-
Ya dikkatimi bişey çekti geçen ronaldinho nun historsyne baktm saçma saçma takımlar yazio sora ronaldoya baktm diğer tüm futbolculara baktm hiçbirinin historsy gerçekçi değil acaba bu güncelleştirme paketini yükledikten soramı oldu sanki önceden yoktu bende Bu güncelleme paketimi acaba bi sorun cıkardı yoksa bana mı öle geldi.Bu Futbolcuların historyleri geçmişleri düzeltmemiz mümkün değilmi eğer mümkünse nasil yapabilirim?Eğer bunla ilgili bi link var ise yardimci olursanız sevinirim.
Birde ben Taktikte Closing-down u kullaniyrm bu seçenek pres ve alan daraltma yerine geçior öyle değilmi?Eğer değilse türkçe karşığı ne ben pres ve aran daraltma hangi yere basacam.Ama benim bildiğim closing down.
Şimdi bunla ilgili bi sorum var Closing down da ortadaki imleçi en sola çektiğimde Rarely yazio yani Nadiren,Binde bir anlamı taşıo,bunu sağa çektiğimde ise Often yani türkçe meali sıksık acaba benm bu durumda pres yapmam için often mı uygulamam gerekio yoksa rarelymi bazi arkadaşlara saçma gelebilir ama bilmiorum
Bide son olarak Ben valencia nin başındaym celtada kiralık olan bi futbolcu var Silva adinda milan barcelona inter hep büyük külüpler bu oyuncuyu istio ama ben gerçek hayatta hiç bu oyuncu duymadım özellikleri abartlımış 19 yaşında messi kadar iyi özellikleri var bu oyuncunun özellikleri bu güncelleme paketiylemi abartıldı?yoksa 6.0.3 patch demi böyle çünkü başka sitelerden update indirdiğimden bu kadar abartılı değil.Yoksa bu güncelleme paketiyle sizmi yükselttiniz merak ettim bunuda cwplandırırsanız cok teşekkür ederim.
Şimdiden çok teşekkürler
Mesaj Yetkileri