1 ile 30 arası toplam 345 sonuç

Konu: Mucize takım : Hoffenheim!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Harika bir transfer politakası.Harika bir kadro.Harika bir kariyer
    Tebrik ederim seni Kasım abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Harika bir transfer politakası.Harika bir kadro.Harika bir kariyer
    Tebrik ederim seni Kasım abi...
    saol canım benim kadro harika denecek kadar değil henüz yeterli diyelim en iyisi kariyerde şimdiye kadar iyi gidiyordu da bu sezon zor olacak galiba...yoğun maç trafiğine çok alışkın değil takım bakalım zaman ne gösterecek...

Bundesliga 4.Hafta

daha öncede ofsayttan gol yemiştim ama bu kadarını görmemiştim!!! resmen defansın 3 metre ilerisindeki adam golü attı ve hakemler hiçbirşey olmamış gibi dewam etti. kalecimde dahil olmak üzere bütün oyuncularım hakemin üstüne yürüdü zor aldık ellerinden birde üstüne iki oyuncuma sarı kart gösterdi .....hakem. tamam taraf tutuyorsunda bu kadarda belli etme ama!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bundesliga 5.Hafta

Takımda bişeyler var ama çözemedim henüz...bir türlü konsantre olamıyorlar maçlara, sürekli moralleri bozuk...geçmiş sezonlardada yaşamıştım bu problemi inşalah çabuk atlatırız...
    --------------------------------------------------------------------------
    UEFA Kupası 1.Tur

avrupa kupası maceramıza başladığımız ilk maçta çok iyi oyun ortaya koyduk. Yediğimiz gollerde duran toplardan geldi. son dakikada yediğimiz gol olmasa tur için daha umutlu olacaktık ama 3-2 de iyi skor. deplasmanda tur için yeterli sonucu alacağımıza inanıyorum.
    Bundesliga 6.Hafta

Anderlecht maçından sonra oyuncular kendine gelmeye başladı. Performansımızda gözle görülür bir artış var. rahat galibiyet aldık kendi sahamızda.
    Bundesliga 7.Hafta

Dortmund deplasmanı her zaman zor olmuştur. Kolay maç olduğunu söyleyemem ama daha etkili olan taraf şüphesiz bizdik. ayrıca maçın adamının Dortmund kalecisi Ziegler olması da bunu ispatlıyor

ve ligte ilk 7 hafta sonucu puan durumu:
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri