Ertuğrul Sağlam'da hiç suç yok,hepsi yönetimin suçu demek haksızlık olur beyler..
Ama Sağlam'da kendini geliştirebilecek bir potansiyel var ama açıkçası transferde hayal kırıklığı yarattı..Kimse demesin şimdi yönetim yaptı transferleri falan.Diatta ve Higuain'i bizzat kendinin istediğine dair açıklamaları var..Yönetimin aldığı Rüştü ve Yozgatlı'ya hiç ses çıkarmadı ki Yozgatlı ortada yok..Kendi aldırdığı Higuain'i ise uzun zaman ilk 11'e almadı..Bakın bakalım Jean Tigana döneminde bir tane onun istemediği adam alınmış mı?Ayrıca futbolcuları da motive etmekte sorunlar yaşıyor gibi,misal en son Sivasspor maçı,ne olursa olsun 1-0'dan sonra o maçın verilmemesi gerekirdi..Oyuna müdahalesi de şu ana kadar bence vasatın gayet altında,dün maç konusunda da söyledim.Rico-Serdar Özkan-Delgado-Higuain 4lüsünden birini ilk yarı sonunda çıkartıp Serdar'ı falan alabilirdi,hem de takım öndeyken..Sivasspor'un ikinci yarı orta sahaya ne kadar rahat kullandığını gördükten sonra belki bana hak verirsiniz!
Yalnız şu var,artık bu sene geçti ve teknik direktör değişmesinin hiç bir faydası yok,Ertuğrul Sağlam'a kendini geliştirmesi ve istediklerini yapması için biraz zaman verelim..Bence bu saatten sonra gitmesi hem Beşiktaş hem de Sağlam alehine olur..En başından beri eleştirdiğim halde ben bile gitmesini istemiyorum..Ama Sinan Engin gidebilir
Daum'un gelmesi konusuna hiç değinmedim bile,çünkü yönetim böyle bir şey yaparsa intihar olur...