Sayfa 81 / 492 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Drogba Durmuyor: 4-0

Drogba Durmuyor: 4-0
    Premier League'nin 12.hafta mücadelesinde Chelsea evinde oynadığı Watford maçını 4-0 kazanırken üç gol bir asist yapan Didier Drogba mükemmel performansıyla parmak ısırttı.

Chelsea'nin gollerini 27,36 ve 69. dakikalarda Drogba atarken 52. dakikadaki golü Drogba'nın pasında yıldız futbolcu Shevchenko kaydetti.

90 dakika sahada kalan Fildişi Sahilli oyuncunun yükselen performansı devam ediyor. Barcelona ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında son dakikada Nou Camp'ta Barcelona'yı yıkan golü atan yıldız futbolcu takımına en üst seviyede katkı sağlıyor.

Anelka'nın 90 dakika sahada kaldığı mücadele ise Bolton Wanderers, Sheffield United deplasmanında 2-2'lik sonuç alarak haftayı 1 puanla kapattı.

İngiltere Premier League'ne bu akşam oynanacak Blackburn Rovers-Manchester United maçıyla devam edilecek. Yarın ise Arsenal-Liverpool ve Reading-Tottenham maçları var.

İngiltere Premier League'nde toplu sonuçlar:

Manchester City 0 - 0 Newcastle Utd
    Chelsea 4 - 0 Watford
    Everton 0 - 1 Aston Villa
    Middlesbrough 1 - 0 West Ham United
    Portsmouth 1 - 1 Fulham
    Sheff Utd 2 - 2 Bolton
    Wigan 3 - 2 Charlton

Her takımın isteyeceği türden bir santrafor...

Sevgili Hamza abi'nin de dediği gibi medyamıza haber kalmıyacak : (

Fmde seni isteyince takimi kücümsüyon ama

Adriano umarim eski günlerine döner,formda bir Adriano dünyanin en iyi forvetlerinden birisidir.Man City onun icin iyi bir tercih olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Manchester United Ganalı’yı kaptı

Burnley, Ganalı harika çocuk John Cofie’nin Manchester United’a transfer olduğunu açıkladı.

Ganalı genç oyuncu John Cofie, Sir Alex Ferguson’un takımı Manchester United’a transfer oldu. 15 yaşındaki Ganalı oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini açıklaması üzerine devreye giren Kırmızı şeytanlar bu oyuncunun işini bitirdi.

Cofie’nin eski takımının yöneticisi Brendan Flood “Oyuncumuz Burnley’e geri dönmek istemiyordu ve bizim de onu burda tutma şansımız yoktu. Cofie sonunda kendisini isteyen kulüplerden birine gidecekti biz de en iyi seçeneğin Manchester United olduğuna karar verdik. Onu güzel bir gelecek bekliyor ve umarım gelecek yıllarda da kulübe onun kalitesinde oyuncular kazandırabiliriz” diye konuştu.

Yapılan anlaşmada bundan sonraki yapılan transferlerin %25 inin oyuncunun eski kulübüne verilmesi şartı da mevcut. Cofie, Burnley Kulübüne geçen yaz, Almanya’daki bir turnuvada etkili oyunu sonucu dikkatleri çekinde transfer olmuştu. Burnley kulübünün, Liverpool’un yaklaşık 350.000 Avro civarında olduğu tahmin edilen bir teklifini geri çevirdiği de söyleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ferguson'un gözü bir türlü doymuyor piyasa genç bırakmıcak

Ne şanslı çocuklar var yaw

Default Arsenal'de bırakmak istiyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in başarılı orta saha oyuncusu Cesc Fabregas, kariyerini Arsenal'de tamamlamak istediğini ifade etti.

İspanyol futbolcunun geçtiğimiz ay ülkesine dönmek istediği iddia edilmiş ardından da ismi Real Madrid ve Barcelona ile sık sık anılmıştı. 16 yaşındayken ilk 11 oyuncusu olabilmek için Barcelona'dan ayrılan Fabregas'ın ise, Arsenal'de mutluluğu günden güne artıyor.

Arsenal'in bu yıl sergilediği müthiş performansın mimarlarından biri olan 20 yaşındaki futbolcu, İspanya'ya dönmeyi şimdilik aklından çıkarmış durumda. The Sun gazetesine yaptığı açıklamada: ''İngiltere'ye geldiğimde amacım, bir gün mutlaka İspanya'ya geri dönmekti. Fakat gerçek şu ki; burada her geçen gün daha mutlu oluyorum. Londra'yı seviyorum, kulübümü seviyorum ve insanları seviyorum'' diyerek İspanyol devlerini üzdü.

Kariyerini Arsenal'de noktalamak istediğini belirten Fabregas: ''Gerçeği söylemek istiyorum. Bu kulübe her dakika daha fazla bağlanıyorum ve burada çok uzun süre kalmak istiyorum. Kariyerim boyunca...'' dedi.

Arsenal'e neden geldiğini de anlatan Wenger'in gözbebeği: ''İspanya Ligi'nde oynama şansım yoktu. Ben futbolu İngiltere'de tanıdım ve burada Fabregas oldum. Burada futbol bir tutku. Oyun olarak bana çok uygun. Hızlı ve bol atak şeklinde oynanıyor. İşte ben bunu seviyorum'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence bir gün İspanyaya döner ama uzun yıllar arsenalde kalacağı kesin gibi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6fSu31E-v70[/YOUTUBE]

Tim cahiLL`in muhteşem Roveşatasını burdan izLeyebiLirsiniz.Harika bir direniş,müthiş takip kusursuz bitiriş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Benitez: "Reina istese gol de atabilir"

Liverpool’un kalesini koruyan başarılı kaleci Pepe Reina, Cumartesi günü oynanan Fulham maçında Kızıllar’ın açılış golünün pasını vermişti. Herkes İspanyol kalecinin asıl işinin gol yememek olduğunu biliyor ancak teknik direktör Rafael Benitez, kalecinin oyun kurma özelliğinin de olduğunu belirtiyor.

Geçtiğimiz Cumartesi Fulham karşısında 80 dakika boyunca zor anlar yaşayan Liverpool kendilerine yakaşık 35 milyon avroya mâlolan oyuncuları Fernando Torres’in oyuna girmesiyle öne geçmesini bildi.

Torres’in golü, Kızıllar’ın kalecisi Pepe Reina’nın rakip defansı kitleyen uzun pasıyla geldi.

Liverpool patronu Rafael Benitez, maç sonunda yaptığı açıklamada Reina’nın asist yapmasına şaşırmadığını ve bu tip şeyleri antremanda da yaptığını belirtti ve şunları söyledi:

“Reina kaleci olmasının dışında oyunu çok iyi okuyan bir oyuncu. Torres’e attırdığı gol bunun en büyük kanıtı.”

Bugünlerde bir çok kişi artık kalecilerin görevinin sadece gol kurtarmak olmadığını ve buna ek olarak oyun kurmak veya asist yapmak gibi özelliklerinin de olması gerektiğini savunuyor. Rafa da bu görüşe katılıyor ve Reina’nın dünyanın sayılı kalecilerinden olduğunu düşünüyor.

Benitez kalecisini şu sözleriyle övmeye devam etti:

“Günümüz futbolunda artık kalecilerin bu tip özellikleri edinmesi gerekiyor. 100 kere top kurtarabilirsiniz ancak buna ek olarak bir şeyler yapmazsanız diğerlerinden farkınız olmaz.”

Teknik direktör Benitez’in dışında Reina’yı öven bir isim de aynı zamanda Cumartesi akşamı Liverpool’un ikinci golüne imza atan takım kaptanı Steven Gerrard oldu:

“Oyunu başlatmak için topu sadece ileri atmıyor. Nerede dizildiğimizi görüp paslarını ona göre veriyor ve bu sayede çok daha etkili olabiliyoruz. Bu nedenle Reina’nın çok kaliteli bir kaleci olduğunu düşünüyorum.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Wenger’in aklı şimdiden Ocak ayında

Pazartesi oynanan Reading maçındaki galibiyetle Premier Lig’de tekrar liderlik koltuğuna oturan Arsenal’in patronu Arsène Wenger, daha şimdiden Ocak ayındaki transfer dönemini düşündüğünü ve takıma katkı yapılması gerektiğini söyledi.

3-1'lik Reading galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Arsène Wenger, transfer döneminin açılmasına daha bir buçuk aylık gibi bir süre olmasına rağmen aklının orda olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Transfer yapmamız imkansız değil. Herhangi birini takıma almayı kesinlikle düşünmüyorum ancak kaliteli birini alma imkanı bulursam bunu kaçırmam.”

Transfer hakkındaki düşüncelerini bu şekilde ortaya koyan Fransız teknik adam, Arsenal’in hangi bölgede adama ihtiyacı olduklarını açıklamayı ise reddetti.

Ayrıca her zamanki gibi takım içerisindeki bir çok oyuncuyla tekrar anlaşan Arsenal’de çok tepki alan Jens Lehmann’ın geleceğiyse merak ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Saha: “Sahalara dönmek güzel”

Manchester United’ın ve Fransa Millî Takımı forveti Louis Saha, kulübünün Blackburn Rovers’ı 2-0’la geçtiği maçla sahalara döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Raymond Domenech'in en son belirlediği Fransa kadrosunda yer alamayan Louis Saha, Manchester United formasını yeniden giymeye başlayacağı için mutlu. Bu sene ikinci kez ilk 11’deki yerini alan Saha, Fransa’nın meşhur spor gazetesi L'Equipe'e şunları söyledi:

“Oynamayalı uzun zaman olmuştu, tekrar sahalara dönmek çok güzel. Roma maçında da ilk 11’deki yerimi almıştım ama iyi oynayamamıştım. Wayne Rooney'nin sakatlığı bana fırsat oldu, kadromuzun genişliğinin avantajlarını da bu gibi durumlarda görebiliyoruz. Blackburn maçı benim için olumlu geçti. Gol atmadığım için kendimi eleştiremem; nitekim önemli olan takımın kazanması…”

Saha 2004’te Old Trafford’a ayak bastı. 3 sene içinde sakatlıklarla uğraşsa da taraftarın sevdiği oyunculardan biri olmayı başardı. Oyuncunun sözleşmesi 2010’a kadar devam ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Eriksson'dan Adriano'ya ret!

Ocak ayındaki transfer döneminde Manchester City'ye gitmek istediğini açıklayan Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano'ya City menajeri Svenn Goran Eriksson'dan onay çıkmadı. İsveçli teknik adam, böyle bir düşüncesinin olmadığını açıkladı.

Ligtv'nin haberine göre; sezon başında Reggina'dan transfer ettiği Rolando Bianchi'yi İtalya'ya geri göndermesi beklenen Eriksson, Adriano'yu almak gibi bir planı olmadığını söyledi. İnsanların City'nin çok parası olduğu için her türlü transferi yapabileceğini düşündüğünü kaydeden Eriksson, "Transfer piyasasına gireceksek alacağımız isim büyük bir şampiyon olabilir" dedi. İsveçli teknik adamın, Adriano'nun egosu nedeniyle 25 yaşındaki futboluyu istemediği kaydedilirken, son dönemdeki düşük performansının da City yolculuğunu engellediği iddialar arasında.

Eriksson, Bianchi'den memnun olmadığı yolundaki iddiaları da yalanlayarak, yeni transfer döneminde İtalyan yıldızı hiçbir yere göndermeyeceğini de ifade etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Arsenal Premier Lig'de 1000 golü aştı

Pazartesi akşamı 3-1 kazanılan Reading maçından sonra Arsenal’de Premier Lig’de 1000 gol barajını aşan kulüpler arasına girdi.

Reading maçında takımının 2. golünü kaydeden Emmanuel Adebayor aynı zamanda Arsenal’in de 1000. golünü atmış oldu.

1992’de Premier Lig’in kurulmasından sonra Arsenal 1000 gol barajını aşan ikinci kulüp oldu. İngiltere’nin 4 büyük kulübü listenin ilk 4’ünde yer alıyor. Liverpool ve Chelsea’nin de önümüzdeki sezon barajı aşması bekleniyor. Premier Lig’de rakiplerinden bir sezon daha eksik oynamasına rağmen Newcastle da 5. sırada yer alıyor. Bu sezon tüm maçlarında gol atan Arsenal, 1163 gollü Manchester’ın arkasında 2. sırada yer alıyor.

Takım Maç Gol Maç başına gol sayısı
    Manchester United 595 1163 1.95
    Arsenal 594 1001 1.69
    Liverpool 594 944 1.59
    Chelsea 595 931 1.56
    Newcastle 552 818 1.48

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Arsenal Premier Lig'de 1000 golü aştı

Pazartesi akşamı 3-1 kazanılan Reading maçından sonra Arsenal’de Premier Lig’de 1000 gol barajını aşan kulüpler arasına girdi.

Reading maçında takımının 2. golünü kaydeden Emmanuel Adebayor aynı zamanda Arsenal’in de 1000. golünü atmış oldu.

1992’de Premier Lig’in kurulmasından sonra Arsenal 1000 gol barajını aşan ikinci kulüp oldu. İngiltere’nin 4 büyük kulübü listenin ilk 4’ünde yer alıyor. Liverpool ve Chelsea’nin de önümüzdeki sezon barajı aşması bekleniyor. Premier Lig’de rakiplerinden bir sezon daha eksik oynamasına rağmen Newcastle da 5. sırada yer alıyor. Bu sezon tüm maçlarında gol atan Arsenal, 1163 gollü Manchester’ın arkasında 2. sırada yer alıyor.

Takım Maç Gol Maç başına gol sayısı
    Manchester United 595 1163 1.95
    Arsenal 594 1001 1.69
    Liverpool 594 944 1.59
    Chelsea 595 931 1.56
    Newcastle United 552 818 1.48

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Petit: "Anelka Bolton’dan ayrılabilir"

Bir dönem Fransa millî takımı forması da giyen Emmanuel Petit, Nicholas Anelka’nın yakında Bolton Wonderers’tan ayrılacağını düşünüyor.

Nicolas Anelka’nın millî takım ve Arsenal’de beraber forma giydiği Emmanuel Petit, sık sık takım değiştiren Fransız oyuncunun yeni bir sözleşmeye imza atacağını öne sürdü.

Premier Lig’e kötü bir başlangıç yapan Bolton Wanderers, ligin son sıralarına demir atmıştı.

Sam Allardyce’ten sonra Sammy Lee’yi de gönderen İngiliz kulübü, yeni hocası Gary Megson’la da galibiyet yüzü görmedi.
    Büyük takımlarda forma giymek istediğini belirten Anelka’nın adı Chelsea ve Manchester United gibi kulüplerle geçmişti. setantasports.com’a yazdığı blogunda Petit, Anelka’nın yakın zamanda Bolton’dan ayrılacağını açıkladı.

"Nico [Anelka] çok iyi bir golcü olmasına rağmen büyük bir kulüpte oynamıyor. Millî takıma döndüğünden beri hiçbir maçı boş geçmedi. Avrupa’da birçok kulübün onu izlediğini biliyorum. İstatistikleri çok iyi. Yakın zamanda Bolton’dan ayrılacağını düşünüyorum.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Petit: "Anelka Bolton’dan ayrılabilir"

Bir dönem Fransa millî takımı forması da giyen Emmanuel Petit, Nicholas Anelka’nın yakında Bolton Wonderers’tan ayrılacağını düşünüyor.

Nicolas Anelka’nın millî takım ve Arsenal’de beraber forma giydiği Emmanuel Petit, sık sık takım değiştiren Fransız oyuncunun yeni bir sözleşmeye imza atacağını öne sürdü.

Premier Lig’e kötü bir başlangıç yapan Bolton Wanderers, ligin son sıralarına demir atmıştı.

Sam Allardyce’ten sonra Sammy Lee’yi de gönderen İngiliz kulübü, yeni hocası Gary Megson’la da galibiyet yüzü görmedi.
    Büyük takımlarda forma giymek istediğini belirten Anelka’nın adı Chelsea ve Manchester United gibi kulüplerle geçmişti. setantasports.com’a yazdığı blogunda Petit, Anelka’nın yakın zamanda Bolton’dan ayrılacağını açıkladı.

"Nico [Anelka] çok iyi bir golcü olmasına rağmen büyük bir kulüpte oynamıyor. Millî takıma döndüğünden beri hiçbir maçı boş geçmedi. Avrupa’da birçok kulübün onu izlediğini biliyorum. İstatistikleri çok iyi. Yakın zamanda Bolton’dan ayrılacağını düşünüyorum.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Riise Aston Villa'ya tenezzül etmiyor

Liverpool'un Norveçli defans oyuncusu Aston Villa'ya transfer olduğu iddialarını kesin bir dille reddetti.

Sezona oldukça kötü başlayan ve Liverpool'dan ayrılacağı dedikoduları iyiden iyiye yayılan Riise Aston Villa'ya gideceği yönündeki iddiaları yalanladı.

Riise konu hakkında şunları söyledi:

"Millî takımım için memleketindeydim. Norveç'te Liverpool çok popülerdir. Beni gören herkes bu dedikoduları sordu durdu, onlara bunları külliyen yalan olduğunu söylemekten dilimde tüy bitti.

Sözleşmemin daha 18 ayı var ve hiçbir yere gitmeye niyetim yok. Liverpool hayallerimin takımıydı; ben buraya aitim. Eğer Liverpool'da oynuyor olmasaydım şu anki kaliteme ulaşamazdım gibi geliyor. Kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpoolde banko oynarken neden gitsin ki ....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfer döneminde değiliz şu an istiyorum dese bir çok rakip çıkacak böyle demesi normal yoksa Adrianoyu kim istemez

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default United'ın Roma tedirginliği...

İtalya liglerinde son günlerde bir taraftarın ölümüyle sonuçlanan gelen şiddet olayları, Manchester United yetkililerini de tedirgin etmeye başladı.

Şampiyonlar Ligi'nde 12 Aralık'ta Roma'yla deplasmanda karşılaşacak olan İngiliz ekibi Manchester United'da tedirginlik hakim. Kulüpten yapılan açıklamada, taraftarlar Roma deplasmanı öncesi uyarılırken, maça gitmeyen taraftarların bilet paralarının iade edileceği ifade edildi. Yaklaşık bin 800 taraftarın Alex Ferguson ve öğrencilerini İtalya'da yalnız bırakmayacakları belirtilirken, yaşanan son olayların ardından kulüp yetkilileri taraftarlara dikkatli olmaları çağrısında bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl oynanan Roma-Manchester United karşılaşmasında yaşanan şiddet olaylarını da hatırlatan yetkililer, İngiltere Dışişleri Bakanlığı ve UEFA'ya da konuyla ilgili danışılacağını vurguladı.

13.11.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir şey olmaz önlemler alınır herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Anelka gerçekten süper bir forvet daha iyi takımlarda oynayacak kapsiteye sahip

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Taraftarlardan değil bence Roma'nın kendinden korksalar kendileri için daha hayırlı olur. Zira ben hala Galatasaray maçında yaşanan olayları hatırlıyorum. Orada taraftar en masum olanlardı.

Anlayan anladı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Anelka dünyanın en iyilerinden biri bana göre, daha büyük kulüpleri hakediyor. Ancak daha önceleride gördük, nedense büyük kulüplerde uyum sorunu yaşıyor galiba, dikiş tutturamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gideceği takımdan ayrılmasıda uzun sürmez. Anelka sorunlu bir futbolcu her gittiği takımda 2 sezonu tamamlayamadan gidiyor.

Allah yeni takımına sabır versin.

Petit gibi bir oyuncuyu özlüyoruz vallahi konu dışı oldu ama

Nesil
    2006

Gittiğine üzülüyorum. Ama Bolton'dan iyi oynadığı için değil, gitmesi gerektiği için gidiyor. Anelka hiçbir kulüpte uzun süreli oynayamaz. Ama kalitesini kimse tartışamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yahu Anelka Anelka Anelka bu adam için hatta ayı bir bölüm '' Anelka Haber , Sohbet '' bölümü falan açsak tam süper olacak.

Gidecekse gitsin artık.

Mesaj Yetkileri