1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Sheriff o kadar taraf tutuyorsun ki yani bu kadar da olmaz. Kazım Kazım Richards'ın teknik özelliğine 20 verilmesi kadar abes bir olay tanımam ben.Bu adamın PSV maçında denediği 10 çalımdan 8 i rakipte kaldı. Ayrıca adam geçme özelliğide çok yüksek değil..

Technique : 16
    Dribbling: 16

Bence en fazla bu şekilde olabilir..
    Tekniğin ne anlama geldiğini öğren sonra tekrar gel.. Orta okuldayken cm00-01 oynarken tekniğin çalım atma anlamına geldiğini sanırdım.. Sonra öğrendimki alakası yokmuş.. Çalım atma dribbling ile alakalıymış.. Ve ben o özellik için kaç verilsin demişim bir bak bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Tekniğin ne anlama geldiğini öğren sonra tekrar gel.. Orta okuldayken cm00-01 oynarken tekniğin çalım atma anlamına geldiğini sanırdım.. Sonra öğrendimki alakası yokmuş.. Çalım atma dribbling ile alakalıymış.. Ve ben o özellik için kaç verilsin demişim bir bak bakalım..

ben senin taraf tuttuğunu falan düşünmüyorum.yalnız o geceki collin kazımdan çok etkilendiğine inanıyorum..ama bi konuda seninle hemfikir değilim..

topla oynama, iyi çalım atabilme,iyi pas verme becerisi yani özünde tümünde teknik kapasitenin içerisine dahil.

bu anlamda iyi çalım atmak için sadece teknik özellikler yetmeye bilir ama iyi çalım atan adama teknik bir futbolcu değil dersekte yanlış olur..

şimdi benim aklıma gelen teknik kapasitesi yüksek futbolcuları söyleyeyim.bunların hepsi aynı zamanda iyi çalım atan adamlar.. ronaldinho,yusuf şimşek,sargen yalçın...

şimdisen bana tekniği zayıf ama yinede çok iyi çalım atan futbolcuları say...bunun örneği yokk...zaten iyi çalım atıyorsa muhakkakki belli bir seviyede teknik kapasitesi olmalı

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    ben senin taraf tuttuğunu falan düşünmüyorum.yalnız o geceki collin kazımdan çok etkilendiğine inanıyorum..ama bi konuda seninle hemfikir değilim..

topla oynama, iyi çalım atabilme,iyi pas verme becerisi yani özünde tümünde teknik kapasitenin içerisine dahil.

bu anlamda iyi çalım atmak için sadece teknik özellikler yetmeye bilir ama iyi çalım atan adama teknik bir futbolcu değil dersekte yanlış olur..

şimdi benim aklıma gelen teknik kapasitesi yüksek futbolcuları söyleyeyim.bunların hepsi aynı zamanda iyi çalım atan adamlar.. ronaldinho,yusuf şimşek,sargen yalçın...

şimdisen bana tekniği zayıf ama yinede çok iyi çalım atan futbolcuları say...bunun örneği yokk...zaten iyi çalım atıyorsa muhakkakki belli bir seviyede teknik kapasitesi olmalı
    Teknik oyuna göre; top ayağındayken rahatlığıdır.. Yani malesef senin dediğin anlama gelmiyor oyunda..

Sheriff Misafir

Tekniği zayıf iyi çalım atan aklıma gelen bir kaç oyuncu sayayım sana..
    Uğur Boral, Djibril Cisse, Reyes gibi oyuncular örnek olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

değerli arkadaşım hani inat etmekte istemem tartışmayı kuru bir inada dökmeyide sevmem ama bak bunlar ansiklopediden alınan bilgiler ben söylemiyorum

Teknik futbolcu

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Git ve: kullan, ara
    Futbol takımlarında mücadele etmeyen, koşmayan ama futbol zekası yüksek ve genellikle iki ayagını da iyi kullanan oyunculara verilen addır. teknik futbolcular genellikle orta saha oyuncusudur.Ronaldinho gibi oyunculardırfakat en iyi teknik oyuncular ortasahada fakat içe dogru oynar Ronaldinho bunlara örnektir.teknik futbolcunun futbol zekası yütksek olmalıdır bu birinci şarttır ikinci şart ise çok hızlı olması ve çok hızlı oymamasıdır teknik futbolcular hem sağ hem de sol ayagını çok iyi kullanmak zorundadır. Teknik oyuncular çalımıda çok iyi atmalıdır dar ve açık alanda tehlikeli olmalıdır ve asıl görevleri gol attırmaktır

bu arada antonio reyesin teknik bir oyuncu olmadığı konusunda ciddi misin..bide uğur boralın iyi çalım attığına ..daha çalım atan izlememişin...

neyse tabi sende cevap verebilirsin ama bitirelim biraz kısır bir tartışma oluyor...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    değerli arkadaşım hani inat etmekte istemem tartışmayı kuru bir inada dökmeyide sevmem ama bak bunlar ansiklopediden alınan bilgiler ben söylemiyorum

Teknik futbolcu

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Git ve: kullan, ara
    Futbol takımlarında mücadele etmeyen, koşmayan ama futbol zekası yüksek ve genellikle iki ayagını da iyi kullanan oyunculara verilen addır. teknik futbolcular genellikle orta saha oyuncusudur.Ronaldinho gibi oyunculardırfakat en iyi teknik oyuncular ortasahada fakat içe dogru oynar Ronaldinho bunlara örnektir.teknik futbolcunun futbol zekası yütksek olmalıdır bu birinci şarttır ikinci şart ise çok hızlı olması ve çok hızlı oymamasıdır teknik futbolcular hem sağ hem de sol ayagını çok iyi kullanmak zorundadır. Teknik oyuncular çalımıda çok iyi atmalıdır dar ve açık alanda tehlikeli olmalıdır ve asıl görevleri gol attırmaktır

bu arada antonio reyesin teknik bir oyuncu olmadığı konusunda ciddi misin..bide uğur boralın iyi çalım attığına ..daha çalım atan izlememişin...

neyse tabi sende cevap verebilirsin ama bitirelim biraz kısır bir tartışma oluyor...
    Burada ansiklopedideki değil oyundaki kurallar geçerlidir..
    Sana tavsiyem bu yazıyı baştan sona okuman..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=43243
    Burada Ömer Abi baştan sona anlatmış bütün özellikleri..
    Technique
    Teknik
    Tekniği ve top kontrolünün kalitesi. (Top ayaginda olduğu zaman rahatliği).
    Bence sen Uğur Boral'ı izlememişsin.. Yada Reyes'i

Her neyse mesajlarını biraz daha kibar yazmanı rica ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tekniği zayıf ve Reyes...

Cisse'nin ve Uğur Boral'ında çalım attığını görmedim...

Tekniği zayıf ama çalım atabilen oyuncu örnek:Tuncay Şanlı,İ.Üzülmez,Shaun Wright Phillips...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Cisse'nin ve Uğur Boral'ında çalım attığını görmedim...
    Cisse için tamam diyelim de Uğur'u nasıl görmedin arkadaşım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Cisse için tamam diyelim de Uğur'u nasıl görmedin arkadaşım.
    Belki fazla oynamıyo,ondan görmemişimdir.Ama oynadığı zamanda cidden çalım attığını görmedim...

Mesaj Yetkileri