Bende çok üzülüyorum Riquelme'nin bu durumuna harika bir oyuncu aslında en azından başka takımlarda oynasa izleyebilsek çok güzel olucak ama sanırım Villareal'in istediği bonservis fazla..
Bende çok üzülüyorum Riquelme'nin bu durumuna harika bir oyuncu aslında en azından başka takımlarda oynasa izleyebilsek çok güzel olucak ama sanırım Villareal'in istediği bonservis fazla..
yoksa villareal demi real sociedad gibi olcak o kadar iyi kadroları var
Torres özellikle çok iyiydi.Bu sene zate At.Madrid i üst sıralara girer diyodum ama son haftalarda kötü sonuçlar alıyolardı bu maç çıkış oldu
[SIGPIC][/SIGPIC]
Riquelme bugün bütün büyük takımlarda oynayabilecek düzeyde ama hem kişisel hemde klüp sorunları yüzünden son senelerde kariyeri boşa akıyor Yazık
BaşkanLa araLarında ki probLemLerden doLayı oynatıLmıyor.Başkanın kesin taLimatı var.
Onu izLemekten bizi mahrum ettiği için zaten hiç sevmiyorum viLLareaL`i.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Roberto Carlos, vatandaşı Marcelo’nun çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve Real Madrid’de kendi yerini rahatlıkla dolduracağına inandığını söyledi.
As gazetesine Carlos şunları söyledi:
"Sol kanadım emin ellerde. Marcelo çok ilginç bir oyuncu, çok hırslı ve sanki 40 yıllık Madrid’li gibi oynuyor. O benim mevkiimde oynadığı için gözüm arkada kalmıyor. Madrid’de uzun yıllar çok mutlu oldum ve veda ettiğim günü unutamıyorum. Atmosfer harikaydı ve stadda herkes benim adımı haykırıyordu."
Bu sene Bernd Schuster’in gözdelerinden olan Marcelo, 1000 dakikadan fazla forma giydi.
Vatandaşına kıyak geçmiş söyledikleri gerçekleri yansıtmıyor![]()
Riqeulmeye gerçekten bende çok üzülüyorum madem orda oynayamıyor onu Kayseriye bekleriz![]()
Böylesine harika bir futbolcu nasil oynatilmaz aklim almiyorVillarreal`den nefret ediyorum ben de!
Maalesef bir Roberto Carlos ışığı göremedim kendisinde daha.....
Mallorca maçında kendisini ilk defa seyretme fırsatı buldum Carlos'un yerini dolduracak gibi gözükmüyor. Yenen golün birinde yaptığı çok bariz hatayı artık amatör futbolcular yapmıyor.
FM 2007'de bir efsaneydi kendileri, umarım gerçekte de kendini geliştirir de Carlos abisinin yerini alır.. (:
Getafe kulübü kalecisi Óscar Ustari’yi ilk 11’de oynayabilmesi için başka bir kulübe verme kararı aldı.
Arjantinli millî oyuncu yaz döneminde 6 milyon avro’ya Independiente’den Getafe’ye transfer olduğunda herkes onun ilk kaleci olacağını sanmıştı.
Ne var ki Abbondanzieri kalmaya karar verince Ustari yedek kaldı ve bu sezon sadece 2 maçta forma giyebildi.
Kulüp başkanı Ángel Torres, oyuncunun yedekte oturmasının haksızlık olduğunu ve Ocak ayında kendisini satma ya da kiralama yoluna gideceklerini söyledi. Torres şöyle konuştu:
"Durumu gözden geçireceğiz ancak Ustari yedek kalmaya devam edemez. Ya bir takım onu alacak ya da kiraya vereceğiz. Ona bir yatırım yaptık, ayrıca Pato da yaz ayında takımdan ayrılacağını söylemişti ancak bu olmadı.
Şu anda oyuncuya resmî bir teklif yok ancak İngiltere, İtalya ve İspanya’da bazı büyük takımların kaleci aradıklarını biliyoruz ve bu kaleci Ustari olabilir."
Ustari ileride iyi bir kaleci olabilir, gelişmesi içinde maç tecrübesi edinmesi lazım. Getafe başkanı çok akıllıca ve objektif düşünmüş, tebrik etmek lazım..
