1 ile 30 arası toplam 259 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe TSL 12.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Bence Lugano türkiye'ye yakışmayacak kadar çirkef bir oyuncu.Bugün net bir şekilde gördük.Fenerbahçe bence daha kaliteli bir futbolcu hakediyor.Hayatımda bukadar çirkef bir adam görmedim ben ya >
    bu Üklede yıllarca Hasan Şaş ve Hagi'nin hakeme etmedikleri kalmadı Hagi tükürdü bile ama neden Lugano'nun yaptıkları bu kadar göze battı anlamadım.tamam Lugano sinirli,agresif ve çok geveze bi oyuncu ben bu yönden kendisini hiç sevmem ama bi oyuncunun yaptıkları bu kadar göze göze sokulmaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    bu Üklede yıllarca Hasan Şaş ve Hagi'nin hakeme etmedikleri kalmadı Hagi tükürdü bile ama neden Lugano'nun yaptıkları bu kadar göze battı anlamadım.tamam Lugano sinirli,agresif ve çok geveze bi oyuncu ben bu yönden kendisini hiç sevmem ama bi oyuncunun yaptıkları bu kadar göze göze sokulmaz
    Hagi ve Hasan'ı biz böyle kabullendik. Ama Lugano futboldan çok hakemlerle uğraşıyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hagi ve Hasan'ı biz böyle kabullendik. Ama Lugano futboldan çok hakemlerle uğraşıyor.
    Hakemler'de maçtan çok Lugano ile uğraşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Burada Türkiye'ye gelmiş, futboluyla birşeyler katmasını beklediğimiz oyuncunun futbola yaptığı ihanetten bahsetmeye çalışıyoruz. Herşeyi renklere göre yorumlamayın. Hasan Şaş veya Hagi yada atıyorum Beşiktaş'tan birinin geçmişte yaptığıyla Lugano'yu karşılaştırıp sonrada Lugano'yu haksız bulmadık ki başka yapanlarda var diyorsunuz. Hakeme küfredersin,yumruk atarsın vs. herşeye tamam. Yapmaman gerekir ama müthiş çıldırırsın,kendini kaybedersin olur. Bu Galatasaraylı,Fenerli,X bir takım oyuncusu içinde geçerlidir. Lugano'nun farkı ise ben nasıl hinlik yaparım. Topu kaparım ama aynı zamanda nasıl faul yaparımda hakeme yediriririm derdinde. İlk düşüncesi top değil, futbol hileleri.Adama zaten tekmeyi atmışsın bırak git. Oyuncunun yanından ayrılmak için adamın başının üstünden atlamayı seçen bir zihniyet Bu açıdan göze batıyor. Bulması zor olur ancak isteyene tek tek görüntülerle ispatlarım. Hagi'nin hakeme yaptığını dün gibi hatırlıyorum. Ama Hagi oyunun normal gidişatında hakemle,futbolcuyla bu durumlara girmemiştir.

Mesaj Yetkileri