-
Ronaldo zirveyi sevdi
Manchester United’ın kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımının Blackburn’u 2-0'lık skorla devirip zirveye yerleşmesinden dolayı çok mutlu.
Kırmızı Şeytanlar zirvede
Ronaldo, Old Trafford’da 2 dakika içinde attığı 2 golle Blackburn’e mağlubiyeti tattıran isim olurken takımını da zirveye taşıdı. Maçtan sonra Sky Sports’a konuşan Portekizli yıldız “Çok önemli bir galibiyetti. Lider olmak çok güzel. Gol attım ama bunun için takım arkadaşlarıma teşekkür etmeliyim” diyerek zirvenin tadını çıkardıklarını belirtti.
Attığı kafa golüyle ilgili gelen bir soruya “Çok güzel zıpladım ve topa çok güzel bir şekilde vurdum. Bence ikinci golün bu kadar çabuk gelmesi oyunu bitiren en önemli unsur oldu. Nitekim ondan sonra oyunu kontrol ettik” diye cevap veren Ronaldo attığı kafa golüne kendisi de hayran kalmış görünüyordu.
Gelmek bilmeyen hat-trick
Rio Ferdinand'a ise Ronaldo hat-trick yapma fırsatını kaçırmasıyla ilgili bir soruya şöyle yanıt verdi: “Evet ona hat trick yapmaya ihtiyacı olduğunu söyledim. Bir gol ya da bir assist daha yaparak maçı daha da güzelleştirebilirdi. Bence süper bir performans ortaya koydu ve bu şekilde kendini geliştirmeye devam edecek.”
Bilindiği üzere Portekizli kanat oyuncusu şimdiye kadar 10 maçta 2 gol attı fakat Kırımzı Şeytanlarda henüz hat trick’e ulaşamadı.
Sözlerine devam eden Ferdinand “Her defasında 2 gol atacaksam bu gerçekten çok güzel. Ben de gol atmak isterim fakat tabii ki önemli olan takımın kazanması. Cristiano’nun ya da bir başkasının gol atması önemli değil. Önemli olan kazanmamız” şeklinde konuşarak gol atmanın güzel olduğunu ama takımın kazanmasının daha önemli olduğunu belirtti.
Ronaldo'yu tutabilene aşk olsun!
Manchester United’da ve millî takımda 1 Ocak’tan beri oynadığı 51 maçta 26 gol kaydeden Ronaldo’nun 12 maç sonra 30 gole ulaşması bekleniyor. Bu arada Kaka da 15 golün altında ve asistlerine devam ediyor. Fakat Kırmızı Şeytanlar’ın İtalyan devi Milan’a karşı geçen sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde aldığı mağlubiyet futbolcu ödüllerinde Ronaldo’yu Kaka karşısında bir adım geriye itiyor.
Kaka ve Milan Serie A’da henüz istenen görüntüyü veremezken Kaka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı ‘Altın Top’ ödülü için Kaka’yı önplana çıkarıyor.
Mesaj Yetkileri