Gol atamadılar!!!!
Fenerbahçe süper lig de deplasmanda Konyaspor'a farklı yenildi.Yeni taktik uğurlu gelmedi ancak F.Bahçe maç boyunca üstün bir oyun sergiledi!!Lyon maçı öncesi moraller bozuldu!!

Yarı Final eşleşmeleri!!!
Türkiye kupasında yarı final eşleşmeleri belli oldu.Fenerbahçe yarı finalde Kayserispor ile eşleşti..

Walla uAmurat91 işim çok çok zor.Çok saüğlam bir galibiyet serisi lazım ama zor.Lyon maçı sırada.Birazdan geliyor sonuçlar!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Avrupa'da Üzen Galibiyet!!!!
Fenerbahçe UEFA kupası 2.tur ilk maçında kendi sahasında Lyon ile karşılaştı.Maça fırtına gibi başlayan Fenerbahçe 2-0 öne geçti.Gollerden sonra duran Fenerbahçe karşısında 30.dakikada penaltı kazanan Lyon Serdar'a takıldı. İkinci yarıda baskısını artıran Lyon 86.dakikada 2.penaltısını kazandı ve bu sefer bunu değerlendirdi.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe riskli bir sonuçla rövanşı beklemeye başladı!!

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
F.Bahçe'ye moral!!
Fenerbahçe süper ligdeki 20.maçında deplasmanda Sivasspor'u tek golle geçti.Sivasspor ilk şutunu 89.dakikada çekti.Hafta arası yapacağı Lyon maçı öncesi Fenerbahçe moralli!!

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA'ya Veda!!!Fenerbahçe'de deprem!!!
Fenerbahçe UEFA kupasında 2-1 kazandığı maçın rövanşında O.Lyon'a 3-1 yenilerek elendi.Bu maçtan sonra Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Umut Şenel'in görevine son verdiğini açıkladı..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eveeet hikayemi kapatmayı düşünmüyorum takımlara başvurucam eğer olanaklı fena olmayan bir takımla anlaşırsam yazmaya devam edicem ama çok acımasız bu yönetim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adamlar beni kovdu da ne oldu.Benden snraki ilk maçlarında son sıradaki A.Gücü ile hem de kendi sahasında berabere kaldı.Gelen gideni aratırmış :P