1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: FM 2006 6.0.3 Türkiye Ligi Transfer Güncellemesi

Hybrid View

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Arkadaşım bunu sana defalarca söyledim yine söylüyorum : BU GÜNCELLEMEDE TÜRKİYE LİGİ'NDEN BAŞKA BİR LİGDE OYNAYAN OYUNCULAR ÜZERİNDE HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAMIŞTIR. Ne history'si ne de özellikler değişmiştir...Sadece ve sadece Türkiye Ligi'nde oynayan oyuncular düzenlenmiş ve güncellenmiştir!!!

Closing Down konusuna gelince....Closing Down "Kapanma" anlamına gelir...Closing Down'ı "Rarely" olarak ayarlarsan takımın sahaya yayılarak geniş alanda futbolu tercih eder..."Often" olarak ayarladığında ise takımın rakip ataklarda ve oyunun genelinde kapanmayı tercih eder...Son dakikalarına galip girdiğin maçlarda Closing Down'ı "Often" olarak ayarlamak işine yarayacaktır...Ayrıca takımının pres yapmasını istiyorsan "Tightly Marking" seçeneğini işaretlemen gerekir....
    tamam kardeş 6.0.3 ün yamasi orjinal yamada silva öle cikio cok saolasın peki kardeş bu history leri nasil düzeltebilirim herkesdemi böle bi sorun var yoksa sadece bendemi ?Çünkü hiçbir futbolcunun history si doğru değil ne yapmam gerekli ?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by jacke
    tamam kardeş 6.0.3 ün yamasi orjinal yamada silva öle cikio cok saolasın peki kardeş bu history leri nasil düzeltebilirim herkesdemi böle bi sorun var yoksa sadece bendemi ?Çünkü hiçbir futbolcunun history si doğru değil ne yapmam gerekli ?

Bende ve bu update'i test eden birçok arkadaşımda bu sorun ortaya çıkmadı...Ayrıca update'i kullanan hiçkimseden de böyle bir şikayet gelmedi...Sanırım kayıtlı oyunlarınla ilgili bir program kullanmışsın o yüzden oyuncu bilgilerin zarar görmüş olabilir...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Bende ve bu update'i test eden birçok arkadaşımda bu sorun ortaya çıkmadı...Ayrıca update'i kullanan hiçkimseden de böyle bir şikayet gelmedi...Sanırım kayıtlı oyunlarınla ilgili bir program kullanmışsın o yüzden oyuncu bilgilerin zarar görmüş olabilir...

kayıtlı oyunlarımı silsem bu sorun hallolurmu nasil yapcamm ben şimdi bunu ?
    Sizide fazla sıktım farkındaym ama yardım edin lütfen?Nasil çözebilirim bu sorunu ben

Mesaj Yetkileri