ŞOK ŞOK ŞOK….
Fenerbahçe Spor Klübü bugün yaptığı açıklamayla Zico ile yolların ayrıldığını bildirdi.Klüp içinde konışulana göre Fenerbahçe’nin yeni hocasının 30 yaşında ve hiç bir tecrübesi olmayan Umut Şenel.
FENERBAHÇE’nin yeni teknik direktörü Umut ŞENEL!!!
Fenerbahçe bugün yeni teknik direktörü Umut Şenel’le 1 yıllık anlaşma imzaladı.Umut Şenel’in çok genç(30 yaşında) ve tecrübesiz olması taraftarların bu transfere sıcak bakmamasına neden oldu.Umut Şenel sözleşme izmlazadıktan sonra yaptığı açıklamada :
Evet.Taraftarlarımızın tepkisinin haklı olduğunu düşünüyorum.Tecrübesiz ve genç olmam onlar için bir sorun .Ancak 30 yılımın 20 yılını amatör olarak futbolun içinde geçirdim.Ve buraya,bu göreve özellikle Fenerbahçe’nin özlediği avrupa başarısını yakalamak için geldim.Taraftarlarım sabredip bana 3 ay süre verirlerse umarım bu kulüpte çok uzun ve güzel günler geçireceğim.
(Hazırlık maçları geliyor...)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçenin yeni taktiği 4-1-3-2 mi?
Fenerbahçe yeni teknik direktörü Umut Şenel ile ilk hazırlık maçına çıktı.Bu maçta Fenerbahçe sahaya 4-1-3-2 dilişi ile çıktı.Savunma hataları dikkat çekti.
evet işte kullanmayı düşündüğüm taktiğim..
A.wien :3 Fenerbahçe :3
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi dilekleriniz için teşekkürler pek ümitli değilim aa bakıcaz.bu arada resimlerin küçük önizlemeli olması için e-mail formatında mı olsun dicez .. sadece link olunca olmuyor da
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe’de tehlike çanları!!
Fenerbahçe ikinci hazırlık maçında çok üstün oynamasına rağmen gol yollarındaki kısırlığı nedeniyle mağlup oldu.
Nordhom : 1 Fenerbahçe : 0
http://img91.imageshack.us/img91/3181/nordhamfbbi2.jpg