Serie A 17. Hafta
Napoli: 0 - 1 :Ac Milan

Puan kayıplarına devam ediyoruz.İlk baştaki fikstür avantajını iyi kullandığıma inanıyorum o yüzden bu mağlubiyetlerin şampiyonluk yolunda bizi etkiliyeceğine inanmıyorum. Maçtaki ilk şutu 2. yarı çektiğimi söylemeden edemeyeceğim deli oldum bu maçta.

Serie A 18. Hafta
Napoli: 1 - 0 :Roma

Oynadığım maça göre konuşayım gerçekten çok süpriz bir galibiyet elde ettik. Maç boyunca fazla etkili değildik fakat 60. dakikadaki müdahalemden sonra iyi toparlandık Lavezzi sayesinde galibiyeti aldık.

İtalya Kupası İlk Tur İkinci Maçı
Fiorentina: 1 - 1 :Napoli

Zevk aldığım maçlardan biri daha. Fiorentina'nın çok şut çektiğine bakmayın siz. O şutların yarısından fazlası son 10 dakikada gelişti. Aaritalo'nun müthiş golü ve Vilar'ın süper performansı bize turu getirdi. Maçın adamı Vilar.

Serie A 19. Hafta
Juventus: 2 - 1 :Napoli

Gerçekten çok şansız bir yenilgi oldu. Maçta verilmeyen bir penaltımız vardı. O gol olsaydı b elki herşey daha değişik olurdu ama olsun oynanan oyun umut verici.

İlk Yarı Puan Durumu

Lige iyi başladık. Fikstür avantjımızı Catania maçı dışında iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bu performansımızı biraz daha yükseltirsek inanıyorum şampiyon oluruz. 10 puan kapanmayacak fark değil.