Biz kendisine talip olabiliriz aslında..![]()
Ustari bize gel![]()
ustari iyi kaleci yani fme guvenerek soyluyorum bunu cunku fm cok iyi arastırmalar yapıyo ve cogu potansiyel yıldızları gercekten yıldız oluyo kiraya verilmeli bence seneye cok basarılı olur getafede
ustari süper kaleci bencede kiralanması veya satılması doğru karar
17 lik bojan
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54mKfU[/YOUTUBE]
dünyanın en iyi futbolcusu messi
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-Mavz5RI-wg[/YOUTUBE]
Mourinho'yu istiyor!
İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, eski Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'ya olan ilgilerini açıkladı.
Madrid temsilcisinin şu an başında olan Javier Aguirre, takımı ile 6. sırada bulunuyor. Atletico Madrid, geçtiğimiz sezonu da 7. sırada bitirmişti. Fakat başkan Cerezo, Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyor ve Vicente Calderon Stadyumu'na Jose Mourinho'yu getirmek istiyor.
Portekizli teknik adamın bir İspanyol veya İtalyan takımı çalıştırmak istediğini belirtmesinin ardından, Cerezo Mourinho'yu takımın başında görmek istediklerini resmen açıkladı. Başkan, A Bola'ya yaptığı açıklamada: ''Jose Mourinho çok büyük bir teknik direktör ve Atletico Madrid büyük teknik direktörlerle ilgileniyor'' dedi.
Mourinho'yu takımın başına getirmeyi hedefleyen Enrique Cerezo, ünlü teknik adamın kadrosuna da başarıya ulaşabileceği Portekizli isimleri katmak istiyor. Takımın başarılı sol kanat oyuncusu Simao Sabrosa'nın yanına Porto'dan Ricardo Quaresma'yı da almak istediklerini belirten Cerezo: ''Quaresma'yı istedik ancak Porto çok yüksek bir ücret belirledi. Biz ise Simao ve Quaresma'yı birlikte oynatmak istiyoruz. Ancak Ricardo henüz çok genç ve hala vaktimiz var'' dedi.
13.11.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Benim Yorumum:Bence mourinho gelse süper olur bu sezon bu takımı şampiyon bile yapar çünkü takım o kapasiteye sahip inşallah gelir bide quaresmayı alırsa ohh![]()
Mourinho'yu istiyor!
İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, eski Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'ya olan ilgilerini açıkladı.
Madrid temsilcisinin şu an başında olan Javier Aguirre, takımı ile 6. sırada bulunuyor. Atletico Madrid, geçtiğimiz sezonu da 7. sırada bitirmişti. Fakat başkan Cerezo, Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyor ve Vicente Calderon Stadyumu'na Jose Mourinho'yu getirmek istiyor.
Portekizli teknik adamın bir İspanyol veya İtalyan takımı çalıştırmak istediğini belirtmesinin ardından, Cerezo Mourinho'yu takımın başında görmek istediklerini resmen açıkladı. Başkan, A Bola'ya yaptığı açıklamada: ''Jose Mourinho çok büyük bir teknik direktör ve Atletico Madrid büyük teknik direktörlerle ilgileniyor'' dedi.
Mourinho'yu takımın başına getirmeyi hedefleyen Enrique Cerezo, ünlü teknik adamın kadrosuna da başarıya ulaşabileceği Portekizli isimleri katmak istiyor. Takımın başarılı sol kanat oyuncusu Simao Sabrosa'nın yanına Porto'dan Ricardo Quaresma'yı da almak istediklerini belirten Cerezo: ''Quaresma'yı istedik ancak Porto çok yüksek bir ücret belirledi. Biz ise Simao ve Quaresma'yı birlikte oynatmak istiyoruz. Ancak Ricardo henüz çok genç ve hala vaktimiz var'' dedi.
