Giden oyuncularıda hızlı bi şekilde paylaşayım, ardından hazırlık maçlarımız ve Liga-Pokal başlayacak...
•Mario Göttlicher (serbest)
•Dejan Petkoviç (serbest)
•Sascha Boller (serbest)
•Jochen Seitz (serbest)
•Thomas Hillenbrand - Karlsruhe(250k)
•Roman Fuchs - Siegen(40k)
•Daniel Reule (serbest)
•Denis Lapaczinski - 1860 Münih(500k)
•Kai Hesse (serbest)
•Ahmed Issah - Bochum( 1.6milyon)
•Felipe Saad - Corinthians(9.5 milyon)*
•Carlos Eduardo - Porto(16.5 milyon)*

*öncelikle Felipe Saad'ı açıklama gereği duydum . sezon başında bonservisi elinde olduğu için almıştım kendisini fakat hem oyuncular hem taraftar huzursuz oldu transferinden. Benimde içime sinmedi daha sonra satılık listesine koydum. İki gün içinde Corinthianstan 9.5 milyonluk teklif geldi bende seve seve kabul ettim. Artık şans mıdır bu yoksa şanssızlık mı siz karar verin

*gelelim Carlos Eduardo'ya...takımdaki en önemli oyunculardan birisiydi benim için. gitmesini ben istemedim. Sizinde başınıza gelmiştir daha önce eğer gerçekten iyi bir teklif gelirse oyuncunuza bazen kulüp yönetimi duruma el koyup transferi kabul edebiliyorlar... işte öyle birşey oldu. 16.5 milyon çok büyük bir para değil ama bir sonraki satışından %50 pay alacak olmamız cezbetti sanırım başkanı :S üzgünüm ama yapacak birşey yok, Carlos yoksa Moralez var

Szatmari, Rochela, Cichero, Markus Karl ve alt yapıdan Torsten Huber kiralık giden oyuncular...

Transfer sezonunun özeti