1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Beşiktaş'ta Daum geliyor iddiaları

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Beşiktaş'ta Daum geliyor iddiaları

Siyah-Beyazlı ekibin son maçlarda yaşadığı inanılmaz camiada büyük hayal kırıklığı yaşatırken, Beşiktaş yönetiminin, Sağlam'ın yerine Daum'u getireceği ileri sürüldü.

Sivasspor yenilgisi sonrasında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Kötü gidişin faturasını Ertuğrul Sağlam’a kesmeyi düşünen Siyah-Beyazlı yöneticilerin Köln’den ayrılmak isteyen Christoph Daum’a teklif götürdükleri ve Alman hocanın pazartesi günü İstanbul’a geleceği öne sürüldü.

İdarecilerin taraftar tepkisinden çekindikleri ve açıklama için uygun zamanı bekledikleri bildirildi. Bu arada tecrübeli çalıştırıcının asistanı Murat Kuş’un da İstanbul’da bulunması iddiaları güçlendirdi.

Cüneyt Karakaya-Fanatik

Bence Suçu olmayan Ertugrul Hoca gönderilirse yazıklar olsun...Yönetim bütün Sucu hocaya yıkııyor...Buneya Böyle basarı gelmezki paso Hoca degistiriyorlar..Demirören her yıl yeni hoca getiriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Böyle bir şeyin olabileceğine imkan bile veriyorum.Dünyada TD kalmasa yine gelemez Beşiktaş'a...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yok artık Lebron...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Pazartesi, yani yarın İstanbulda olacakmış

Bu arada fanatik-fotomaç-fotospor yalan haber üçlüsünün haberleri iyice yayılmaya başladı burda.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Valla Fanatik bir günde yalan haber rekorunu kırdı

Hiç sanmıyorum. İşi ne?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertugrul Hocamızı nasıl yıpratcaklarını şaşırdılrar

Yalan haber..

''İSTİFA ETMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM''

Öte yandan Sağlam, maçtan sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, bir soru üzerine, istifayı hiç düşünmediğini belirterek, şunları söyledi:

''İstifa etmeyi hiç düşünmedim. 'Herkesin istediği Beşiktaş'ı 3-4 ayda oluşturacağım' diye bir iddiayla gelmedim. Bazı konularda sıkıntımız var, bunları gidermek adına şu anda yapılacak fazla birşey yok. Devre arasını bekliyoruz. Devre arasında toparlanma adına yapacağımız bazı şeyler olacaktır. Del Bosque, Tigana ve Rıza hoca gelmiş, gitmiş. Eğer insanlar bir takımda başarı istiyorsa, istikrar oluşturmak lazım. Transferlerde zaman zaman yanlışlar olabilir, ya da o günkü imkanlar ölçüsünde bizim öyle davranmamız gerekiyordu. Transferlerde iyi olanlar da var beklentilerimizi karşılamayanlar da var. Yabancı transferlerimizen bazıları iyi çıktı. Bugün mesela Higuain iyi oynadı.''

Diğer yandan Sağlam, futbolcularına 2 gün izin verdi. Beşiktaş, ligin 13. haftasında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, 13 Kasım Salı günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haber yalan oradan kimsenin şüphesi yok.Yönetim kesinlikle yeni bir hoca arayışına girmemeli.Bıraksınlar artık yakamızı.Yetti..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Yok artık Lebron...

Bir anda Basketbol konusu zandım burayı =)

Yok canım daha neler...Daum gelmez..

