-
Arsenal'de bırakmak istiyor
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in başarılı orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, kariyerini Arsenal'de tamamlamak istediğini ifade etti.
İspanyol futbolcunun geçtiğimiz ay ülkesine dönmek istediği iddia edilmiş ardından da ismi Real Madrid ve Barcelona ile sık sık anılmıştı. 16 yaşındayken ilk 11 oyuncusu olabilmek için Barcelona'dan ayrılan Fabregas'ın ise, Arsenal'de mutluluğu günden güne artıyor.
Arsenal'in bu yıl sergilediği müthiş performansın mimarlarından biri olan 20 yaşındaki futbolcu, İspanya'ya dönmeyi şimdilik aklından çıkarmış durumda. The Sun gazetesine yaptığı açıklamada: ''İngiltere'ye geldiğimde amacım, bir gün mutlaka İspanya'ya geri dönmekti. Fakat gerçek şu ki; burada her geçen gün daha mutlu oluyorum. Londra'yı seviyorum, kulübümü seviyorum ve insanları seviyorum'' diyerek İspanyol devlerini üzdü.
Kariyerini Arsenal'de noktalamak istediğini belirten Fabregas: ''Gerçeği söylemek istiyorum. Bu kulübe her dakika daha fazla bağlanıyorum ve burada çok uzun süre kalmak istiyorum. Kariyerim boyunca...'' dedi.
Arsenal'e neden geldiğini de anlatan Wenger'in gözbebeği: ''İspanya Ligi'nde oynama şansım yoktu. Ben futbolu İngiltere'de tanıdım ve burada Fabregas oldum. Burada futbol bir tutku. Oyun olarak bana çok uygun. Hızlı ve bol atak şeklinde oynanıyor. İşte ben bunu seviyorum'' dedi.
-
Bence bir gün İspanyaya döner ama uzun yıllar arsenalde kalacağı kesin gibi
Mesaj Yetkileri