Originally Posted by
Ataxman_650
NE DİYOSUN KARDEŞİM , HERKESLE DALGA GEÇEBİLİRSİN AMA GALATASARAYLA ASLA.. BUNA NE SENİN GÜCÜN YETER NEDE FENERBAHÇENİN AKILLI VE SAYGILI OL.
Öncelikle bu şekilde yazamamalısınız.
Büyük harfler ile yazmanın anlamı bağırmaktır ve 100 yıllık bu güzel rekabetteki havayı kimse bozamaz.
Senin söylediklerinden çıkardığım anlam, Galatasaray ile dalga geçilemez, Fenerbahçe ile geçilebilir olabilir mi?Herkesle dalga geçilebilir cümlesi hoş bir cümle olmuyor farkedersin ki.Fenerbahçe olmasaydı Galatasaray, Galatasaray olmasa idi Fenerbahçe olmazdı.
Hiç bir takım ile dalga geçilemez, geçilmesine de asla izin vermeyiz.
Eğer hoşnut değilseniz yazılanlardan "!" işareti ile belirttilen butonu kullanarak şikayetinizi belirtebilirsiniz.Forum kurallarına uymayan bir durumun cezası uygulanacaktır.
Bu güzel rekabeti (sizler için konuşmuyorum, genel anlamda) farkedemeyen o kadar çok kişi var ki, fanatizmin hiç bir yararı yoktur.Herkesin bu durumu farketmesini isterdim.
Burası bir paylaşım yeri ve kişisel tartışmaların hiç bir anlamı yoktur.Bu güzel paylaşım ortamının herkese yararlı olması için kişisel olarak tartışmamanızı rica ediyorum.
Biliyorum ki buradaki herkes bir arada olabilseydi hiçkimse bu şekilde tartışmaz, en ufak bir kavga bile olmazdı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı