Alttan gelen Bojan Krkic'e dikkat.
Alttan gelen Bojan Krkic'e dikkat.
(/s)
Baran dediğim yolda ilerliyorsun helal olsun sana...
Barça'dan sonraki durak da önemli ama şimdi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İspanya reddedince Arjantin'e gittiğini neden saklıyorsun?Messi + Barca +Arjantin hayrani olmam beni buralara getirdi![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Eğer İspanya-Arjantin arasında bir seçim yaptıysan tebrikler doğru seçim.
Hazirlik maclarinda basarili sonuclar aldik.Man Cityde uyguladigim taktik Barca da tuttu diyebilirim (:
Ligdeki maclara gecelim biraz da
Ilk macimiz Getafeyleydi,zor bir mac oldu,ama Messi 85te sahneye cikti ve orta sahadan getirdigi topu kalecinin üzerinden asirtarak harika bir golün altina imzasini atti.
Zor bir mac olacagini düsündügümüz Sevilla macinda pisikopat bir hakemle karsilastik,Sevillali taraftarlarin hic unutamayacagi bir hakem olacagi kesin bu hakemin.Maci zorlanmadan rahatca kazandik (:
3.macta ben degilde skor konussun
Lige iyi basladik...
Arjantin ile ilk macimda Kamerun ile karsilastik,takimi tanima asamasinda oldugum,taktik yapmaya calistigim bir dönemdi.Skordan cok oynanan futbol önemliydi,fazla memnun olmasam da oynanan futboldan,ileride cok daha olacagimizi söyleyebilirim.
![]()
Kardeş iyi gidiyosun.Barça' Kerlon'u almanı tavsiye ederim..
Boşver Barcelona'yı, Arjantin ile topla tüm kupaları.![]()
Süper gidiyorsun![]()
Bravo Baran.Sevilla'da 3 kırmızı yemiş yoksa 4-0 yenemezdin![]()
Coşmuşun Baran.Şampiyonluk rahat gelir zaten ama hedef Arjantin'le Dünya Kupası olmalı![]()
Barca ile kulüpler düzeyinde,Arjantin ile de Milli takimlar düzeyinde tüm kupalari toplamaya calisacam (:
Sagolasin Oguz.
Haklisin Aygün,Sevilla macinda cok zorlanacagimi hatta puan kaybedecegimi düsünürken böyle rahatca maci almak sasirtti beni (:
Kendi profilini koyarmisin acaba
Taktik özürlü. (:
Yav sallamislar orasini,benim gibi adam taktikten cakmaz mi ?![]()
Valla tipin öyle gösteriyor işte (:
İlhan Mansız ve Nouma'yı takımda görmek isteriz.![]()
hihihi taktiğe bak![]()
40 yaşında olmuşsun Baran![]()
Tamas'ı isteriz Capone'yi isteriz ozaman.
Hadi maçlar gelmiyor mu?![]()
Yav kapatmistim Fmi.Arkadas profil isteyince acmak zorunda kaldik yeniden,öyle 1-2 mac yapip eklerim birazdan![]()
Ne zamandır bakmamıştım. Barca ve Arjantin'in başına geçmişsin. Hayırlı olsun.
Koyduğun için teşekkürler.bu arada taktikten çakmadığınıda gördük![]()
Devamını bekliyoruz Baran abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Takim gercekten muhtesem oynuyor,uzun bir süreden sonra söyle rahat izliyorum maclari,stres yok,dert yok,sadece gol var
Sampiyonlar liginde zayif bir grup geldi,fark atarak maclari kazanmak düstü bana da (:
![]()
Barcelona'da herşey güzelde takım çok gol yiyor gibi Baran bakalım çözebilecekmisin bu sorunu.![]()
gelir gelmez şova başlamışsın![]()