Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Adnan Sezgin Rusyaya Gitti !!

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Odemwingie

Fernando Gago arkadaşımız yine yüce Galatasaray'ı küçümsemiş CSKA gibi kulüpler ile kıyaslanamayız çünkü biz Galatasaray'ız....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Cska kolay kolay vermez bana göre Jo'yu. Defansta oynayan kardeşleri bilemem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Fernando Gago arkadaşımız yine yüce Galatasaray'ı küçümsemiş CSKA gibi kulüpler ile kıyaslanamayız çünkü biz Galatasaray'ız....
    Bunun küçümsemeyle ne alakası var Inter Cskanın 3 yıldızına 40milyon doların üstünde para veriyor Jo Vagner Love gibi isimler Şuan 20 milyon euronun üstünde bınservisleri var nasıl alacak Gs Fb veya Bjk .... Galatasaray Vagner Loveyi veya Joyu alamayacağını herkes biliyor bunu söylemek küçüksemek istiyorsa kabul ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Belki kaleye Akinfeev alınacak.Belli mi olur.. Bu arada sponsor parası Rusya'da harcanacaksa o zaman Holosko alınmaz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

G.Saray yıldız'ı bitirdi

Sarı-kırmızılılar, Sivasspor ile 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu transferde tek pürüz, G.Saray'ın vereceği 2 futbolcuyu Sivasspor'un seçecek olması. Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş ardından da Beşiktaş, bu futbolcu için nabız yoklamıştı

Ligde şampiyonluğa koşan Galatasaray, Sivasspor'un süper forveti Mehmet Yıldız'ın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, geçtiğimiz günlerde Sivasspor kulübü ile Mehmet Yıldız için masaya oturarak 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sivasspor'un Mehmet Yıldız konusunda Galatasaray'la anlaşırken, "Vereceğiniz 2 oyuncuyu biz seçeriz" şartını koyduğu, bu şartın şu an için aradaki tek pürüz olduğu belirtiliyor.

Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü. Bu futbolcunun sarı-lacivertlilerle prensip anlaşması yapmasının ardından fiyat artırması üzerine Fenerbahçe'nin Mehmet Yıldız'dan vazgeçtiği belirtilmişti. Beşiktaş da uzun süredir Mehmet için nabız yokluyordu. 26 yaşındaki Yozgat doğumlu Yıldız, 1.85 m boyunda, 81 kilo ağırlığında. Forvet oynayan, güçlü fiziği ve bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu bu sezon Sivasspor'da altın çağını yaşıyor.

Adnan Sezgin Fatih Tekke için gitti
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için 2 gün önce Rusya'ya gitti. Sezgin'in burada 2 futbolcu için görüşmeler yaptığı ifade edildi. Bu oyunculardan birinin Zenit'li Fatih Tekke olduğu öğrenildi. Adnan Sezgin'in, Zenit Başkanı Fursenko ile pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. G.Saray'ın Rusya'da bir kaleci ile de görüştüğü dile getiriliyor.

Fotomaç
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Belki kaleye Akinfeev alınacak.Belli mi olur.. Bu arada sponsor parası Rusya'da harcanacaksa o zaman Holosko alınmaz..
    Sponsor söyle demiş..Eger genç forvet alırsanız size 10M veririz demiş..Aslında Haziranda alınacaktı bulamadılar..Caruscayı sırf bu yüzden gönderecekler sponsor Böyle yardım edecek...Adnan sezgin,Ogan tarhan birlikte yürütüyorlar işleri Haldun üstünelde Onlara katılacakmıs yakında..Ogan tarhan büyük ihtimal Futbolcu isimleri veriyor....
    Adnan Sezgin zaten bu işleri biliyor..Yeterki paraolsun....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Jo Türkiye'de hiç bir takıma gelmez.Hele ki bu yaşında.Boşuna hayal kurmayın.Rusya'dan forvet alıncaksa Odemwingie veya Maxi iyi olur.
    Ayrıca sponsorların Gs'ye 10 m euro vereceğine falan da inanmıyorum.Hele ki Uefa'dan elenirse...
    Ocak ayında M.Yıldız Galatasaray'a gelcek bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Mehmet Yıldız mı ? Yok daha neler..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Umarım Gelmez Mehmet Yıldız.. Pavlychenko'da Iyi bir futbolcu degilmi?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Jo Türkiye'de hiç bir takıma gelmez.Hele ki bu yaşında.Boşuna hayal kurmayın.Rusya'dan forvet alıncaksa Odemwingie veya Maxi iyi olur.
    Ayrıca sponsorların Gs'ye 10 m euro vereceğine falan da inanmıyorum.Hele ki Uefa'dan elenirse...
    Ocak ayında M.Yıldız Galatasaray'a gelcek bana göre.

