Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 259 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe TSL 12.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Acaba hakkımız yeniliyor hakem şöyle böyle diyen beşiktaşlı arkadaşlar maçı izledi mi ?

Evet izledim Eren,

FB'nin ne hakkı vardı maçta göremedim açıkcası, Lugano ve Aurelio'nun yaptıkları çirkinliklerden başka birşey göremedim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çok komiksin biliyomusun...
    o konuda kimse bjk sinan engin ve yönetimini geçemez buna emin olabilrisn

Fenerbahçe kötü oynadı bugün Kayseri haketti ve kazandı Fenerbahçe lige önem vermiyor gibime geliyor sonları hayrola Avrupa'da görüyoruz lige önem vermeyip Avrupa'ya önem veren takımların durumunu Avrupa'da eleniyorlar sonra ligde ise iş işten geçmiş oluyor ....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Evet izledim Eren,

FB'nin ne hakkı vardı maçta göremedim açıkcası, Lugano ve Aurelio'nun yaptıkları çirkinliklerden başka birşey göremedim.
    evet 52.dakikada luganonun formasının yırltılmaması çok çirkindi çokkk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok güzel oldu bu skor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakem Volkana deivide vermedigi kartlarda var...Millet kavga ediyor kart yok..Volkan sürekli hakemle ugrasıyor kart yok....

Bu deivid 2 haftadır kırmızıdan yırtıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bende izledim.Açıkçası bende Fener aleyhine yapılan birşey göremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet Topuz , Aurelio'nun Ragıp'a saldırmasını keşke engellemeseydi.Belki bir kart görecekti Aurelio.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bjkxxx gündemi yanlış takip ediyorsun bence.Sonucunda bu hatalar her takımın başına gelebilir fakat bir Galatasarayın başına gelmedi.Bizim yakındığımız konu bu..Ayrıca bugün maçta NET 1 penalı , Ofsayttan gol , Hatalı 2 sarı kart arkası kırmızı kart..
    Eh bir takımı ne kadar etkileyebilirsin ki başka? Ayrıca fener oynamadı kayseri iyi oynadı diyen arkadaşlara hatırlatmak isterim ki fenerbahçe tam olarak deplasman takımı gibi oynadı ve 11 kişi olsaydı , hakemde adil olsaydı en az 1 puan alabilecek durumdaydı.. EN AZ oda..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hakeden kazandı fazla söze gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Carlos bana yumruk attı!"

Kayserispor'un orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ karşılaşmanın son dakikasında orta sahada iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginliğin nedenini Lig TV muhabiri Deniz Türker'e anlattı.
    Roberto Carlos'un kendisine yumruk attığını söyleyen Ragıp şunları söyledi: "Aurelio benim üzerime geldi, Mehmet arkadaşımız onun tutmaya çalıştı. Daha sonra Roberto Carlos geldi ve bana bir yumruk attı." Türker'in; "peki Carlos sana durup dururken mi vurdu?" sorusuna ise Ragıp şu yanıtı verdi: "Evet durup dururken vurdu. Benim karşılaşma içinde O'nunla hiç bir diyaloğum olmadı. Mehmet Aurelio üzerime doğru geliyordu, daha sonra Carlos arkadan gelip, kulağıma doğru yumruk attı. Ben buna sinirlendim."

11.11.2007
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Volkana yan hakeme ettigi Küfürleri gördünüzmü..Kart yok..Adama Etmedigi küfür kalmamıs...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İglesias'a da acıdım gerçekten ya.

Kolu kırıldı yada çıkmış galiba.

İlginç yorumlar var. Birileri "Kayseri baştan sona üstün oynadı maçı HAKETTİ" diyor. Diğerleri "Hakemi tebrik ederim maçı yedi." diyor. Öncelikle ben maçı izlemedim bunu belirteyim ama sizler ya farklı maçlar izlediniz ya da izleyen de izlemeyende kafasına göre yorum yapıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Murat sen gördünmü..Volkan yan hakeme Baya küfür etmiş hemde Çok bellimiş ettiklerii..Kart yokmus..Tv görüntülerine göre kart gelebilirmiş...

Ragıp,Deivid,Volkan hep ucuz yırttı...

Quote Originally Posted by EreN View Post
    bjkxxx gündemi yanlış takip ediyorsun bence.Sonucunda bu hatalar her takımın başına gelebilir fakat bir Galatasarayın başına gelmedi.Bizim yakındığımız konu bu..Ayrıca bugün maçta NET 1 penalı , Ofsayttan gol , Hatalı 2 sarı kart arkası kırmızı kart..
    Eh bir takımı ne kadar etkileyebilirsin ki başka? Ayrıca fener oynamadı kayseri iyi oynadı diyen arkadaşlara hatırlatmak isterim ki fenerbahçe tam olarak deplasman takımı gibi oynadı ve 11 kişi olsaydı , hakemde adil olsaydı en az 1 puan alabilecek durumdaydı.. EN AZ oda..
    Net penalti hangisi ? Lugano`nun pozisyonu penalti falan degildi,dikkat edersen o da sag koluyla Kayserili futbolcunun formasindan tutuyordu,sonra ucus yapti,nedeni belirsiz !

