yok ...

15. Hafta

Bilgisayara acıyorum şamaroğlana döndü Sanırım takımı , ancak yarıdönemde tekrar düzeltebilirim .

16. Hafta

Sanırım tüm konuşmalarım meyvesini veriyor

17. Hafta

Bu maçta yeni bir diziliş buldum 2-3-2-1-2 ss sini de ekleyeceğim .

Fortis Türkiye 2. Maç

2-3-2-1-2 ile çıktığım bir maç daha . Kontralarla rakibi vurmaya çalıştım ve yarıdönemdeki şut çalışmalarım işe yaramış : 2 isabetli şut 2 gol Grupta ilk galibiyet

Fortis Türkiye 3. Maç

Yine 2-3-2-1-2 ve yine galibiyet

Fortis Türkiye 4. Maç

Ufuk Ateş benden as oynamak istedi ve bende onayladım İyi ki oynatmışım İkinci yarı rakip hepten dağıldı !

18. Hafta

Türkiye Kupasındaki takım yok !

Yarıdönem Transferleri

2-3-2-1-2

Fortis Türkiye Grup

Artık Çeyrek Final rakibim Manisaspor oldu

Umarım keyif almışsınızdır kariyerimden

İstikrarsız skorlar almana rağmen güzel gidiyorsun.Başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

güzel gidiyorsun şampiyonluk bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel gidiyorsun tebrikler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

kardeş 07 gençlik ve red soldiers arkanda bastırrr akrep gool gol gol!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar.Umarım istediğin yere gelirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final

Yarkın ' ın ilk maçı ve geçer not aldı Yine 2-3-2-1-2 ile karşılaymaya çıktık ve ev sahibi olmamıza rağmen kontralarla gol aradık ve kazandık Artık ikinci maçımıza bakacağız

19. Hafta

Nerdeyse ölüm kalım maçıydı bu maç . Bir kişi eksik olmama rağmen harika bir performans gösterdik ve oyuncularım 3 puanı haketti

Fortis Türkiye 2. Maç ( ÇF )

Üstün oyunumuza rağmen rakip oyunumuzu çözdü ve son dakikada Jun ile bizi devirdi . Ama yine de oyuncularımı tebrik ediyorum

Türkiye kupasında her galibiyet için 55.000 £ aldık . 4 galibiyet kazandık + çeyrek finale çıktığımız için ayrı yeten 55.000 £ daha aldık ve toplamda 275.000 £ kazandık . Başkan çok sevinmiştir

Ligde Oluşan Son Puan Durumu

Yorumlarınız için teşekkürler Yeni maçları da oynayınca yayınlayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi gidiyor.

iyi gidiyor böle devam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

İyi gidiyor.Bu yolun sonu şampiyonluk...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

20. Hafta

21. Hafta

22. Hafta

23. Hafta

24. Hafta

25. Hafta

26. Hafta

27. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

maçlar süpeer gidyo puan durumunu ve kalan maçları koyarmısn

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de harikasın.Zor maçlardan puan veya puanlarla ayrılmşsın.Müsait olduğunda puan tablosunu koyabilir misin?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler süper gidiyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

28. Hafta

29. Hafta

30. Hafta

31. Hafta

32. Hafta

33. Hafta

34. Hafta

Şampiyon Antalyaspor !!!

Evet arkadaşlar ilk sezon mutlu sonla bitti Oyunda şuan lig başlamak üzere bu yüzden acele ediyorum ve direk ss leri ekliyorum .

Gelen-Giden

Hazırlık Kampı

Gelen Oyuncuların SS leri

- - - - -

- - - - -

- - - - - -

- - - - - -

- - - - - -

Umarım transferlerim sizi memnun etmiştir Daha 1 milyon $ var gerekli gördüğüm yerlere takviye yapacağım .

Arkadaşlar transfer sezonunun bitimine 2 hafta civarı bişey kaldı . 2 tane yabancı kontenjanım var . Türk yada yabancı en fazla 23 yaşında olan oyuncu önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Takımın hedefi UEFA KUPASI !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler valla Alex Silva transferi süper ayrıca kalecide iyiye benziyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Alex Silva transferi çok iyi olmuş.Kalecininde profili çok güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Süper Lig'e çıkmışsın.Transferleride çok beğendim.Umarım kısa sürede takıma adapte olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

eee türkcell süper lig artık başlasın

transferlerin genç ve kaliteli tebrik ederim süper ligede çıkmışsın.Üstlere oynayamasanda 11. felan rahat olurusn kim bilir belki 7. felanda olabilirisn

Mesaj Yetkileri