Quote Originally Posted by FRD View Post
tebrikler yunus programı yaptın güzel olmuş
Teşekkür ederim Ferdi.
Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
Sağol Yunus.Kariyerinin devamını merakla bekliyoruz.
Teşekkür ederim Yılmaz.
Quote Originally Posted by uaylmz View Post
başarılar man city zaten bu potansiyele ulaşıcak kadroya sahip burdan sonrası senin taktik becerilerine kalmış city taraftarı açtır gök maviler
Teşekkür ederim.
Quote Originally Posted by ibob View Post
Kariyerin devamını bekliyoruz
Şimdi geliyor Berkay.

VE FA CUP 3.RAUND MAÇI:
Önemli bir maçtı rakip Chelsea idi çok zorlu bir rakip karşısındaydık ama 21.dakikada Worleyin kırmızı kart görmesi işimizi çok kolaylaştırdı işte maçın sonucu ve maçın yıldızı:

MAÇIN YILDIZI:ROLANDO BİANCHİ

VE LİGDE BOLTON MAÇI VE MAÇIN ÖYKÜSÜ:

O hafta Çarşamba günü Chelsea maçını oynayan City yorgundu ve Perşembe tek Cuma ise çift antrenman yaparak kampa girdi futbolcuların yorgun oldukları yüzelerinden okunuyordu.Ve işte Yunus'un son konuşması:

YUNUS:Beyler biliyorum yorgunsunuz ama burada bizi izlemeye gelen 48000 taraftar var onlara ayıp etmeyelim kazanalım beyler ama kendinizi de sakatlama pahasına yormayın haydi göreyim sizi.

MAÇIN DAKİKALARI:
12.DAKİKA:Maçın tek golü bu dakikada ROLANDO BİANCHİDEN GELİYORDU 1-0
90.DAKİKA:VE MAÇ BU SONUÇLA TAMAMLANIYORDU.

MAÇIN SSSİ:

MAÇIN YILDIZI:MARTİN PETROV

MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI:
YUNUS:Takımımı kutluyorum gerçekten çok yorgundular ve bu maçı almayı sonuna kadar da hak ettiler onları kutluyorum ve onlara bu güzel zafer için teşekkür ediyorum inşallah sene sonu hedeflerimize ulaşacağız.iyi futbol oynuyoruz artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz toplantı bitmiştir iyi akşamlar.

DEVAMINDA DERBY MAÇI VE MAÇIN ÖYKÜSÜ.