Peki Volkan`in atilmamasina,Semih`in ve Luganonun okadar itirazlarina kart gelmemesine ne diyeceksin ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Geçmiş olsun Iglesias..

Avrupa'da ki iyi gidişattan ve ligde üstüste kazanılan 3 maçtan sonra bu yenilgi FB'li arkadaşları sarsmış olabilir, doğal karşılamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Volkana yan hakeme ettigi Küfürleri gördünüzmü..Kart yok..Adama Etmedigi küfür kalmamıs...
    Hakemlerin bu tür olaylara göz yumduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. ve Hasan Şaş'ın neler yaptığını sen benden daha iyi biliyorsun Emrah.

Maça bunları konuşarak Gölge düşürmeyelim. Maç hakkında konuşacaksanız konuşun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gsli arkadaslar ne isede bjklileri anlamıyorum kendi alehlerine olan hatta son zamanlarda kendiş alehlerine olmayan pozisyonlarda bile otomatikman hakeme itiraz ediyolar.ama bugun bize yapılanlara seviniyolar durust olun arkadaslar biraz biz sizin maclarınızdaki hataları kabul ediyoruz evet sezon basından beri hakemler bjknin alehine karar vermiyor.ama buda sizin baskanınızın sucu aziz yıldırım kongre olsun bu ada eyyamcı(haluk ulusoy içi) dedigi zaman ilk sizin baskanınız ortaya cıktı aziz baskana verdi veristirdi kaosa gider ulke futbolu dedi ne oldu sonra aziz baskan 2 yıl ceza aldı sizin baskanında ulusoyla arası biraz bozulunca basına gelmeyen kalmadı yazık yani yazık dürüst olun sizin hakkınız yeniyosa bizimde yeniyo!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yazık Çok kötü oynamışız ....

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Rıdvan hoca el yoktu hakem yanlış attı diyo siz burda ne hakemi diyosunuz

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

@İbo özet geçmek gerekirse hakemin hatalı kararları fenerbahçenini oyununu çok kötü etkiledi ve maçta etkili olan taraf kayseriydi.
    @Emurafu: bu konuda türk hakemleri çok duyarsız..Kart görmemesi normaldir.Volkana gelene kadar kaç oyuncunun kaç kere kırmızı kart görmesi gerekliydi.

Arkadaşlar özellikle abdullaharici92 sen biraz ortamı sakinleşmesine izin verin.Lütfen yorumlarınıza dikkat edin.Forum içi huzuru bozmaya kimsenin hakkı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahceli yöneticiler hakeme Laflar atıyor suan..

27.dakikada maç kopmus..Yoksa Sabaha kadar oynansa Kayseri gol atamazmıs...

Beyler konudan iyice sapıyorsunuz! Amacı yorum yapmak değil de ortalığı karıştırmak olanlara gerekli cezalar verilecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şunu söyleyebilirim. Fenerbahçe iyi hücum yapan takımlar karşısında dökülüyor. Avrupa maçlarını kazanıyor ancak neyse şimdi başarıya kulp takıyo diyecekler. Kayserispor temiz bir galibiyet aldı. Maça Fenerli oyuncuların çirkeflikleri damgasını vurdu. Pozisyonlara gelince hakem hataları yüksekti. Ancak daha çok Kayserispor alehine yapıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şunu söyleyebilirim. Fenerbahçe iyi hücum yapan takımlar karşısında dökülüyor. Avrupa maçlarını kazanıyor ancak neyse şimdi başarıya kulp takıyo diyecekler. Kayserispor temiz bir galibiyet aldı. Maça Fenerli oyuncuların çirkeflikleri damgasını vurdu. Pozisyonlara gelince hakem hataları yüksekti. Ancak daha çok Kayserispor alehine yapıldı.
    ofsayttan kayseirinin gol atması luganonun penaltı pozisyonu ve edunun kırmızısımı kayseri alehineydi.ha küfürleri ve tartısmaları diyosan hakem macı katlederse futbolcularda öyle sinirlenirler tabi

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Fenerbahçe'li yöneticilerin yırtınması boşa çünkü karar değişmeyecek. Gerçek olan şu ki;

Kayseri MAÇ BOYUNCA iyi oynadı ve kazandı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar maç içindeki pozisyonları tartışın.Kişiselleştirmeyin olayları.

Kayserispor cok iyi oynadi,mücadele etti.Tek kale oynadi.Burada herkes hemfikir sanirim ?

Fenerbahceli futbolcular hakeme her pozisyonda itiraz etmek yerine neden mücadele etmediler?Neden pres yapmadilar?Neden dönen toplari alamadilar?Neden kaptirdiklarin topun pesinden kosmadila?Neden defansta okadar acik verdiler ?Neden Kayseriye karsi mahkum oynadilar ?

Hakemi konusmadan önce su sorulari yanitlayin,Fenerbahceli futbolcularin neden bugün sahada ruh gibi dolastigini konusun ...

Ben Rıdvan Dilmen'in yorumlarını gayet doğru bulurum bence objektif yorumlar yapar ancak bugün Lugano'nun pozisyonu yüzde yüz el var......

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri