vieri dediğini yaptım turnstyle kullanıorum onun içindeki fonts klasorunun içine karakter dosyasından çıkan 3 dosyayı kopladım daha sonra denedim yine olmadı ama mesela metallic2006 skinini denedim onda türkçe karakter sorunu olmuo ama turnstyle da oluo bunu nasıl çözebilirim
senin bilgisayar ile ilgili bir sorun sanırım. Bende denedim gayet sorunsuz çalıştı aynı temada. Nasıl çözeriz bu sorunu bakarım

yokmu bana yardım edecek ben bırak yukleyememeyi klasöre çıkartamadım hemde 3 kere indirmeme rağmen türkçefm exe dosyasına basıyorum ileri ileri tam uüklemeler başladıktan az sonra setup bir sorunla karşılaştı kapatılması gerek yazıyo ya Allah rızası için sadece dosya halinde gönderebilecek biri yokmu topu topu 3-5 mgb bende ona istediği herhangi bi clibi veya filmi upload ederim söz valla yeterki biri yardım etsin
Buda senin bilgisayarınla alakalı bir sorun eminimki çünkü install dosyası ile ilgili bir sorun olmadı. Tabi şimdi senin için setup içerisinde olan dosyaları bir rar yapıp sunucuya atacağım.