Ben şunuda anlamıyorum 2 maç kazan ilah kaybet bitsin işin nedir bu iş azcık güven olmalı güven..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetim kalacak birde Daum gelecek yok daha neler

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bencede Daum hayatta gelmez.Ertugrul hoca bir yere gitmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Daum'u getirseler seve seve gelirde getirilir mi o muamma.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam takımın başında kalmalı.Yönetim gitmeli!Daum olayına ihtimal bile vermiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

beşiktaş böyle devam ederse daha ne iddalar ortaya atılır

Yok daha neler Daum'u 3.kez getirmezler heralde takımın başına...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Geçenlerde Bursaspor Borçlarını Ödeyemiyor gibi bir başlık açılmıştı oraya bir arkadaşım beter olsunlar yazmıştı.Şimdi burdan ben aynısını desem kıyametler kopar.Demem de öyle bir şey benim kişilğime yakışmaz zaten.
    Neyse konuya gelicek olursak Ertuğrul Hocanın Daumdan bir eksiği yok hatta çok fazla artı yönleri var.Yani bence hem yalan olursada çok gereksiz olur.Ama şuda var.Ertuğrul Hoca Beşiktaşa geldiğinin farkına varamadı.İstediği oyuncular sanki Kaysrispor düzeyindeydi hala.Hiçbir büyük isim almadı.O yönden takım saha içinde beyinsiz kaldı.İyi işleyen adamlar var ama sonuç yok.Bobonun yanına yırtıcı hızlı bir forvet Üzülmezin yerine bir iyi bir bek.Diattanın yerine sağlam bir defans aldımı bu takım çok rahat maçlar kazanır.Bunu ben görüyorum bu yöneticiler göremeyor gerçekten zor mu bu kadar ya?
    Tabi kalecide lazım Hakan filan yalan hikaye onun yerine mesela Sakaryasporun kalecisi gitmediyse alınabilir....
    Ama eğer Daum gelirse Bjk gerçekten acınacak duruma düşer...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Ertugrul Saglam bizim Ferguson'umuz olsun. Kume dusmeye raziyim ama artik TD degistirmeyelim. Hem genc, hem efendi hem de yetenekli bir TD'miz var. Degerini bilelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by remake View Post
    Ertugrul Saglam bizim Ferguson'umuz olsun. Kume dusmeye raziyim ama artik TD degistirmeyelim. Hem genc, hem efendi hem de yetenekli bir TD'miz var. Degerini bilelim.
    Aynı fikirdeyim.Ferguson gibi uzun süre takımın başında kalmalı.Sonunda başarı gelecektir.Zaten kimse onun yeteneğinin olmadığını iddia etmiyor.Takımın başında çok çok uzun seneler kalmalı.Teknik direktör değiştirmek bir çözüm değil.Artık bunu anlamamız lazım.

Gidecek birileri varsa bu yönetimdekilerden başka birisi değildir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Suç Ertuğrul Sağlam'ın değil ki.. Saçma saçma işler yapan yönetimde.. Celalettin Kolot gibi adama transfer yaptırmanın sonuçları bunlar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yönetim değişsin , "Sağlam hoca" değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ertuğrul Sağlam'da hiç suç yok,hepsi yönetimin suçu demek haksızlık olur beyler..
    Ama Sağlam'da kendini geliştirebilecek bir potansiyel var ama açıkçası transferde hayal kırıklığı yarattı..Kimse demesin şimdi yönetim yaptı transferleri falan.Diatta ve Higuain'i bizzat kendinin istediğine dair açıklamaları var..Yönetimin aldığı Rüştü ve Yozgatlı'ya hiç ses çıkarmadı ki Yozgatlı ortada yok..Kendi aldırdığı Higuain'i ise uzun zaman ilk 11'e almadı..Bakın bakalım Jean Tigana döneminde bir tane onun istemediği adam alınmış mı?Ayrıca futbolcuları da motive etmekte sorunlar yaşıyor gibi,misal en son Sivasspor maçı,ne olursa olsun 1-0'dan sonra o maçın verilmemesi gerekirdi..Oyuna müdahalesi de şu ana kadar bence vasatın gayet altında,dün maç konusunda da söyledim.Rico-Serdar Özkan-Delgado-Higuain 4lüsünden birini ilk yarı sonunda çıkartıp Serdar'ı falan alabilirdi,hem de takım öndeyken..Sivasspor'un ikinci yarı orta sahaya ne kadar rahat kullandığını gördükten sonra belki bana hak verirsiniz!
    Yalnız şu var,artık bu sene geçti ve teknik direktör değişmesinin hiç bir faydası yok,Ertuğrul Sağlam'a kendini geliştirmesi ve istediklerini yapması için biraz zaman verelim..Bence bu saatten sonra gitmesi hem Beşiktaş hem de Sağlam alehine olur..En başından beri eleştirdiğim halde ben bile gitmesini istemiyorum..Ama Sinan Engin gidebilir
    Daum'un gelmesi konusuna hiç değinmedim bile,çünkü yönetim böyle bir şey yaparsa intihar olur...

Yaptigimiz transferler o kadar kotu degil bence. Diatta, Yozgatli ve biraz da Cisse disinda hepsi faideli oyuncular. Herkes Higuain'i elestiriyor ama bence iyi bir oyuncu. Yildiz degil ama iyi. Cok calisiyor, duzgun sutlari var ve hizli depar atabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Ertuğrul Sağlam'da hiç suç yok,hepsi yönetimin suçu demek haksızlık olur beyler..
    Ama Sağlam'da kendini geliştirebilecek bir potansiyel var ama açıkçası transferde hayal kırıklığı yarattı..Kimse demesin şimdi yönetim yaptı transferleri falan.Diatta ve Higuain'i bizzat kendinin istediğine dair açıklamaları var..Yönetimin aldığı Rüştü ve Yozgatlı'ya hiç ses çıkarmadı ki Yozgatlı ortada yok..Kendi aldırdığı Higuain'i ise uzun zaman ilk 11'e almadı..Bakın bakalım Jean Tigana döneminde bir tane onun istemediği adam alınmış mı?Ayrıca futbolcuları da motive etmekte sorunlar yaşıyor gibi,misal en son Sivasspor maçı,ne olursa olsun 1-0'dan sonra o maçın verilmemesi gerekirdi..Oyuna müdahalesi de şu ana kadar bence vasatın gayet altında,dün maç konusunda da söyledim.Rico-Serdar Özkan-Delgado-Higuain 4lüsünden birini ilk yarı sonunda çıkartıp Serdar'ı falan alabilirdi,hem de takım öndeyken..Sivasspor'un ikinci yarı orta sahaya ne kadar rahat kullandığını gördükten sonra belki bana hak verirsiniz!
    Yalnız şu var,artık bu sene geçti ve teknik direktör değişmesinin hiç bir faydası yok,Ertuğrul Sağlam'a kendini geliştirmesi ve istediklerini yapması için biraz zaman verelim..Bence bu saatten sonra gitmesi hem Beşiktaş hem de Sağlam alehine olur..En başından beri eleştirdiğim halde ben bile gitmesini istemiyorum..Ama Sinan Engin gidebilir
    Daum'un gelmesi konusuna hiç değinmedim bile,çünkü yönetim böyle bir şey yaparsa intihar olur...
    Feyyaz haklısın.Ertuğrul hoca sütten çıkmış ak kaşık değil.Zaten kendiside hataları olduğunu kabul ediyor.Seninde dediğin gibi potansiyel var.Eğer uzun süreli takımın başında kalırsa kendisi ile birlikte Beşiktaş'ımızda yükselir.Ayrıca Beşiktaşlılık duruşunada sahip birisi.

Birde Sinan Engin'in gelmesi onun düzenini bozduğunu düşünüyorum.Ali Gültekin ile daha iyi anlaşıyordu.

Quote Originally Posted by remake View Post
    Yaptigimiz transferler o kadar kotu degil bence. Diatta, Yozgatli ve biraz da Cisse disinda hepsi faideli oyuncular. Herkes Higuain'i elestiriyor ama bence iyi bir oyuncu. Yildiz degil ama iyi. Cok calisiyor, duzgun sutlari var ve hizli depar atabiliyor.
    Higuain için bende aynı düşünceleri paylaşıyorum.Oynadıkça açılacak bence.Devre arasına kadar sürekli forma şansı verilmeli.Baktık olmuyor o zaman Holosko hazırda bekliyor zaten.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri