1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Turksportal Offical Skin Final Versiyon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

skin gayet güzel eline sağlık...ama sarı ve kırmızı kartları pek anlayamıyorum bardan...eskisi gibi sarı olduğunda bar sarı kırmızı olduğunda kırmızı olsaydı güzel olurdu...

Lightbulb

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    skin gayet güzel eline sağlık...ama sarı ve kırmızı kartları pek anlayamıyorum bardan...eskisi gibi sarı olduğunda bar sarı kırmızı olduğunda kırmızı olsaydı güzel olurdu...
    Extra'dan Update'lenebilir O Durum İlerki Gunlerde simdilik Farklı Calısmalar'da Bulunuyorum ...

Farklı Arkaplan Kullanmak icin

C:\Documents and Settings\Gokhanoz\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\skins\tsi\graphics\backgrounds

İnorax Yaptıgı arkaplanın ismini default olarak deiştirip kullanabilirsiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gokhanoz View Post
    Extra'dan Update'lenebilir O Durum İlerki Gunlerde simdilik Farklı Calısmalar'da Bulunuyorum ...

Farklı Arkaplan Kullanmak icin

C:\Documents and Settings\Gokhanoz\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\skins\tsi\graphics\backgrounds

İnorax Yaptıgı arkaplanın ismini default olarak deiştirip kullanabilirsiniz...
    teşekkürler kendim bulduğum bu background u png formatına çevirip kullanıyorum gayette güzel oldu...eline sağlık...

Mesaj Yetkileri