Ne zamandır uğramıyodum güzel olmuş haberler.Bu arada bayağı iyi gidiyosun diyebilirim.
Ne zamandır uğramıyodum güzel olmuş haberler.Bu arada bayağı iyi gidiyosun diyebilirim.
Takim cok iyi form tuttu,eski kötü günlerden eser kalmadi.Transfer ettigim 2 forvet nokta transfer olunca takim daha da iyi oynamaya basladi.Sheridan ciktigi 3 lig macinda 3 gol atarak ne kadar kaliteli bir futbolcu oldugunu gösterdi.Ayrica Ocak ayinin en iyi genc futbolcusu secildi
Adrian da ciktigi ilk macta golle bulustu ama sonra sansiz bir sakatlik gecirdi,1 hafta oynayamadi.Ama yine de ilerisi icin büyük umut o da.
Ligdeki iyi sonuclarin ardindan en yakin takipcimizle olan puan farkini 6ya cikardik.Biraz olsun rahatladik ...
Fa Cupta emin adimlarla yola devam ediyoruz
Yeni transferimiz Adrian !
![]()
Çok iyi transfer olmuş Adrian.22 yaşında ve özellikleri çok iyi.
Baran iyi 2 transfer olmuş. Başarılarının devamını diliyorum.![]()
Tebrikler abi lig süper transferler dede uzmansın valla![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ne kadara aldın
Tesekkürler arkadaslar,transfer konusunda cok titizim,nokta transferler yapmaya calisiyom (:
Adrian`i 4.3 m€ ya aldim.
o kadar paraya çok iyi adam almışsın![]()
Adrian gerçekten harika transfer, tebrikler..
Adrian Harika adammış yav.![]()
Ligde ilk 2 macimizdan berabere kaldik,sonradan toparlandik ve öbür maclarimizi kazanmayi bildik.Bu dönemde Adrian iyi bir performans gösterdi.Bianchi,Martins .. (:
Puan durumu
Fa Cupta tam gaz devam ediyoruz
Sampiyonlar Liginde Fiorentinayi zorlanarak gectik ama Ceyrek finaldeyiz !
Ceyrek Finalde rakip Arsenal !
Bu da takimin son durumu,oyuncularin istatistikleri,form durumuna bakabilirsiniz
![]()
Kariyer harika, kadro bir harika zaten, başarılar dilerim![]()
Ovvv Fiorentina maçı ne olmuş öyle yawTebrikler.
Harika kadron var..Basarılar baran...
Adrian güzel bi transfer olmuş.Ligi çoşturmuşsun..Fiorentina maçları süper.Arsenalide elersin..Tebrikler
süper gidiyosun
Adrian transferi işine çok yarayacak. Başarılı olacağına adım gibi eminim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Adrian bomba! Arsenal'e de patlar bencesüper kariyer yaw iyi ki bırakmışsın GS'yi
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Tebrikler abi lig süper şampiyonlar liginde de Fio maçı süper olmuş.
Ligde iyi gittigimizi artik söylememe gerek yok herhalde1 mac eksigine ragmen lideriz.
Sampiyonlar ligi ceyrek finalinde Arsenali elemeyi basardik ! Yari finaldeyiz,az kaldi kupaya,git gide yaklasiyoruz !
Fa cupta da eledik ArsenaliBiz biktik onlari elemeyi,onlar bikmadi bizden elenmeyi
Finaldeki rakibimiz ManU !
Ardi ardina 4 kere Arsenalle karsilasmamiz enstantane konusu![]()
Bütün kupaları alda gel kanka..
So what?
Saike
Aynen devam Baran. Özellikle CL'yi bekliyoruz.![]()
naaptın be baran
yenmişsin herkesi![]()
EmperoR gerçekten çok iyi kariyer..
İnsan bir teşekkür eder be yazık yazık![]()
![]()
Süper Baran. Verdiğim taktikler işe yaramış![]()
Gerçekten süper bir kariyer.Herkesi yenmişsin.Kupalarda gelir inşallah.
Harika süper abi tebrikler.
Süper.
...
sene sonunda chelsea veya man. utd. den teklif gelirse gidermisin diye bi soru sormak istiyorum. Ben olsam giderdim de
sana sadece bu ikisi yakışır da
süpersin