1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: İsveç'te Yılın Ortasahası Linderoth

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Linderoth çalışkan bir oyuncu.Ama çok şanssız bayağı sakatlık yaşadı bu sene. Ligimizin en iyi ön liberolarından.
    Şanssızlık mı, rakiplerin kasti tekmeleri mi? Buna içten cevap verelim, taraftar kimliğini bir tarafa bırakarak. Lütfen!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Şanssızlık mı, rakiplerin kasti tekmeleri mi? Buna içten cevap verelim, taraftar kimliğini bir tarafa bırakarak. Lütfen!
    Tamam, Fenerbahçeli yöneticilerin emriyle Linderoth'u öldürmeye yönelik faul yapılıyor.

Bunu mu dememi bekliyorsun anlamadım ki. Ben mesajımda fanatikliğe dair birşey göremedim de.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Tamam, Fenerbahçeli yöneticilerin emriyle Linderoth'u öldürmeye yönelik faul yapılıyor.

Bunu mu dememi bekliyorsun anlamadım ki. Ben mesajımda fanatikliğe dair birşey göremedim de.
    Yahu ben sana fanatiklik yapıyorsun mu dedim. Ya da fauller Fenerbahçe'nin emriyle yapılıyor mu dedim. Tek dediğim Linderoth olsun, Lincoln olsun bu tip oyuncular gereksiz sertliklere maruz kalıyor. Ama lafı istediğin tarafa çekerek beni zor duruma düşürmeye çalışıyorsun aklınca.

Mesaj Yetkileri