Edu'nun Gökhan Ünal'ı düşürdüğü pozisyon sarı kart doğru. Giden adamın önüne duvar gibi dikilirsen biz buna faul diyoruz.

Gökhan Ünal 2 kez karşı karşıya kalacakken pozisyon ofsaytla kesildi. Lig tv maç içinde çizgi çekiyordu. İddia eden arkadaşlarımız maçı izlememiş olabilir veya o anda tv'ye bakmıyo olabilirler.

Semih'in attığı gol galiba ofsayttı. Lig tv bir kere gösterdi. Çizgiyi çekti. Ancak tekrar göstermediği için emin konuşamıyorum.

Semih vurdu direkten döndü Lugano tamamladı ve top ağlarda. Ancak Semih ofsaytta olduğu için Lugano'nun golü iptal edildi.

Lugano'nun penaltı pozisyonunda ikili mücadele vardı. Sizi yanıltan nokta Lugano iki eliyle adamı tutuyor. Adamda onun formasından çektiği anda Lugano gelen topa uçan kafa atmaya kalkıyor. Sizlerde çekildiği için öne uçtuğunu düşünüyorsunuz. İyice izleyin hak vereceksiniz.

Kayserispor'un 2. golünde ofsaytı Carlos bozuyor. Adamın o kadar geride bomboş kalıp gol atması kesin ofsayt anlayışını doğurmasın. Bu Fenerbahçe savunmasının ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.

Volkan sürekli yan hakeme bişeyler söylüyordu. Küfür ettiğini duymadım ancak itiraz ettiği her pozisyonda hakem doğru kararı vermişti. Burada doğru derken faul olur size faul gelmez bana gelir. Ancak ofsayt gibi durumlarda pozisyon yorumu olmaz.

Lugano gibi çirkef,hilekar bir adamı Türk futboluna kazandıran Fenerbahçe'ye teşekkür ediyorum.Bu şahsi fikrimdir. Adamı bariz düşürüyor hala üstüne üstüne gidiyor.Kayserili oyuncuda ona tekme atıyor yerdeyken. Ordan Kazım geliyor Mehmet Topuz onu ittiriyor. Ne Kayseriliye ne Lugano'ya Hakem kart dahi vermiyor.

Fenerli yabancıların biz kralız tavırlarından artislenmelerine kavga çıkarmalarına hakem kart çıkarmadan seyretti.

Onun haricinde Gökhan Gönül çalımlarla gitti Toledo kaydı ama ona dokunmamasına rağmen hakem faul verdi. Yerde seken topa hareketlenen Vederson taban gösterip Saido'ya girdi. Sarı kartı hakem vermedi hatta faulda vermedi. Roberto Carlos'la Auirello adamı kornerin orda sıkıştırdılar top Kayseriliden çıkmasına rağmen korner verildi vs. vs. vs. vs. Bu tarz hatalar iki takım içinde yapıldı.

Şimdi çok tartışılan maçın kritik anlarına bakalım. Herkes elini vicdanına koysun. Bunla yetinmesin açsın pozisyonları izlesin izlesin. Sonra hakkımız yendi desin.

Son olarak hastaneye kaldırılan İglesias'a kaleci Volkan'ın kalk yerden tavırları hiç hoş değildi. Adamın kolumu kırıldı, çatladı mı orasını daha öğrenemedim.

Artık futbola dönelim. Fenerbahçe hiç bişey yapmadı. Tek pozisyon oda gol. Kayserispor tempoyu belirleyen taraftı, üstün oynayan taraftı. 2-1'den sonra tempoyu düşürdüler ve kazandılar tebrikler..