ben birinci seçeneği seçiyorum sorun olabilir ama daha fazla araştırmacı olaya el atarsa iş çözülebilir ben bu yıl ve önümüzdeki yıl çanakkale dardanalin iç saha maçlarının hepsini izleyeceğim en son saıyer maçını izledim mesela araştırmacılıkta zevkli iştir sanırım elime bir not defterimi alırım karşı takımların oyuncularını ve iyi yaptıkları işleri yazarım araştırmacılık hususunda tecrübesiz olabilirim ama siz bana genel bir ca ve pa standardı koyarsınız ondan dışarıya çıkmam eğer eyüpspor avatarlı arkadaş ta el atarsa 2. lig 1. grubu ikimiz yapabiliriz mesela
üstelik biliyorsunuz ligin ikinci yarısında klasman maçları oynanıyor çanakkale ve eyüp üst gruba yükseleceği için orada diğer gruplarında en güçlü iki takımını değerlendirme imkanımız olabilir
bu işi daha fazla araştırmacıyı kadroya ekleyerek yapabiliriz mesela bir sürü ankarada yaşayan araştırmacı arkadaşımız var rica edelim etimesgut şekersporun maçlarını falan izlesinler buraktan (el hadjiden) rica edelip istanbuldaki ligb takımlarının maçlarını izlesinler ve bu sayede en azından genel bir gözlem yapalım tam gerçek olmasada kayda değer bir şey çıkaralım ortaya
saygılar