1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: TR FM 2006 v1.0 ile Yaşadığınız Teknik Sorunlar [İLK MESAJIMI OKUMADAN SORU SORMAYIN]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

run time hatası alan arkadaşlar bi kaç kere banada oldu ama galiba sorun orjinal dosyaya kurulmamaktan kaynaklanıyor oyununuzu Crogram files/sport interactive/footbal manager 2006/ dizinine kurup yeniden deneyin run time hatasını büyük olasılıkla almayacaksınız.

Quote Originally Posted by zalayeta
    run time hatası alan arkadaşlar bi kaç kere banada oldu ama galiba sorun orjinal dosyaya kurulmamaktan kaynaklanıyor oyununuzu Crogram files/sport interactive/footbal manager 2006/ dizinine kurup yeniden deneyin run time hatasını büyük olasılıkla almayacaksınız.

dediğin doğru olabilir zalayeta ama panele geliyorum tam işlem yapacağım kapanıyor kendiliğinden.Yani oyunun yerini belirleyeceğim ama yapamıyorum dediğim gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

Quote Originally Posted by SuperStar_1
    dediğin doğru olabilir zalayeta ama panele geliyorum tam işlem yapacağım kapanıyor kendiliğinden.Yani oyunun yerini belirleyeceğim ama yapamıyorum dediğim gibi.

dostum oyunu farklı bi diske attığımda aynısı benimde başıma geldi yer belirlenmiyo malesef yada bizde öle oluyo sen C sürücüsüne kopyala oyunu ama orjinal dizine yada yeniden C ye kur eminim problemin çözülecek.

Mesaj Yetkileri