Middlesborough'a güveniyorum![]()
Newcastle hem takım hemde menajer olarak favorim.
InsAllah bu kariyer de sorun cikmaz
Favorim eski takimim Man City,ücünüz de küme düsersiniz
Saka bir yana Imami sansli görüyom...
Muhteşem üçlü.
Başarılar.
3 takım da küme düşer.![]()
mertcan bırakmaz inşallahBu arada favorim Fenerbahçe'li kardeşlerin onlar kendilerini biliyo
![]()
Favorim kesinlikle Kerem başarılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
favorim yine kerem![]()
+18 ise ben konuya takılmiyim pek fazla..![]()
So what?
Saike
Başarılar Beyler
Imam o takımı küme düşürür şimdiden söylüyorum
Everton'un Düzenlediği Turksportal KAP Başlıyor
Yarı Final Programı
Everton-Aston Villa
Everton Reserves-Nevcastle United
Bu kariyeri çok beklediniz.Büyük badireler atlattınız ama helal olsun yine yapmak için konuyu açtınız.Eğer bu kariyerde yarıda kalırsa Mertcan'ın siteden BAN'ını talep edeceğim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Everton favorim güveniyorum Fenerbahce_1907 sana![]()
Mertcan yine mi ortak kariyerArtık başarılar dilemek yerine uzun soluklu olmasını dilemek daha doğru olur.
Başarılar üçünüze de![]()
Ezdin mi?Saçmalama Oğuzhan Howard denilen kazma kaleci Agbbonlahor'u çalımlamaya kalktı kaptırdı adamın boş kalee attı 2.golde yine Agbonlahor'a asist yaptı Agbonlahor boş kaleye attı bunlarıda yazsaydın keşke.
imam takımı küme düşürür fovorim kerem![]()
Sergey İgnashevich Everton'da
![]()
Imam dağılmışın![]()
Kerem iyi başlamış.
Başarılar dilerim üçünüze deFavorim Kerem ama zorlu geçeceğe benziyor.Belli olmaz
![]()
Başarılar favorim KeremGüçlü Ekibi ve engin tecrübesiyle İlk 2'yi Zorlayacaktır
![]()
Ever Banega Everton'daBoca Juniors'un yıldızı Banega 2.9 milyon pound karşılığında kulübümüzle 4 yıllık sözleşme imzalamıstır.
Beyler öncelikle hepinize başarılar. Favorim Newcastle tabiki bide gal abermana bir bakın derim israilli bende ingiltere kariyerine başladım da new castle aldı bu adamı
Newcastle favorım başarılar