13.11.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eVyVNSFAP7k&eurl=http://www.rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=29366&sid=61604072ffb4174efc3f9c8d cdcfec16[/YOUTUBE]
almeria-atletico 0-0
fena maç olmamış kazanmalıydık.son dakikalarda bir topumuz direkten döndü o top kaleye girseydi her şey değişebilirdi.
leo franco bu maçta oynadığı futbolun birazını villarreal maçında oynasaydı geçen hafta fark atardık villarreale.neyse...
heitinga,quaresma,mancini,miguel veloso,bruno alves,salcido,mourinho,diego lopez,jarque basında çıkan yeni transfer haberleri.
Mourinho`yu Madrid`e getirirse Baskan büyük is basarmis olur,Madrid sampiyonluga oynar,cok büyük ilerleme kaydeder.
Valencia'yı reddeden Mourinho'nun Atletico'ya geleceğini sanmıyorum..Eger gelirse yönetim büyük iş yapmış olur..
La Liga'da 10. Hafta geride kalırken, Sevilla'nın deplasmanda Racing Santander'e karşı golsüz berabere kalmasının ardından Zaragoza'yı 3-1 yenen FC Barcelona liderliğe yükseldi.
Konuk ekip Zaragoza'nın 17. dakikada Gabriel Milito ile öne geçmesinin ardından 31. dakikada Ronaldinho 1-1 eşitliği sağladı.
Maçın tamamlanmasına 5 dakika kala ilk golün sahibi Ronaldinho Barça'yı öne geçirirken, uzatma dakikalarında Javier Saviola'dan gelen tartışmalı gol maçın sonucunu belirledi.
Kartların havada uçuştuğu maçta, Barça'da Thiago Motta, Zaragoza'nın tek golünün sahibi Milito kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
La Liga'da alınan toplu sonuçlar;
Barcelona 3 - 1 Zaragoza
Osasuna 1 - 4 Real Madrid
Real Sociedad 1 - 1 Espanyol
Gimnastic 0 - 0 Deportivo
Getafe 1 - 0 Mallorca
Racing 0 - 0 Sevilla
Betis 2 - 1 Levante
Celta 1 - 2 Recreativo
Valencia 1 - 1 Athletic
Atletico 3 - 1 Villarreal
[SIGPIC][/SIGPIC]
Juventus'un yazın transfer ettiği Tiago Cardoso Mendes’e Barcelona’nın takip olduğu iddia edildi.
Barcelona’nın günlük spor gazetesi “Sport”un haberine göre forma şansı bulmakta zorlanan Tiago Mendes’in Claudio Ranieri’yle de arasının gittikçe açıldığı belirtildi. Edmilson’un sakatlığında orta sahaya takviyenin şart olduğunu düşünen Barcelona, yazın Tiago’dan son anda vazgeçip Yaya Toure’yi tansfer etmişti. Portekizli oyuncunun alınırsa Deco, Iniesta ve Xavi’nin ağırlığını koyduğu orta sahaya derinlik getirmesi bekleniyor. Tiago’yu cazip kalan bir başka neden de Şampiyonlar Ligi’nde forma giymemiş olması. Alındığı takdirde Barcelona onun adını daha sonra listeye yazdırabilecek.
Böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum
Gereksiz bir transfer olur.
Yalan haber.Barca klasında bir oyuncu değil.
Yaya Toure'nin gelişiylede savunma yönüde iyi oldu takımın sanmıyorum bu transferin olucağını ayrıca Tiago düşüşte bu aralar...
Atletico Madrid’in ilgilendiğini açıkladığı Portolu kanat oyuncusu Quaresma’nın gönlünün Real Madrid’de olduğu iddia edildi.
Marca gazetesi, İspanya’ya dönmeyi isteyen Quaresma’nın, Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo’nin açık çağrısına rağmen Real Madrid’de oynamak istediği belirtildi. Bir diğer teoriye göre de Quaresma’nın Real’e gitme arzusunu önceden bilen Atletico Madrid, oyuncunun fiyatını arttırmak istiyor.
Ofansif orta saha oyuncu fabrikasına benzetilen Atletico’nun, bir de Quaresma’yı alması ne kadar doğru o da şüpheli. Ancak Portekizli oyuncunun son zamanlardaki müthiş formu göz ardı edilmemeli. 2004’te Barcelona’ya satılan Quaresma, Porto’nun ihraç ettiği getirisi en yüksek olan oyunculardan biri olarak değerini koruyor.