+1500

Hayret blackeagle3992 Görüş olarak senle ortak olduk
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    +1500

Hayret blackeagle3992 Görüş olarak senle ortak olduk
    Biraz gayret edersen, daha güzel şeylerde yapabilirsin merak etme..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet yıldız gelsin ama Bir yabancıda gelsin.Sadece mehmete güvenilmez..Hakan sükür bu takımdan büyük ihtimal gidicek...Bak görürsünüz..
    Zaten Bizde Jo gelir diye birsey demiyoruz zor tabiki....Ve Love Ne jo bize geliyor diye birsey demedik...(Parayı veren olursa gelirler)

Sponsor olayı dogru bu arada..Haziran ayındada olacaktı Oyuncu bulamadılar...

Dedigim gibi Karan,Hakan sükür bu takımdan gidicek Önce hakan gider ben öyle tahmin ediyorum..
    Mehmet güven ve Özgürcanda kiraya verilir...Bence...

Eskilerin cogu yolcu....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    G.Saray yıldız'ı bitirdi

Sarı-kırmızılılar, Sivasspor ile 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu transferde tek pürüz, G.Saray'ın vereceği 2 futbolcuyu Sivasspor'un seçecek olması. Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş ardından da Beşiktaş, bu futbolcu için nabız yoklamıştı

Ligde şampiyonluğa koşan Galatasaray, Sivasspor'un süper forveti Mehmet Yıldız'ın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, geçtiğimiz günlerde Sivasspor kulübü ile Mehmet Yıldız için masaya oturarak 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sivasspor'un Mehmet Yıldız konusunda Galatasaray'la anlaşırken, "Vereceğiniz 2 oyuncuyu biz seçeriz" şartını koyduğu, bu şartın şu an için aradaki tek pürüz olduğu belirtiliyor.

Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü. Bu futbolcunun sarı-lacivertlilerle prensip anlaşması yapmasının ardından fiyat artırması üzerine Fenerbahçe'nin Mehmet Yıldız'dan vazgeçtiği belirtilmişti. Beşiktaş da uzun süredir Mehmet için nabız yokluyordu. 26 yaşındaki Yozgat doğumlu Yıldız, 1.85 m boyunda, 81 kilo ağırlığında. Forvet oynayan, güçlü fiziği ve bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu bu sezon Sivasspor'da altın çağını yaşıyor.

Adnan Sezgin Fatih Tekke için gitti
    Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için 2 gün önce Rusya'ya gitti. Sezgin'in burada 2 futbolcu için görüşmeler yaptığı ifade edildi. Bu oyunculardan birinin Zenit'li Fatih Tekke olduğu öğrenildi. Adnan Sezgin'in, Zenit Başkanı Fursenko ile pazarlık masasına oturduğu iddia edildi. G.Saray'ın Rusya'da bir kaleci ile de görüştüğü dile getiriliyor.

Fotomaç
    Yalandır %95

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bende %100 diyorum Aygüncüm =)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fotomaçın Pauleta haberini hiç unutmuyorum..Bizi bile inandırmıslardı...

Ligtvde oğuz tongsir galatasaray süper bir forveti almak üzere dedi bu isim vermedi sadece siyahi dedi büyük bir paraya mal olcak dedi isimi pazatesi vercem dedi.....
    Oguz tonsirin kolpa haberleri yok gibi....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ligtvde oğuz tongsir galatasaray süper bir forveti almak üzere dedi bu isim vermedi sadece siyahi dedi büyük bir paraya mal olcak dedi isimi pazatesi vercem dedi.....
    Oguz tonsirin kolpa haberleri yok gibi....
    Bu haberi bugün bende izledim merak ettim bende oğuz tongsir yalan atmaz o adamı severim doğruluk payı vardır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jo,Love bunlar hayalden öteye gidemez en fazla Odemwinigie alınır siyahi forvet hemde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oguz Tonsir Rusyadan demedi..Sadece Siyahi ve maliyeti Çok yüksek dedi...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri